Numrat Fitues të Lotarive – Rezultatet e Lotove Online

Kontrolloni rezultatet aktuale të lotove për të parë nëse keni fituar! Të gjitha rezultatet e paraqitura në faqen tonë të internetit janë rezultatet zyrtare të shortit të fundit të një lotarie të caktuar. Ju këshillojmë të kontrolloni numrat e lotos të biletës suaj dhe t’i krahasoni ata me numrat e rënë në një short lotarie të caktuar.

Nëse numrat e shortit përputhen me ata që ju keni zgjedhur gjatë blerjes së biletave të lotarisë, atëherë KENI FITUAR! Nëse keni fituar jackpot-in, na kontaktoni menjëherë.

Lotaria Shorti i Fundit Rezultatet Pagesa  
Lottery Keno Greke
Greece
19 maj 2024
5
7
12
14
20
35
43
48
52
53
56
57
62
67
68
70
74
77
78
79
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery Keno Çeke
Czechia
19 maj 2024
4
10
12
17
21
26
33
35
39
41
42
55
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery Keno Italiane
Itali
19 maj 2024
1
3
11
23
24
28
37
40
41
42
43
54
65
74
76
78
81
82
87
89
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery GG World Keno
World
19 maj 2024
5
7
8
10
14
16
22
24
27
29
30
40
41
48
52
56
58
65
66
70
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery Keno Sllovake
Slovakia
19 maj 2024
2
3
6
12
13
15
23
24
26
29
30
38
39
41
42
46
57
59
73
76
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery Keno Polake
Poloni
19 maj 2024
1
2
4
8
11
19
20
23
34
35
36
38
40
42
45
46
49
58
62
64
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery Keno Finlandeze
Finland
19 maj 2024
1
2
7
10
17
19
25
28
31
33
36
37
40
50
51
56
57
63
64
65
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery Keno Franceze
France
19 maj 2024
1
13
15
16
19
21
26
27
30
36
37
39
43
47
51
55
58
59
66
68
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery Lotto Austria
Austria
19 maj 2024
7
13
19
25
33
39
40
Jackpot-i: 1 005 392,40 €
Pagesa totale:
3 053 970,70 €
Rezultatet Luaj
Lottery Keno Letoneze
Latvia
19 maj 2024
2
7
9
12
16
24
28
35
37
40
42
43
45
46
47
56
58
60
61
62
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery Hatoslottó
Hungary
19 maj 2024
6
8
24
34
42
43
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery Lotto America
SHBA
18 maj 2024
7
8
9
12
33
9
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
62 548,00 US$
Rezultatet Luaj
Lottery Poëerball
SHBA
18 maj 2024
19
36
37
42
59
19
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
3 058 890,00 US$
Rezultatet Luaj
Lottery Mega-Sena
Brazil
18 maj 2024
27
45
49
53
55
59
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
8 088 614,40 BRL
Rezultatet Luaj
Lottery Quina
Brazil
18 maj 2024
33
48
58
60
76
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
2 366 697,87 BRL
Rezultatet Luaj
Lottery La Primitiva
Spain
18 maj 2024
6
20
26
32
38
40
11
1 R
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
3 477 011,40 €
Rezultatet Luaj
Lottery BonoLoto
Spain
18 maj 2024
4
12
28
32
37
40
44
8 R
Jackpot-i: 370 569,61 €
Pagesa totale:
1 154 560,92 €
Rezultatet Luaj
Lottery Thunderball
Mbretëria e Bashkuar
18 maj 2024
3
26
27
36
38
2
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
743 191,00 £
Rezultatet Luaj
Lottery French Lotto
France
18 maj 2024
14
15
34
37
45
2
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
4 006 828,50 €
Rezultatet Luaj
Lottery Lotaria e Mbretërisë së Bashkuar
Mbretëria e Bashkuar
18 maj 2024
9
13
22
45
46
48
29
Jackpot-i: 3 967 428,00 £
Pagesa totale:
8 102 978,00 £
Rezultatet Luaj
Lottery SuperEnalotto
Itali
18 maj 2024
2
20
31
48
58
59
46
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
2 868 480,22 €
Rezultatet Luaj
Lottery Keno Hungarez
Hungary
18 maj 2024
1
4
23
25
26
30
31
32
33
34
39
42
49
57
58
59
63
64
65
68
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery Ötöslottó
Hungary
18 maj 2024
8
31
59
60
72
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery Saturday Lotto
Australia
18 maj 2024
9
13
20
26
32
43
14
34
Jackpot-i: 2 500 000,00 A$
Pagesa totale:
23 940 315,60 A$
Rezultatet Luaj
Lottery Mega Millions
SHBA
17 maj 2024
8
17
40
60
70
3
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
4 120 300,00 US$
Rezultatet Luaj
Lottery GG World Lottery
World
17 maj 2024
18
31
32
41
46
1
10
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery GG World X
World
17 maj 2024
18
31
32
41
46
1
10
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery GG World Million
World
17 maj 2024
18
31
32
41
46
1
10
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery EuroMillions
Europë
17 maj 2024
18
31
32
41
46
1
10
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
8 752 848,00 €
Rezultatet Luaj
Lottery Eurojackpot
Europë
17 maj 2024
1
2
29
36
48
1
11
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
14 476 053,60 €
Rezultatet Luaj
Lottery Set For Life (UK)
Mbretëria e Bashkuar
16 maj 2024
4
12
16
21
26
3
Jackpot-i: 3 600 000,00 £
Pagesa totale:
5 451 865,00 £
Rezultatet Luaj
Lottery EuroDreams
Spain
16 maj 2024
8
9
14
18
23
24
3
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
2 084 487,80 €
Rezultatet Luaj
Lottery Powerball AU
Australia
16 maj 2024
1
2
9
12
13
14
18
3
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
64 372 101,25 A$
Rezultatet Luaj
Lottery Lotto 6aus49
Germany
15 maj 2024
9
10
28
31
44
46
9 S
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
8 683 924,50 €
Rezultatet Luaj
Lottery Mon & Wed Lotto
Australia
15 maj 2024
4
18
23
28
41
42
1
6
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
1 363 691,80 A$
Rezultatet Luaj
Lottery Oz Lotto
Australia
14 maj 2024
7
11
13
16
25
28
47
8
18
34
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
7 680 497,15 A$
Rezultatet Luaj
Lottery El Gordo
Spain
12 maj 2024
3
15
24
49
52
2
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
1 257 938,45 €
Rezultatet Luaj

