Игри на лотарија онлајн: Лото џекпот – награди за лото и шанси за освојување на лото

LottoPark Ви овозможува да учествувате во најголемите лотарии во светот. Ние ви даваме можност за купување на лото тикети на безбеден и удобен начин од Вашиот удобен дом.

Ние ги нудиме најголемите лотарии во светот: Европски, Американски, и многу други од целиот свет.

Запознајте ги фактите за сите нив и одберете ја онаа што најмногу ви одговара – или играјте многу! Играјте лото онлајн и добијте без да го напуштате својот дом!

Земја Лотарија Извлекување Опсег на погодоци Победнички коефициенти Очекуван Џекпот  
Australia Oz Lotto Следно Извлекување: 21.5.2024 Опсег на погодоци: 7/47 Победнички коефициенти: 1 во 51 Очекуван Џекпот: 30.000.000,00 AUD Информација Играј
Australia Mon & Wed Lotto Следно Извлекување: 20.5.2024 Опсег на погодоци: 6/45 Победнички коефициенти: 1 во 85,44 Очекуван Џекпот: 1.000.000,00 AUD Информација Играј
Germany Lotto 6aus49 Следно Извлекување: 18.5.2024 Опсег на погодоци: 6/49 Победнички коефициенти: 1 во 31 Очекуван Џекпот: 4.000.000,00 € Информација Играј
Australia Powerball AU Следно Извлекување: 23.5.2024 Опсег на погодоци: 7/35 + 1/20 Победнички коефициенти: 1 во 44,38 Очекуван Џекпот: 150.000.000,00 AUD Информација Играј
ВБ Set For Life (UK) Следно Извлекување: 20.5.2024 Опсег на погодоци: 5/47 + 1/10 Победнички коефициенти: 1 во 12,4 Очекуван Џекпот: 3.600.000,00 GBP Информација Играј
Spain EuroDreams Следно Извлекување: 20.5.2024 Опсег на погодоци: 6/40 + 1/5 Победнички коефициенти: 1 во 4,66 Очекуван Џекпот: 7.200.000,00 € Информација Играј
Европа Eurojackpot Следно Извлекување: 21.5.2024 Опсег на погодоци: 5/50 + 2/12 Победнички коефициенти: 1 во 26,39 Очекуван Џекпот: 73.000.000,00 € Информација Играј
Европа EuroMillions Следно Извлекување: 21.5.2024 Опсег на погодоци: 5/50 + 2/12 Победнички коефициенти: 1 во 12,98 Очекуван Џекпот: 26.000.000,00 € Информација Играј
World GG World Lottery Следно Извлекување: 21.5.2024 Опсег на погодоци: 5/50 + 2/12 Победнички коефициенти: 1 во 12,97 Очекуван Џекпот: 101.821.660,00 US$ Информација Играј
World GG World X Следно Извлекување: 21.5.2024 Опсег на погодоци: 5/50 + 2/12 Победнички коефициенти: 1 во 12,97 Очекуван Џекпот: 10.000.000,00 US$ Информација Играј
World GG World Million Следно Извлекување: 21.5.2024 Опсег на погодоци: 5/50 + 2/12 Победнички коефициенти: 1 во 12,97 Очекуван Џекпот: 1.000.000,00 US$ Информација Играј
САД Mega Millions Следно Извлекување: 21.5.2024 Опсег на погодоци: 5/70 + 1/25 Победнички коефициенти: 1 во 24,12 Очекуван Џекпот: 421.000.000,00 US$ Информација Играј
Australia Saturday Lotto Следно Извлекување: 25.5.2024 Опсег на погодоци: 6/45 Победнички коефициенти: 1 во 85,44 Очекуван Џекпот: 5.000.000,00 AUD Информација Играј
Hungary Ötöslottó Следно Извлекување: 25.5.2024 Опсег на погодоци: 5/90 Победнички коефициенти: 1 во 43 Очекуван Џекпот: 2.535.000.000,00 HUF Информација Играј
Италија SuperEnalotto Следно Извлекување: 21.5.2024 Опсег на погодоци: 6/90 Победнички коефициенти: 1 во 20,58 Очекуван Џекпот: 24.100.000,00 € Информација Играј
ВБ UK Lottery Следно Извлекување: 22.5.2024 Опсег на погодоци: 6/59 Победнички коефициенти: 1 во 9,27 Очекуван Џекпот: 2.000.000,00 GBP Информација Играј
