Rezultatet dhe Numrat Fitues të Lotarisë Lotto Austria

4
5
10
36
42
45
19
Jackpot-i i llogaritur: 2 200 000 €
Lotto Austria

Lotto Austria

1 000 000 €
Tier Përputhje
X
+
X
Fituesit Pagesa për fitues
Çmimi #1 I Përputhje
X
:
6
Fituesit:   2 Pagesa për fitues:   1 128 951,20 €
Çmimi #2 II Përputhje
X
X
:
5+ 1
Fituesit:   4 Pagesa për fitues:   28 530,00 €
Çmimi #3 III Përputhje
X
:
5
Fituesit:   105 Pagesa për fitues:   1 185,60 €
Çmimi #4 IV Përputhje
X
X
:
4+ 1
Fituesit:   277 Pagesa për fitues:   134,80 €
Çmimi #5 V Përputhje
X
:
4
Fituesit:   4 206 Pagesa për fitues:   49,30 €
Çmimi #6 VI Përputhje
X
X
:
3+ 1
Fituesit:   6 738 Pagesa për fitues:   13,80 €
Çmimi #7 VII Përputhje
X
:
3
Fituesit:   71 599 Pagesa për fitues:   5,20 €
Çmimi #8 VIII Përputhje
X
X
:
0+ 1
Fituesit:   215 919 Pagesa për fitues:   1,20 €
Shuma Totale: Totali i Fituesve:   298 850 Çmimi Total:   3 465 607,80 €
Lotto Austria

Lotto Austria

1 000 000 €
newsletter

OK