Rezultatet dhe Numrat Fitues të Lotarisë Monday & Wednesday Lotto

5
8
12
26
44
45
10
37
Jackpot-i i llogaritur: 1 000 000 A$
Mon & Wed Lotto

Mon & Wed Lotto

619 041 €
Tier Përputhje
X
+
X
Fituesit Pagesa për fitues
Çmimi #1 I Përputhje
X
:
6
Fituesit:   0 Pagesa për fitues:   0,00 A$
Çmimi #2 II Përputhje
X
X
:
5+ 1
Fituesit:   10 Pagesa për fitues:   6 775,80 A$
Çmimi #3 III Përputhje
X
:
5
Fituesit:   250 Pagesa për fitues:   419,45 A$
Çmimi #4 IV Përputhje
X
:
4
Fituesit:   11 763 Pagesa për fitues:   25,35 A$
Çmimi #5 V Përputhje
X
X
:
3+ 1
Fituesit:   28 597 Pagesa për fitues:   14,85 A$
Çmimi #6 VI Përputhje
X
X
:
1+ 2
Fituesit:   55 854 Pagesa për fitues:   12,85 A$
Shuma Totale: Totali i Fituesve:   96 474 Çmimi Total:   1 613 201,90 A$
Mon & Wed Lotto

Mon & Wed Lotto

619 041 €
newsletter

OK