Kontakt

Keni ndonjë pyetje? Na kontaktoni!

Ndihuni të lirë të kontaktoni Skuadrën tonë të Mbështetjes të LottoPark. Jemi gjithmonë të gatshëm t’u përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja dhe t’ju mbështesim 24/7. Ju rekomandojmë të lexoni seksionin tonë të Pyetjeve më të Shpeshta, ku do të gjeni përgjigje për problemet e ndeshura më shpesh.
OK