Lojëra Lotarie Online

LottoPark ju lejon të merrni pjesë në lotaritë më të mëdha në botë. Ne ju japim mundësinë të blini bileta lotarie në një mënyrë të sigurtë dhe të volitshme nga rehatia e shtëpisë suaj.

Ne ofrojmë lotaritë më të mëdha në botë: europiane, amerikane, dhe shumë të tjera nga i gjithë globi.

Mësoni faktet rreth tyre dhe zgjidhni atë që ju përshtatet more—ose luani shumë prej tyre! Luani loto online dhe fitoni pa lëvizur nga shtëpia!

Shteti Lotaria Shorti Vargu i Hamendjeve Mundësitë për të Fituar Jackpot-i i Llogaritur  
Australia Oz Lotto Shorti i Ardhshëm: 21 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 7/47 Mundësitë për të Fituar: 1 në 51 Jackpot-i i Llogaritur: 30 000 000,00 A$ Informacion Luaj
Australia Mon & Wed Lotto Shorti i Ardhshëm: 20 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 6/45 Mundësitë për të Fituar: 1 në 85,44 Jackpot-i i Llogaritur: 1 000 000,00 A$ Informacion Luaj
Germany Lotto 6aus49 Shorti i Ardhshëm: 18 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 6/49 Mundësitë për të Fituar: 1 në 31 Jackpot-i i Llogaritur: 4 000 000,00 € Informacion Luaj
Australia Powerball AU Shorti i Ardhshëm: 23 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 7/35 + 1/20 Mundësitë për të Fituar: 1 në 44,38 Jackpot-i i Llogaritur: 150 000 000,00 A$ Informacion Luaj
Mbretëria e Bashkuar Set For Life (UK) Shorti i Ardhshëm: 20 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 5/47 + 1/10 Mundësitë për të Fituar: 1 në 12,4 Jackpot-i i Llogaritur: 3 600 000,00 £ Informacion Luaj
Spain EuroDreams Shorti i Ardhshëm: 20 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 6/40 + 1/5 Mundësitë për të Fituar: 1 në 4,66 Jackpot-i i Llogaritur: 7 200 000,00 € Informacion Luaj
Europë Eurojackpot Shorti i Ardhshëm: 21 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 5/50 + 2/12 Mundësitë për të Fituar: 1 në 26,39 Jackpot-i i Llogaritur: 73 000 000,00 € Informacion Luaj
Europë EuroMillions Shorti i Ardhshëm: 21 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 5/50 + 2/12 Mundësitë për të Fituar: 1 në 12,98 Jackpot-i i Llogaritur: 26 000 000,00 € Informacion Luaj
World GG World Lottery Shorti i Ardhshëm: 21 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 5/50 + 2/12 Mundësitë për të Fituar: 1 në 12,97 Jackpot-i i Llogaritur: 101 821 660,00 US$ Informacion Luaj
World GG World X Shorti i Ardhshëm: 21 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 5/50 + 2/12 Mundësitë për të Fituar: 1 në 12,97 Jackpot-i i Llogaritur: 10 000 000,00 US$ Informacion Luaj
World GG World Million Shorti i Ardhshëm: 21 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 5/50 + 2/12 Mundësitë për të Fituar: 1 në 12,97 Jackpot-i i Llogaritur: 1 000 000,00 US$ Informacion Luaj
SHBA Mega Millions Shorti i Ardhshëm: 21 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 5/70 + 1/25 Mundësitë për të Fituar: 1 në 24,12 Jackpot-i i Llogaritur: 421 000 000,00 US$ Informacion Luaj
Australia Saturday Lotto Shorti i Ardhshëm: 25 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 6/45 Mundësitë për të Fituar: 1 në 85,44 Jackpot-i i Llogaritur: 5 000 000,00 A$ Informacion Luaj
Hungary Ötöslottó Shorti i Ardhshëm: 25 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 5/90 Mundësitë për të Fituar: 1 në 43 Jackpot-i i Llogaritur: 2 535 000 000,00 HUF Informacion Luaj
Itali SuperEnalotto Shorti i Ardhshëm: 21 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 6/90 Mundësitë për të Fituar: 1 në 20,58 Jackpot-i i Llogaritur: 24 100 000,00 € Informacion Luaj
Mbretëria e Bashkuar Lotaria e Mbretërisë së Bashkuar Shorti i Ardhshëm: 22 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 6/59 Mundësitë për të Fituar: 1 në 9,27 Jackpot-i i Llogaritur: 2 000 000,00 £ Informacion Luaj
France French Lotto Shorti i Ardhshëm: 20 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 5/49 + 1/10 Mundësitë për të Fituar: 1 në 5,99 Jackpot-i i Llogaritur: 8 000 000,00 € Informacion Luaj