France French Lotto Следно Извлекување: 20.5.2024 Опсег на погодоци: 5/49 + 1/10 Победнички коефициенти: 1 во 5,99 Очекуван Џекпот: 8.000.000,00 € Информација Играј
ВБ Thunderball Следно Извлекување: 21.5.2024 Опсег на погодоци: 5/39 + 1/14 Победнички коефициенти: 1 во 13 Очекуван Џекпот: 500.000,00 GBP Информација Играј
Spain La Primitiva Следно Извлекување: 20.5.2024 Опсег на погодоци: 6/49 Победнички коефициенти: 1 во 8,43 Очекуван Џекпот: 27.000.000,00 € Информација Играј
Brazil Mega-Sena Следно Извлекување: 21.5.2024 Опсег на погодоци: 6/60 Победнички коефициенти: 1 во 2.297,56 Очекуван Џекпот: 30.000.000,00 R$ Информација Играј
Brazil Quina Следно Извлекување: 20.5.2024 Опсег на погодоци: 5/80 Победнички коефициенти: 1 во 34,18 Очекуван Џекпот: 30.000.000,00 R$ Информација Играј
САД Powerball Следно Извлекување: 20.5.2024 Опсег на погодоци: 5/69 + 1/26 Победнички коефициенти: 1 во 24,87 Очекуван Џекпот: 88.000.000,00 US$ Информација Играј
САД Lotto America Следно Извлекување: 20.5.2024 Опсег на погодоци: 5/52 + 1/10 Победнички коефициенти: 1 во 9,63 Очекуван Џекпот: 2.500.000,00 US$ Информација Играј
Hungary Hatoslottó Следно Извлекување: 26.5.2024 Опсег на погодоци: 6/45 Победнички коефициенти: 1 во 42 Очекуван Џекпот: 1.835.000.000,00 HUF Информација Играј
Hungary Унгарско Кено Следно Извлекување: 20.5.2024 Опсег на погодоци: 1 – 10 / 80 Победнички коефициенти: - Очекуван Џекпот: 7.500.000,00 € Информација Играј
Latvia Латвиско Кено Следно Извлекување: 20.5.2024 Опсег на погодоци: 1 – 10 / 62 Победнички коефициенти: - Очекуван Џекпот: 600.000,00 € Информација Играј
Austria Lotto Austria Следно Извлекување: 22.5.2024 Опсег на погодоци: 6/45 Победнички коефициенти: 1 во 12 Очекуван Џекпот: 1.000.000,00 € Информација Играј
France Француско Кено Следно Извлекување: 20.5.2024 Опсег на погодоци: 2 – 10 / 70 Победнички коефициенти: - Очекуван Џекпот: 2.000.000,00 € Информација Играј
Spain BonoLoto Следно Извлекување: 20.5.2024 Опсег на погодоци: 6/49 Победнички коефициенти: 1 во 8,43 Очекуван Џекпот: 400.000,00 € Информација Играј
Spain El Gordo Следно Извлекување: 26.5.2024 Опсег на погодоци: 5/54 Победнички коефициенти: 1 во 6,16 Очекуван Џекпот: 14.700.000,00 € Информација Играј
Finland Финско Кено Следно Извлекување: 20.5.2024 Опсег на погодоци: 2 – 10 / 70 Победнички коефициенти: - Очекуван Џекпот: 2.000.000,00 € Информација Играј
Greece Грчко Кено Следно Извлекување: 20.5.2024 Опсег на погодоци: 1 – 12 / 80 Победнички коефициенти: - Очекуван Џекпот: 1.000.000,00 € Информација Играј
Полска Полско Кено Следно Извлекување: 20.5.2024 Опсег на погодоци: 1 – 10 / 70 Победнички коефициенти: - Очекуван Џекпот: 500.000,00 US$ Информација Играј
Czechia Чешко Кено Следно Извлекување: 20.5.2024 Опсег на погодоци: 2 – 7 / 60 Победнички коефициенти: - Очекуван Џекпот: 50.000,00 € Информација Играј
Италија Италијанско Кено Следно Извлекување: 20.5.2024 Опсег на погодоци: 1 – 10 / 90 Победнички коефициенти: - Очекуван Џекпот: 5.000.000,00 € Информација Играј
Slovakia Словачко Кено Следно Извлекување: 20.5.2024 Опсег на погодоци: 1 – 7 / 80 Победнички коефициенти: - Очекуван Џекпот: 7.200,00 € Информација Играј
World GG World Keno Следно Извлекување: 20.5.2024 Опсег на погодоци: 1 – 10 / 70 Победнички коефициенти: - Очекуван Џекпот: 1.000.000,00 US$ Информација Играј

