Контакт

Дали имате некои прашања? Контактирајте не!

Слободно контактирајте го нашиот LottoPark Тим за поддршка. Секогаш сме подготвени да одговориме на сите Ваши прашања и да ви помагаме 24/7. Ви препорачуваме да го прочитате нашиот FAQ дел, каде што ќе најдете одговор на најчестите проблеми.