Mbretëria e Bashkuar Thunderball Shorti i Ardhshëm: 21 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 5/39 + 1/14 Mundësitë për të Fituar: 1 në 13 Jackpot-i i Llogaritur: 500 000,00 £ Informacion Luaj
Spain La Primitiva Shorti i Ardhshëm: 20 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 6/49 Mundësitë për të Fituar: 1 në 8,43 Jackpot-i i Llogaritur: 27 000 000,00 € Informacion Luaj
Brazil Mega-Sena Shorti i Ardhshëm: 21 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 6/60 Mundësitë për të Fituar: 1 në 2 297,56 Jackpot-i i Llogaritur: 30 000 000,00 BRL Informacion Luaj
Brazil Quina Shorti i Ardhshëm: 20 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 5/80 Mundësitë për të Fituar: 1 në 34,18 Jackpot-i i Llogaritur: 30 000 000,00 BRL Informacion Luaj
SHBA Poëerball Shorti i Ardhshëm: 20 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 5/69 + 1/26 Mundësitë për të Fituar: 1 në 24,87 Jackpot-i i Llogaritur: 88 000 000,00 US$ Informacion Luaj
SHBA Lotto America Shorti i Ardhshëm: 20 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 5/52 + 1/10 Mundësitë për të Fituar: 1 në 9,63 Jackpot-i i Llogaritur: 2 500 000,00 US$ Informacion Luaj
Hungary Hatoslottó Shorti i Ardhshëm: 26 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 6/45 Mundësitë për të Fituar: 1 në 42 Jackpot-i i Llogaritur: 1 835 000 000,00 HUF Informacion Luaj
Hungary Keno Hungarez Shorti i Ardhshëm: 20 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 1 – 10 / 80 Mundësitë për të Fituar: - Jackpot-i i Llogaritur: 7 500 000,00 € Informacion Luaj
Latvia Keno Letoneze Shorti i Ardhshëm: 20 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 1 – 10 / 62 Mundësitë për të Fituar: - Jackpot-i i Llogaritur: 600 000,00 € Informacion Luaj
Austria Lotto Austria Shorti i Ardhshëm: 22 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 6/45 Mundësitë për të Fituar: 1 në 12 Jackpot-i i Llogaritur: 1 000 000,00 € Informacion Luaj
France Keno Franceze Shorti i Ardhshëm: 20 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 2 – 10 / 70 Mundësitë për të Fituar: - Jackpot-i i Llogaritur: 2 000 000,00 € Informacion Luaj
Spain BonoLoto Shorti i Ardhshëm: 20 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 6/49 Mundësitë për të Fituar: 1 në 8,43 Jackpot-i i Llogaritur: 400 000,00 € Informacion Luaj
Spain El Gordo Shorti i Ardhshëm: 26 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 5/54 Mundësitë për të Fituar: 1 në 6,16 Jackpot-i i Llogaritur: 14 700 000,00 € Informacion Luaj
Finland Keno Finlandeze Shorti i Ardhshëm: 20 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 2 – 10 / 70 Mundësitë për të Fituar: - Jackpot-i i Llogaritur: 2 000 000,00 € Informacion Luaj
Greece Keno Greke Shorti i Ardhshëm: 20 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 1 – 12 / 80 Mundësitë për të Fituar: - Jackpot-i i Llogaritur: 1 000 000,00 € Informacion Luaj
Poloni Keno Polake Shorti i Ardhshëm: 20 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 1 – 10 / 70 Mundësitë për të Fituar: - Jackpot-i i Llogaritur: 500 000,00 US$ Informacion Luaj
Slovakia Keno Sllovake Shorti i Ardhshëm: 20 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 1 – 7 / 80 Mundësitë për të Fituar: - Jackpot-i i Llogaritur: 7 200,00 € Informacion Luaj
Czechia Keno Çeke Shorti i Ardhshëm: 20 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 2 – 7 / 60 Mundësitë për të Fituar: - Jackpot-i i Llogaritur: 50 000,00 € Informacion Luaj
Itali Keno Italiane Shorti i Ardhshëm: 20 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 1 – 10 / 90 Mundësitë për të Fituar: - Jackpot-i i Llogaritur: 5 000 000,00 € Informacion Luaj
World GG World Keno Shorti i Ardhshëm: 20 maj 2024 Vargu i Hamendjeve: 1 – 10 / 70 Mundësitë për të Fituar: - Jackpot-i i Llogaritur: 1 000 000,00 US$ Informacion Luaj

