EuroDreams

Играјте EuroDreams онлајн – Купете билети за EuroDreams

7.200.000 €
Одберете 6 броеви and 1 Dream Number ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви and 1 Dream Number ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви and 1 Dream Number ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви and 1 Dream Number ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви and 1 Dream Number ОК Се обработува...
Одберете го типот на овој билет
Сума:

Лотарија EuroDreams – малку историја

EuroDreams онлајн

EuroDreams (ЕуроДреамс), e нов вид на лотарија, која беше креирана од страна на операторите на EuroMillions, насочена кон играчите кои предпочитаат почести награди на лотарија. За разлика од еднократните огромни награди на EuroMillions, EuroDreams нуди €20,000 месечно во тек на 30 години. Првото извлекување се одржа на 6 ноември 2023 година и е достапно во Ирска, Австрија, Белгија, Франција, Луксембург, Португалија, Шпанија и Швајцарија. Благодарение на LottoPark – можете да играте EuroDreams онлајн!

Како да купите билети за EuroDreams лотарија?

Билети за EuroDreams во продавницата

Билети за EuroDreams лотарија може да купите во земјите каде лотаријата е достапна. Само посетете ја локалната продавница за продажба на лотариски билети и пополнете традиционален хартиен лотаријски билет.

Билети за EuroDreams онлајн

Исто така, можете да купите билети за EuroDreams онлајн на нашиот веб-сајт, LottoPark. Играњето на EuroDreams онлајн е поконфорно и е достапно 24/7, овозможувајќи да учествувате во лотаријата кога и да посакате.

На LottoPark, можете да купите два типа на билети за ЕуроДреамс:

  • Единечен билет: за наредното извлекување
  • Билет за “повеќе извлекувања”: за 5, 10, 25 или 52 извлекувања. (Внимание! Можете да добиете попуст до 30% кога купувате билет за “повеќе извлекувања”.)

Како да играте EuroDreams лотарија?

Купете билети за EuroDreams

Играњето на EuroDreams е едноставно. Морате да изберете шест основни броеви помеѓу 1 и 40, плус еден број за мечта од 1 до 5. Можете да изберете своите броеви или да користите алатката за брзо избирање по случаен избор.

Правилата на EuroDreams лотарија

Извлекувањата на EuroDreams лотаријата се одржуваат двапати неделно, во понеделник и четврток навечер, во 20:00 часот по време на Велика Британија (21:00 часот по локално време во Париз, Франција). Ако се совпаднат сите шест основни броеви и бројот за мечта, ја добивате главната добивка од €20,000 месечно во тек на 30 години. Ако се совпаднат шест основни броеви без бројот за мечта, добивате €2,000 месечно во тек на пет години.

Оваа лотарија е достапна само за полнолетни играчи.

Како да играте EuroDreams онлајн?

Играњето на EuroDreams онлајн на LottoPark е лесно и удобно. Можете да купите повеќе од еден билет со изборот на “повеќе линии” и избирање на колку броеви (сетови на среќни броеви) сакате. Ова ги зголемува вашите можности за добивање на награди на EuroDreams.

играте EuroDreams онлајн

Како да ги проверите резултатите од извлекувањето на EuroDreams лотаријата?

Можете да проверите ги резултатите од извлекувањето на EuroDreams лотаријата онлајн на нашиот веб-сајт. Резултатите се објавуваат неколку моменти по извлекувањето, овозможувајќи ви брзо и удобно да проверите дали сте добитник.

Се разбира, ако живеете во некоја од погорните земји – можете да ги проверите резултатите во локалните продажни места на лотариски билети или лесно можете да ги најдете резултатите на лотарија и извлечените броеви во локални весници.

Дали купувањето на билети за EuroDreams онлајн се исплатува?

Учествувањето во EuroDreams лотаријата не е само за победа; станува збор за возбудата на играта, очекувањето на извлекувањето и можноста да го промените вашиот живот. Со привлечните награди и удобството на играње онлајн, навистина вреди да се обидете со EuroDreams (ЕуроДреамс).

Не губете време и купете билети сега! Следното извлекување на EuroDreams е на пат!