Добитни броеви на лото и Лото резултати онлајн – Извлекување

Проверете ги сегашните резултати на лото за да видите дали сте добиле! Сите резултати презентирани на нашиот веб-сајт се официјалните резултати од последното извлекување на одредена лотарија. Ве советуваме да ги проверите лото броевите од Вашиот тикет и да ги споредите со броевите извлечени во одредена лотарија.

Ако броевите од извлекувањето се совпаѓаат со оние што сте ги одбрале при купување на лото тикети, ВИЕ ДОБИВАТЕ! Во случај да добиете џекпот, контактирајте не веднаш.

Лотарија Последно извлекување Резултати Исплата  
Lottery GG World Keno
World
20.5.2024
4
5
8
14
16
17
22
23
26
30
41
43
46
48
51
52
54
61
62
70
Џекпот: Превртување Резултати Играј
Lottery Чешко Кено
Czechia
20.5.2024
2
14
16
22
27
29
36
43
45
48
50
59
Џекпот: Превртување Резултати Играј
Lottery Италијанско Кено
Италија
20.5.2024
3
5
15
16
17
18
19
28
38
42
43
61
62
65
69
71
75
82
83
84
Џекпот: Превртување Резултати Играј
Lottery Словачко Кено
Slovakia
20.5.2024
3
6
7
11
20
24
27
28
34
43
44
46
49
52
53
55
71
73
74
77
Џекпот: Превртување Резултати Играј
Lottery Полско Кено
Полска
19.5.2024
1
4
5
9
11
15
20
26
30
32
35
36
38
42
43
46
49
54
64
70
Џекпот: Превртување Резултати Играј
Lottery Грчко Кено
Greece
19.5.2024
2
9
24
27
30
31
33
34
37
38
41
48
49
64
65
69
71
74
75
76
Џекпот: Превртување Резултати Играј
Lottery Финско Кено
Finland
19.5.2024
1
2
7
10
17
19
25
28
31
33
36
37
40
50
51
56
57
63
64
65
Џекпот: Превртување Резултати Играј
Lottery BonoLoto
Spain
19.5.2024
4
9
15
28
36
47
32
8 R
Џекпот: 294.345,34 €
Вкупна исплата:
955.791,70 €
Резултати Играј
Lottery El Gordo
Spain
19.5.2024
7
9
11
16
36
4
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
1.288.295,18 €
Резултати Играј
Lottery Француско Кено
France
19.5.2024
1
13
15
16
19
21
26
27
30
36
37
39
43
47
51
55
58
59
66
68
Џекпот: Превртување Резултати Играј
Lottery Lotto Austria
Austria
19.5.2024
7
13
19
25
33
39
40
Џекпот: 1.005.392,40 €
Вкупна исплата:
3.053.970,70 €
Резултати Играј
Lottery Латвиско Кено
Latvia
19.5.2024
2
7
9
12
16
24
28
35
37
40
42
43
45
46
47
56
58
60
61
62
Џекпот: Превртување Резултати Играј
Lottery Унгарско Кено
Hungary
19.5.2024
1
2
3
7
9
11
14
16
22
25
28
37
38
41
56
59
72
75
76
80
Џекпот: Превртување Резултати Играј
Lottery Hatoslottó
Hungary
19.5.2024
6
8
24
34
42
43
Џекпот: Превртување Резултати Играј
Lottery Lotto America
САД
18.5.2024
7
8
9
12
33
9
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
62.548,00 US$
Резултати Играј
Lottery Powerball
САД
18.5.2024
19
36
37
42
59
19
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
3.058.890,00 US$
Резултати Играј
Lottery Mega-Sena
Brazil
18.5.2024
27
45
49
53
55
59
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
8.088.614,40 R$
Резултати Играј
Lottery Quina
Brazil
18.5.2024
33
48
58
60
76
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
2.366.697,87 R$
Резултати Играј
Lottery La Primitiva
Spain
18.5.2024
6
20
26
32
38
40
11
1 R
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
3.477.011,40 €
Резултати Играј
Lottery Thunderball
ВБ
18.5.2024
3
26
27
36
38
2
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
743.191,00 GBP
Резултати Играј
Lottery French Lotto
France
18.5.2024
14
15
34
37
45
2
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
4.006.828,50 €
Резултати Играј
Lottery UK Lottery
ВБ
18.5.2024
9
13
22
45
46
48
29
Џекпот: 3.967.428,00 GBP
Вкупна исплата:
8.102.978,00 GBP
Резултати Играј
Lottery SuperEnalotto
Италија
18.5.2024
2
20
31
48
58
59
46
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
2.868.480,22 €
Резултати Играј
Lottery Ötöslottó
Hungary
18.5.2024
8
31
59
60
72
Џекпот: Превртување Резултати Играј
Lottery Saturday Lotto
Australia
18.5.2024
9
13
20
26
32
43
14
34
Џекпот: 2.500.000,00 AUD
Вкупна исплата:
23.940.315,60 AUD
Резултати Играј
Lottery Mega Millions
САД
17.5.2024
8
17
40
60
70
3
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
4.120.300,00 US$
Резултати Играј
Lottery GG World Lottery
World
17.5.2024
18
31
32
41
46
1
10
Џекпот: Превртување Резултати Играј
Lottery GG World X
World
17.5.2024
18
31
32
41
46
1
10
Џекпот: Превртување Резултати Играј
Lottery GG World Million
World
17.5.2024
18
31
32
41
46
1
10
Џекпот: Превртување Резултати Играј
Lottery EuroMillions
Европа
17.5.2024
18
31
32
41
46
1
10
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
8.752.848,00 €
Резултати Играј
Lottery Eurojackpot
Европа
17.5.2024
1
2
29
36
48
1
11
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
14.476.053,60 €
Резултати Играј
Lottery Set For Life (UK)
ВБ
16.5.2024
4
12
16
21
26
3
Џекпот: 3.600.000,00 GBP
Вкупна исплата:
5.451.865,00 GBP
Резултати Играј
Lottery EuroDreams
Spain
16.5.2024
8
9
14
18
23
24
3
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
2.084.487,80 €
Резултати Играј
Lottery Powerball AU
Australia
16.5.2024
1
2
9
12
13
14
18
3
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
64.372.101,25 AUD
Резултати Играј
Lottery Lotto 6aus49
Germany
15.5.2024
9
10
28
31
44
46
9 S
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
8.683.924,50 €
Резултати Играј
Lottery Mon & Wed Lotto
Australia
15.5.2024
4
18
23
28
41
42
1
6
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
1.363.691,80 AUD
Резултати Играј
Lottery Oz Lotto
Australia
14.5.2024
7
11
13
16
25
28
47
8
18
34
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
7.680.497,15 AUD
Резултати Играј

