Powerball

Играјте Powerball онлајн – Купете билети за Powerball

131.000.000 US$
Одберете го типот на овој билет
Сума:

Како да играте Powerball

Powerball е една од најпопуларните американски лотарии, но до неодамна таа беше достапна само за Американците да играат локално. Благодарение на LottoPark Македонија, можете да купите Powerball тикети онлајн од било каде во светот.

Изберете 5 броеви во опсег од 1 до 69 плус дополнителен Powerball број од 1 до 26. За да го освоите џекпотот, треба да ги изберете сите 6 броеви правилно.

Одлучете колку редови или билети сакате да ги играте во следното извлекување. Запомнете дека секој ред треба да се состои од различни комбинации на броеви. Колку повеќе редови ќе купите, толку е поголема шансата за победа!

Powerball онлајн купувањето бара само неколку едноставни чекори, што може да ве доведат до голема победа. Играјте го американското лото онлајн!

Запомнете, можете да ги купите Powerball тикетите онлајн 24 часа на ден од било кое место во светот, од вашиот комфорен дом на удобен, брз и сигурен начин.

Powerball е една од многуте атрактивни лотарии на нашиот вебсајт. Дали сакате да дознаете за други лотариски игри? Кликнете овде и проверете ја листата на онлајн лотарии за кои можете да купите билети во секое време на денот или ноќта.

Powerball цени на тикети

За да ја проверите цената на тикетот на Powerball, одберете го бројот на редови со кои сакате да учествувате и одберете ги Вашите среќни броеви. Моменталната цена на тикетот на Powerball ќе се прикаже автоматски под табелата.

Powerball цените на тикетите на нашиот сајт се конечни и ги вклучуваат трошоците за традиционален хартиен тикет, купен од нашиот претставник во Ваше име, плус нашата такса.

Дали вреди да се игра Powerball? Одговорот на ова прашање е едноставен. Џекпотот за Powerball и наградите од пониско ниво кои може да се освојат во секое извлекување се навистина привлечни. Проверете колку можете да добиете на следното извлекување и инвестирајте во среќен билет за американската лотарија

Совети за Powerball онлајн

Одбирањето на само 5 броеви правилно ве прави да добиете 2ра комплетна награда: 1,000,000! Ако имате среќа, само еден Powerball онлајн тикет може да го промени Вашиот живот!

Со купување на неколку редови, можете да ги зголемите Вашите шанси за победа. Немојте да се двоумите да ги користите најчесто извлекуваните броеви во Powerball лотаријата.

Користете ја можноста за играње кога се појавува вртење. Powerball е лотарија со највисоки вртења, достигнувајќи неколку стотици милиони долари.

Ако сакате да ги зголемите Вашите шанси за победа – одете на купување на Powerball тикети онлајн со група! Поголем број на тикети ви дава поголеми можности кога станува збор за изборот на броевите, а вкупната цена на тикетите на Powerball ќе биде поделена според бројот на луѓе во групата. Тоа е едноставно и ефикасно решение!

Запомнете дека можете да ги проверите резултатите од Powerball извлекувањето на нашиот вебсајт. После секое извлекување, ги објавуваме сите добитни броеви од американската лотарија.

Немојте да се двоумите, проверете го тековното вртење, изберете ги Вашите среќни броеви и купете Powerball тикети онлајн!