lottopark.com ★★★★★

EuroDreams Награди & Джекпот – Шанси за победа

EuroDreams (ЕуроДреамс) е нова лотарија, која своето прво извлекување го имаше на 6 ноември 2023 година. Независно од кратката историја, EuroDreams придоби значителна публика, со голем број на обожаватели кои учествуваат во секое извлекување за да се натпреваруваат за наградите на EuroDreams.

Во моментов, лотаријата е достапна во традиционалната форма на хартиени билети во следниве земји: Ирска, Австрија, Белгија, Франција, Луксембург, Португалија, Шпанија и Швајцарија.

Благодарение на LottoPark, можете да играте EuroDreams онлајн кога што посакате – само кликнете и купете билети за EuroDreams онлајн!

Подолу, ќе најдете информации за наградите и шансите за победа во лотаријата EuroDreams.

Последни Резултати (15.7.2024 21:00:00 CEST)

Последни Резултати (15.7.2024 21:00:00 CEST)
15
19
21
23
28
40
3

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store
Земја Распоред Опсег на погодоци
Земја Шпанија Распоред
понеделник 19:00 UTC Локално време на лотарија: понеделник 21:00 CEST
четврток 19:00 UTC Локално време на лотарија: четврток 21:00 CEST
Опсег на погодоци 6/40 + 1/5
Последни Резултати (15.7.2024 21:00:00 CEST): Последни Резултати (15.7.2024 21:00:00 CEST)
15
19
21
23
28
40
3

Правила на лотаријата EuroDreams

EuroDreams Награди

Лотаријата EuroDreams е убава игра која им нуди на учесниците шанса да освојат променливи призи. За да играте, треба да изберете шест главни броеви помеѓу 1 и 40, плус еден број за Dream, од 1 до 5.

Извлекувањата се одржуваат двапати неделно, во понеделник и четврток, и можете да победите со погодување на сите шест главни броеви и Dream бројот. Ако сакате да ги проверите последните добитни броеви – кликнете тука и верифицирајте ги последните резултати од EuroDreams сега.

Правила за подигнување на наградите на EuroDreams во LottoPark

Ако имате среќа да освоите награда кога играте EuroDreams во LottoPark, постојат одредени правила кои треба да се следат. Наградите до 2500 USD (пресметани според тековниот валутен курс) автоматски се депонираат на вашата сметка. За победи над 2500 USD, секој случај се разгледува поединечно и може да бара вашето лично појавување за земање на наградите или да се депонираат рачно на вашата сметка. Ќе ве известиме за сите потребни процедури.

Ануитетни награди и Политика на даноци

Лотаријата EuroDreams нуди ануитетни призи за победниците во Категорија 1 и Категорија 2. Ануитетот е редовна исплата, како што е месечна исплата во продолжен период.

Важно е, како Национална лотарија, овие редовни исплати се без данок за индивидуални победници за времето на полисата. Информациите за даноците се однесуваат на земјите каде лотаријата е достапна офлајн. Играчите од другите земји треба да ги проверат даночните регулации кои се применливи во нивната земја на живеење.

Награди на ЕуроДримс

EuroDreams Джекпот

Добивка  во лотаријата EuroDreams (ЕуроДреамс) може да биде животно важен настан, особено за оние кои завршуваат во Прва категорија. Ова вклучува погодување на шест броеви од првата матрица и еден од втората. Среќните победници во оваа категорија добиваат месечни исплати од 20.000 евра во текот на 30 години, што вкупно изнесува неверојатни 7,2 милиони евра.

Но, возбудата не престанува тука. Втората категорија, која вклучува погодување на шест броеви од првата матрица, исто така ветува редовен доход. Победниците добиваат месечно по 2000 евра во текот на пет години, што вкупно изнесува 120.000 евра.

Исто така, Третата, Четвртата и Петтата категории нудат променливи награди базирани на процентот на „Фондот на наградите од 3. до 5. категорија“ што е поделен меѓу победниците:

  • Трета категорија 2,13 % од наградниот пари од 3. до 5. категории
  • Четврта категорија 34,24 % од наградниот пари од 3. до 5. категории
  • Петта категорија 63,63 % од наградниот пари од 3. до 5. категории

Износот на „фондот на награди од 3. до 5. категорија“ се пресметува со одземање на Резервниот фонд, кој е износот зачуван за 1. и 2. категории, и износот резервиран за наградите на 6. категории од вкупниот фонд на награди.

Дури и погодување на само два броеви од првата матрица ве носи во Шестата категорија, со гарантиран приз од 2,50 евра. Така, секој билет носи награда, секое извлекување шанса за победа. Со ЕуроДреамс, вие секогаш сте во играта!

EuroDreams: Големи шанси за Добивка

EuroDreams шанси за Добивка

Магијата на EuroDreams не лежи само во неговите дарежливи категории на награди, туку и во високата веројатност за добивка во споредба со другите лотарии. Со различни опции за игра и категории, секој билет носи награда, а секое извлекување шанса за победа.

На пример, шансите за освојување на победа во Првата категорија, која бара шест точни погодоци плус еден, се 1 од 19.191.900. Иако овие шанси можеби изгледаат застрашувачки, тие се значително подобри во споредба со многу други лотарии.

Шансите се зголемуваат драматично како што се движите надолу по категориите. Втората категорија, која бара шест точни погодоци, има шанси од 1 од 4.797.975. Се продолжува значително подобро со Третата категорија со 1 од 18.816, Четвртата со 1 од 456 и Петата со охрабрувачки 1 од 32.

И да не заборавиме Шестата категорија, каде шансите за освојување на лотаријата стојат на многу благопријателните 1 од 6. Така, со EuroDreams, и ако не погодите сите главни броеви, вие сè уште сте многу во играта!

Ред Натпревар
Х
+
Х
Награда Шанса за добивка
Награда#1I Натпревар
Х
+
Х
:
6 + 1
Награда : 7.200.000 € Шанса за добивка : 1 во 19.191.900
Награда#2II Натпревар
Х
+
Х
:
6 + 0
Награда : 120.000 € Шанса за добивка : 1 во 4.797.975
Награда#3III Натпревар
Х
+
Х
:
5 + 0
Награда : 2,13 % споделено
Проценето: 100 €
Шанса за добивка : 1 во 18.815,59
Награда#4IV Натпревар
Х
+
Х
:
4 + 0
Награда : 34,24 % споделено
Проценето: 40 €
Шанса за добивка : 1 во 456,14
Награда#5V Натпревар
Х
+
Х
:
3 + 0
Награда : 63,63 % споделено
Проценето: 5 €
Шанса за добивка : 1 во 32,07
Награда#6VI Натпревар
Х
+
Х
:
2 + 0
Награда : 2,5 € Шанса за добивка : 1 во 5,52
Вкупно шанси за добивање било која награда : 1 во 4,66

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store