Kush mund të luajë lotari online?

Oferta e LottoPark është e vlefshme për të gjithë përdoruesit që janë në moshë ligjore sipas ligjit të aplikueshëm në vendin ku banojnë. Të gjitha lotaritë që disponojmë në faqen tonë të internetit kanë rregullat e tyre për sa i përket moshës së lejuar për të marrë pjesë.

Çdo person që e përmbush kriterin e moshës dhe ka akses në njërin prej kanaleve të pagesës, mund të blejë bileta lotarie online në faqen e internetit të LottoPark.

Vendi ku banoni nuk ka rëndësi, sepse lotaritë online janë të vlefshme nga çdo vend i botës. Është një mënyrë e volitshme për të luajtur lotaritë më të mëdha nga i gjithë globi. Europianët mund të luajnë loton amerikane, dhe njerëz nga të dy Amerikat mund të luajnë lotaritë europiane. Interneti ia heq kufijtë lotos!

Nëse mosha juaj nuk bëhet pengesë – luani loto online! Zgjidhni një lotari që i përmbush more pritshmëritë tuaja dhe blini biletat e lotarisë. Lojërat e lotarive online janë argëtuese, kështu që nëse ëndërroni një fitore të madhe dhe dëshironi ta ndryshoni jetën – oferta e LottoPark është gjëja e duhur për ju!

Sitë luani loto online

Hapni një llogari dhe zgjidhni një lotari që ju intereson nga oferta jonë. Mund të blini një ose more bileta për një lotari të caktuar.  Mund të luani vetëm një lotari apo të merrni pjesë në shumë prej tyre. Mund të blini bileta për shortin aktual ose për shorte të ardhshëm.

Mund të merrni një biletë vetëm për veten, por mund të luani edhe së bashku me miqtë tuaj. Luani lotari online me miqtë tuaj për të marrë more bileta, dhe çmimi i përgjithshëm i biletave do të ndahet mes anëtarëve të grupit. është një mënyrë e thjeshtë për të rritur shanset e fitimit.

Nëse dëshironi të luani lotari online, duhet të zgjidhni një prej mënyrave të pagesës online si, për shembull, karta krediti apo një nga e-portofolet si Skrill. Blerja e biletave do vetëm pak klikime.

Të gjitha biletat e blera do të jenë të dukshme në llogarinë tuaj të përdoruesit.

Ne ju nxisim të kontrolloni informacionin për lotaritë e disponueshme në LottoPark.

Blerja e biletave të lotove online ju jep mundësinë e pjesëmarrjes në lotaritë më të mëdha në botë në një mënyrë të rehatshme, të shpejë, të volitshme, dhe të sigurtë, e gjitha kjo pa lëvizur nga karrigia.

OK