Poëerball

Luani Powerball Online

98 000 000 US$
Choose the type of ticket
Shuma:

Si ta luani Powerball

Powerball është një nga lotaritë më popullore amerikane, por, deri pak më parë, ishte e disponueshme vetëm për amerikanët. Falë LottoPark, ju mund të blini bileta Powerball online nga çdo vend i botës.

Zgjidhni 5 numra nga 1 në 69 plus një numër Powerball shtesë nga 1 në 26. Për të fituar jackpot-in, ju duhet t’i zgjidhni të saktë të gjashtë numrat.

Vendosni se sa rreshta apo bileta do të donit të luanit në shortin e ardhshëm. Mbani mend që çdo rresht duhet të konsistojë në kombinime të ndryshme numrash. Sa më shumë rreshta që të blini, aq më të mëdha janë gjasat që të fitoni!

Blerja online e Powerball kërkon vetëm pak hapa të thjeshtë, të cilët mund t’ju shpien drejt një fitoreje të madhe. Luani loton amerikane online!

Mbani mend, biletat Powerball mund t’i blini online 24 orë në ditë nga çdo vend i botës, nga rehatia e shtëpisë suaj në një mënyrë të volitshme, të shpejtë e të sigurtë.

Çmimet e biletave të Powerball

Për të parë çmimin e biletës Powerball, zgjidhni numrin e rreshtave me të cilat doni të merrni pjesë dhe zgjidhni numrat tuaj me fat. Çmimi aktual i biletës Powerball do të shfaqet automatikisht nën tabelë.

Çmimet e biletave të Powerball në faqen tonë janë përfundimtare dhe përfshijnë koston e një bilete tradicionale letre, të blerë nga përfaqësuesi ynë në emrin tuaj, plus tarifën tonë.

Këshilla për Powerball Online

Zgjedhja e saktë e vetëm 5 numrave ju jep të drejtën të fitoni çmimin e rangut të dytë: 1,000,000! Nëse jeni me fat, vetëm një biletë online Powerball mund t’jua ndryshojë jetën!

Duke blerë disa rreshta, ju mund t’i rritni shanset e fitores. Mos ngurroni të përdorni numrat e rënë më shpesh në lotarinë Powerball.

Përdoreni mundësinë për të luajtur kur ndodh një rritje jackpot-i. Powerball është një nga lotaritë me rritjet më të mëdha të jackpot-it, të cilat arrijnë deri në disa qindra miliona dollarë.

Nëse doni t’i rritni shanset e fitores – përdorni blerjen online Powerball me një grup! Një numër më i madh biletash ju jep mundësi më të mëdha kur vjen puna për të zgjedhur numrat, dhe çmimi i përgjithshëm i biletave do të ndahet sipas numrit të personave në grup. Është një zgjidhje e thjeshtë dhe efektive!

Don’t hesitate, kontrolloni jackpot-in aktual, zgjidhni numrat tuaj me fat dhe blini biletat Powerball online!

OK