Одберете броеви во опсег од 1 - 70
Полско Кено

Играјте Полско Кено Онлајн – Купете билети за Полско Кено

500.000 US$
Можете да одберете 1-10 броеви во опсег од 1 - 70

Колку броеви би сакале да одиграте?

Можете да одберете 1-10 броеви во опсег од 1 - 70
Колку поголем влог, толку поголема добивка. Можете да освоите до 500.000 US$ ако одберете 10 проеви со х10 влог

Одберете влог (Множител)

Колку поголем влог, толку поголема добивка. Можете да освоите до 500.000 US$ ако одберете 10 проеви со х10 влог
Одберете броеви ОК
Сума:
Gaming Labs Certified

Draw certified by Gaming Laboratories International

Our True Random Number Generator has been certified by Gaming Laboratories International to ensure the highest security and guarantee 100% fairness of the drawing process.

Gaming Labs Certified

Click here to see how does the TRNG work

Полско Кено Онлајн

Кено е изразително популарна лотарија во Полска, организирана од “Тотализатор Спортски” од мај 2008 година. Оваа игра на среќа ги освои срцата на многумина, не само поради забавната игра, туку и поради волнувањето што го носи. Сега, благодарение на LottoPark, можете да учествувате во оваа возбудлива игра од каде и да бидете во светот! Ајде да откриеме како да играме Полско Кено онлајн и да добиеме големи награди.

Како да играте Полско Кено?

Има неколку начини на кои можете да влезете во светот на Полско Кено, и ние сме тука да ве водиме низ секој од нив.

Полско Кено Офлајн

Ако се наоѓате во Полска, можете да купите билети за Полско Кено во било кој од над 35,000 стационарни собирни точки ширум земјата, некои киосци, продавници за храна и дури и на поштите.

На овие официјални продажни места, пополнувате папирен купон и ги одбирате вашите броеви рачно, или можете да ја користите методата “Брз избор”, каде што машината за печатење на лотариски билети автоматски ги одбира вашите броеви.

За оние кои живеат во Полска, постои и опција да играат преку официјалната апликација LOTTO, што ви овозможува да уживате во Полско Кено онлајн.

Играјте Полско Кено Онлајн

Polish Keno tickets

Ако се наоѓате надвор од Полска, на пример во Романија, Хрватска, Франција, Германија, Канада, Бразил, Србија, Мексико, Турција, или било која друга земја, сè уште можете да играте Полско Кено. Тука влегува LottoPark! Можете да играте Кено онлајн на нашата веб-страница!

Можете да ги изберете вашите броеви рачно или да изберете опцијата “Брз избор”.

Билети за Полско Кено Онлајн

LottoPark ви овозможува да купите повеќе линии, или комплети со среќни броеви. Ако сакате да играте повеќе од 5 линии, користете ја опцијата “Додај друга линија” и одберете колку и да е многу комплети со броеви што сакате. Ова е погодно решение, и колку повеќе линии играте, толку поголема е вашата шанса за добивка.

Полско Кено – Правила на игра

Одлучете на колку броеви облагање – од 1 до 10. Извлекуваат се дваесет броеви. Колку повеќе броеви облагате, толку поголема е вашата потенцијална добивка.

Одберете ги вашите броеви од 1 до 70. Можете да ги изберете рачно или да играте “Брз избор” и во продажното место и онлајн.

Користете ја опцијата Мултипликатор од 1 до 10. Колку поголем е улогот, толку поголема е добивката. Можете да добиете до $500,000 додека избираате 10 броеви со x10 улог! Ако сакате да дознаете повеќе – проверете ја табелата со награди за Полско Кено.

Кога да играте Полско Кено?

играте Полско Кено

Еден од фасцинантните аспекти на Полско Кено е неговата достапност. За разлика од некои игри на лотарија што имаат специфични денови за извлекување, Полско Кено е игра која продолжува да дава, со неверојатни 261 извлекувања кои се одржуваат секој ден. Точно така – секој еден ден, имате 261 можност да добиете!

Но, сè станува уште подобро. Извлекувањата се случуваат секои 4 минути! Ова значи дека може да играте Полско Кено практично во кој било момент што сакате. Без разлика дали сте ранобудец кој ужива во игра заедно со утринската кафа, некој кој ужива во игра наспроти попладневната ветричка, или ноќна птица која ја сака возбудата на ноќното извлекување, Полско Кено е секогаш готово и ве чека.

Како да проверите резултатите од извлекувањето на Полско Кено?

Во Полска, можете да проверите резултатите од Кено на локалната телевизија, официјалната веб-страница или во точките за продажба на билети за Кено.

Играчите на LottoPark брзо и лесно можат да ги проверат најновите резултати на веб-страницата на LottoPark. Секогаш обезбедуваме ажурирани и 100% надежни резултати од извлекувањето на Полско Кено. Кликнете и проверете ги најновите резултати од Полско Кено и добивните броеви.

Колку може да добиете во Полско Кено?

Вашата добивка зависи од тоа колку броеви сте избрале и погодиле, како и од вашиот улог (Мултипликатор). Максималната добивка за 10 избрани и 10 точно назначени броеви, со Мултипликатор x10, изнесува неверојатни $500,000!

Кено е единствената числена игра во Полска во која добивате дури и ако не ги погодите никој од вашите 10, 9 или 8 избрани броеви!

Совети за полски кено

Полско Кено – Совети за играчи

Еве неколку совети за зголемување на вашите шанси за добивка:

  1. Варирајте ги вашите избори на броеви. Не се ограничувајте само на ‘среќни’ броеви.
  2. Користете ја опцијата Брз избор. Таа е случајна и неутрална.
  3. Играјте повеќе линии. Колку повеќе линии играте, толку поголема е вашата шанса за добивка.
  4. Бидете последователни. Не ги менувајте вашите броеви по секоја игра.
  5. И на крајот, играјте одговорно. Запомнете, ова е игра на среќа, затоа се забавувајте и уживајте во процесот.

Загребете во светот на Полско Кено со LottoPark и доживејте го волнувањето од оваа возбудлива лотариска игра!