Rezultatet e lotarisë në kohë reale

Jemi në dijeni të faktit se rezultatet e përditësuara dhe të sigurta janë shumë të rëndësishme për çdo lojtar. Ne ofrojmë rezultatet më të përditësuara të shorteve për secilën lotari në kohë reale në mënyrë që ta bëjmë sa më të lehtë lojën e lotos online. Numrat e fundit të shortit për secilën nga lotaritë e ofruara publikohen në faqen tonë të internetit menjëherë pas shpalljes së rezultateve zyrtare nga ofruesi i caktuar i lotarisë.

Mund të jeni të sigurtë që të gjithë numrat fitues, që mund të gjenden në faqen tonë janë rezultatet e sakta të shorteve. Kontrolloni numrat e lotove dhe krahasojini ata me biletën tuaj.

Akses i lehtë në rezultatet e lotarive online

LottoPark paraqet të gjitha rezultatet e shorteve për të gjitha lotaritë, të gjitha në një vend. Në këtë mënyrë, mund ta kontrolloni lehtësisht se cilët numra kanë rënë, në cilat lotari është rritur jackpot-i, apo sa i madh ishte jackpot-i. Ne e ofrojmë gjithë këtë informacion për t’i ndihmuar lojtarët të zgjedhin një lotari apo numrat me fat për shortin e ardhshëm dhe për të rritur shanset e tyre për të fituar.

Duke patur akses në rezultatet e shorteve të lotarive të tilla si MegaMillions, Loto Polake, EuroMillions, SuperEnaLotto, Powerball, UK Lottery, apo EuroJackpot, ju mund t’i kontrolloni lehtësisht numrat që keni zgjedhur dhe të përgatitni strategjinë tuaj në një mënyrë të shpejtë e të volitshme, kudo që të jeni.

Mund të kontrolloni gjithashtu edhe informacionin rreth fituesve të lotove në faqen tonë. Ne paraqesim shumën e përgjithshme të çmimeve që u janë paguar lojtarëve, të cilët i kanë zgjedhur me saktësi numrat fitues të lotarisë, duke fituar kështu të drejtën për të marrë jackpot-in apo një nga çmimet e rangjeve më të ulëta.

Ne ju nxisim të analizoni numrat fitues të javëve të mëparshme – kjo gjë mund t’ju ndihmojë në zgjedhjen e numrave me fat. Ndoshta së shpejti do të bëheni një nga fituesit e mëdhenj të lotarive?

Rritja e jackpot-it në lotari

Nëse asjnë nga lojtarët nuk e ka zgjedhur kombinimin e saktë të numrave, informacioni rreth një rritjeje jackpot-i paraqitet në tabelën e rezultateve të lotarive.

Rritje jackpot-i do të thotë që shuma fituese kalon në shortin tjetër. Në këtë mënyrë, jackpot-i vazhdon të rritet, derisa të paktën një nga lojtarët t’i gjejë të gjithë numrat e shortit.

Jackpot-i mund të rritet pa ndonjë limit ose derisa ta arrijë limitin e vendosur nga rregullat e një lotarie të caktuar. Janë rritjet e mëdha të jackpot-it ato që i bëjnë Mega Millions apo Powerball kaq popullore mes lojtarëve.

Shpeshtësia e rritjeve të jackpot-it tregon nivelin e vështirësisë për t’i gjetur të gjithë numrat por e bën edhe më popullore një lotari të caktuar, sepse ato lotari që kanë rritjet më të mëdha të jackpot-it konsiderohen si më tërheqëset. Një jackpot i madh jep shansin për të fituar një shumë marramendëse.

Kontrollojini rritjet aktuale të jackpot-eve, numrat fitues të lotarive dhe informacionin për lotot në LottoPark. Ne jemi këtu për të shpërndarë informacion të besueshëm për fansat e lotove, në mënyrë që çdo lojtar të mund t’i përdorë këto njohuri përpara shortit të ardhshëm të lotarisë dhe të zgjedhë kombinimin më të mirë të mundshëm të numrave që të fitojë jackpot-in dhe t’ia ndryshojë jetën vetes!

OK