џекпот и награди на HatosLotto – Шанси за освојување

Последни Резултати (16.6.2024 16:00:00 CEST)

Последни Резултати (16.6.2024 16:00:00 CEST)
6
13
18
21
31
42

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store
Земја Распоред Опсег на погодоци
Земја Унгарија Распоред
недела 14:00 UTC Локално време на лотарија: недела 16:00 CEST
Опсег на погодоци 6/45
Последни Резултати (16.6.2024 16:00:00 CEST): Последни Резултати (16.6.2024 16:00:00 CEST)
6
13
18
21
31
42
Ред Натпревар
Х
Награда Шанса за добивка
Награда#1I Натпревар
Х
+
Х
:
6
Награда : 47,50 % споделено
Џекпот
Шанса за добивка : 1 во 8.145.060
Награда#2II Натпревар
Х
+
Х
:
5
Награда : 8,00 % споделено
Проценето: 556.230 HUF
Шанса за добивка : 1 во 34.808
Награда#3III Натпревар
Х
+
Х
:
4
Награда : 8,00 % споделено
Проценето: 11.815 HUF
Шанса за добивка : 1 во 733
Награда#4IV Натпревар
Х
+
Х
:
3
Награда : 36,50 % споделено
Проценето: 2.475 HUF
Шанса за добивка : 1 во 45
Вкупно шанси за добивање било која награда : 1 во 42

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store