Лото резултати во реално време

Ние сме свесни за фактот дека последните и доверливи резултати од лотарија се многу важни за секој играч. Ние обезбедуваме најмногу ажурирани резултати од лотарија за секоја од лотариите во реално време за полесно играње на онлајн лото. Последните извлечени броеви за секоја од понудените лотарии се објавуваат на нашиот веб-сајт веднаш по објавувањето на официјалните резултати за извлекување од страна на конкретниот лото доставувач.

Бидете сигурни дека сите добитни броеви, кои можат да се најдат на нашиот сајт се точни резултати на извлекување. Проверете ги лото броевите и споредете ги со Вашиот тикет.

Лесен пристап до лото резултати онлајн

LottoPark ги презентира сите резултати од лотаријата за сите лотарии на едно место. Затоа, можете лесно да проверите кои броеви се извлечени, кои лотарии се свртени, или колку е голем џекпотот. Ние ги обезбедуваме сите тие информации за да им помогнеме на лото играчите да изберат лотарија или среќни броеви за следното извлекување и да им ги зголемиме шансите за добивка.

Ако сакате да ги проверите резултатите на најпопуларната лотарија на светот кликнете овде и проверете ги резултатите од Powerball. После секое извлекување ќе ги најдете тековните победнички броеви од оваа неверојатна лотарија.

Дали сте фан на Mega Millions лотаријата? Можете исто така да ги најдете резултатите од Mega Millions на нашиот вебсајт. Добра идеја е да ги проверите вашите Mega Millions резултати после секое извлекување, внимателно да ги споредите со вашите среќни броеви и да проверите дали сте освоиле еден од највисоките џекпоти во лото индустријата.

LottoPark ги исполнува очекувањата од фановите на европската лотарија. Овде ќе ги најдете резултатите од извлекувањата на Eurojackpot – една од најголемите лотарии во Европа. Милиони фанови со големи емоции учествуваат во секое извлекување. Ако и вие имате купено билети за оваа игра – не заборавајте да ги проверите резултатите!

Дали имате играно SuperEnalotto и сакате да дознаете кои броеви биле извлечени во извлекувањето на италијанската лотарија? Кликнете овде и проверете ги резултатите од последното извлекување на SuperEnalotto.

Можете исто така да ги проверите резултатите од извлекувањето и архиви од извлекувањата на EuroMillions и многу други лотарии со нас.

Да се има пристап до резултати од извлекувањето од такви лотарии како MegaMillions, Lotto 6 aus 49, EuroMillions, SuperEnaLotto, Powerball, UK Lottery, или EuroJackpot, ви овозможува лесно да ги проверите броевите кои сте ги избрале и да подготвите своја сопствена стратегија на брз и лесен начин, каде и да сте.

Можете исто така да ги проверите информациите за лото победниците на нашиот сајт. Ви го претставуваме вкупниот износ на наградите исплатени на играчите, кои правилно ги избрале добитните броевите за добивање на лотарија, давајќи им право да добијат џекпот или една од пониските награди.

Ние ве охрабруваме да ги анализирате извлечените лото броеви од претходните недели – ова може да биде корисно во изборот на среќни броеви. Можеби наскоро ќе станете еден од најголемите лото добитници?

Превртување во лотарии

Ако ниту еден од играчите не ја погодил вистинската комбинација на броеви, информации за вртењето се прикажани во табелата сорезултати од лото извлекување.

Вртењето значи дека добитниот фонд се пренесува на следното извлекување. Вака, џекпотот постојано расте, додека најмалку еден од играчите не ги погоди сите броеви во извлекувањето.

Вртењето може да расте без никаков лимит или додека не го достигне лимитот утврден со посебните правила на одредена лотарија. Големите вртења ги прават Mega Millions или Powerball онлајн толку популарни помеѓу играчите.

Фреквенцијата на вртења го покажува нивото на тешкотија при изборот на броевите за извлекувањето, но исто така ја прави попопуларната лотаријата, бидејќи тие кои што имаат највисоки вртења се сметаат за најатрактивни. Високите вртења даваат шанса да освоите многу голем џекпот.

Проверете ги сегашните вртења лото, добитните лото броеви и лото информациите на LottoPark. Ние сме тука за да доставиме веродостојни информации за фановите на лото, така што секој играч може да го искористи знаењето пред следното лото извлекување и да ги избере најдобрите можни комбинации за да го погоди џекпотот и да го промени својот живот!