Кој може да игра онлајн лото?

LottoPark понудата е достапна за сите корисници кои се на законска возраст според законот што се применува во местото на живеење. Сите лотарии достапни на нашиот веб-сајт ги следат своите сопствените правила за барањата за возраст за учество.

Секој човек кој ги исполнува критериумите за возраст и има пристап до еден од каналите за плаќање, може да купи лото тикети онлајн на веб-сајтот на LottoPark.

Вашето место на живеење не е важно, бидејќи онлајн лото игрите се достапни од било кое место во светот. Тоа е лесен начин да се играат најголемите лотарии од целиот свет. Европејците можат да играат американско лото Mega Millions онлајн, додека луѓето од двете Америки можат да играат европски лотарии SuperEnalotto. Интернетот го направи лотото без граници!

Ако вашата возраст не е пречка – играјте лото онлајн! Изберете лотарија која најмногу ги задоволува вашите очекувања и купете лото-тикети. Онлајн лото игрите се забавни, па ако сонувате за голема добивка и сакате да го промените вашиот живот – Понудата на LottoPark е вистинската работа за вас!

Како да играте лото онлајн?

Отворете сметка и изберете лотарија за која сте заинтересирани од нашата понуда. Можете да купите еден или повеќе тикети за одредена лотарија. Можете да играте само една лотарија или да учествувате во повеќе. Можете да купите тикети за тековното извлекување или за подоцнежни извлекувања.

Можете да купите тикет само за себе, но исто така можете да играте заедно со вашите пријатели. Играјте онлајн лото со вашите пријатели за да купите повеќе тикети, и вкупната цена на тикетите ќе биде поделена меѓу членовите на групата. Тоа е едноставен начин да ги зголемите вашите шанси за победа.

Ако сакате да играте лото онлајн, треба да изберете еден од методите за плаќање преку интернет, како што се кредитните картички или еден од е-паричниците како што е Skrill. Купувањето на тикетите трае само неколку кликања.

Сите купени тикети ќе бидат видливи во вашата корисничка сметка.

Можете да најдете резултати од последното извлекување и архива на резултати на нашиот вебсајт. Запомнете да ги проверите вашите среќни броеви и резултатите од лотаријата после секое извлекување на вашата омилена лотарија.

Ве охрабруваме да ги проверите информациите за лотариите достапни на LottoPark.

Купување лото тикети онлајн ви дава можност да учествувате во најголемите лотарии во светот на комфорен, брз, удобен, и безбеден начин, сето тоа без да го напуштате Вашиот удобен стол.