Rezultatet dhe Numrat Fitues të Lotarisë Powerball AU

4
5
19
26
27
30
33
8
Jackpot-i i llogaritur: 80 000 000 A$
Powerball AU

Powerball AU

1 856 673 €
Tier Përputhje
X
+
X
Fituesit Pagesa për fitues
Çmimi #1 I Përputhje
X
X
:
7+ 1
Fituesit:   1 Pagesa për fitues:   80 000 000,00 A$
Çmimi #2 II Përputhje
X
X
:
7+ 0
Fituesit:   14 Pagesa për fitues:   89 207,70 A$
Çmimi #3 III Përputhje
X
X
:
6+ 1
Fituesit:   142 Pagesa për fitues:   5 374,80 A$
Çmimi #4 IV Përputhje
X
X
:
6+ 0
Fituesit:   2 732 Pagesa për fitues:   507,95 A$
Çmimi #5 V Përputhje
X
X
:
5+ 1
Fituesit:   6 219 Pagesa për fitues:   167,35 A$
Çmimi #6 VI Përputhje
X
X
:
4+ 1
Fituesit:   91 572 Pagesa për fitues:   73,50 A$
Çmimi #7 VII Përputhje
X
X
:
5+ 0
Fituesit:   117 336 Pagesa për fitues:   44,95 A$
Çmimi #8 VIII Përputhje
X
X
:
3+ 1
Fituesit:   581 780 Pagesa për fitues:   17,90 A$
Çmimi #9 IX Përputhje
X
X
:
2+ 1
Fituesit:   1 701 221 Pagesa për fitues:   10,75 A$
Shuma Totale: Totali i Fituesve:   2 501 017 Çmimi Total:   125 147 381,40 A$
Powerball AU

Powerball AU

1 856 673 €

OK