џекпот и награди на Mega Millions – Шанси за освојување

Почнувајќи од 1996 како “The Big Game”, Mega Millions е една од најголемите лотарии во САД. Најпрво, тикетите беа достапни само во неколку држави, и извлекувањата се одржуваа само во петок. Името ѝ беше променето во 2002, и тогаш беше додадено дополнителното извлекување во вторник.

Можете да купите тикети за Mega Millions во секоја држава во САД или да дојдете до нив преку нашиот веб-сајт — Вие само одберете ги броевите, и ние ќе го купиме тикетот за Вас.

Mega Millions е лотарија со одлични вртења, што го привлекува вниманието на играчите од целиот свет. Најголемото извлекување беше $656.000.000 и беше добиено на 30 март, 2012 од страна на тројца среќни играчи.

Последни Резултати (11.6.2024 23:00:00 GMT-4)

Последни Резултати (11.6.2024 23:00:00 GMT-4)
1
5
7
22
24
8

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store
Земја Распоред Опсег на погодоци
Земја САД Распоред
среда 03:00 UTC Локално време на лотарија: вторник 23:00 GMT-4
сабота 03:00 UTC Локално време на лотарија: петок 23:00 GMT-4
Опсег на погодоци 5/70 + 1/25
Последни Резултати (11.6.2024 23:00:00 GMT-4): Последни Резултати (11.6.2024 23:00:00 GMT-4)
1
5
7
22
24
8

Mega Millions лотаријата во светот

Mega Millions онлајн лотаријата е светски најпопуларната лотарија. Веројатно секој лото играч во светот слушнал за Американската лоратија со големи вртења. Визијата за мултимилионски добивки исплатени во американски долари е таа што прави се повеќе и повеќе играчи да купуваат тикети.

Не толку одамна едонствена можност да играте Mega Millions лотарија беше доколку купите традиционални книжни тикети во локалната лотарија. Сега, сега сите заинтересирани лото фанови може да играат Mega Millions онлајн. Се што треба за да купите тикет е компјутер, смартфон или било кој друг мобилен уред со пристап на интернет.

Вашата земја (дури и континентот) на вашиот престој не се важни повеќе. Mega Millions онлајн е лесен начин да го играте американското лото сите вие кои сакате да ја скршите банката и да станете милионери.

Може да играте Mega Millions лотарија онлајн, исто така! Само изберете ги Вашите среќни броеви и земете ги Вашите тикети Лото онлајн. Можеби вие ќе бидете среќниот играч што ќе го исполни својот американски сон.

Правила на Millions

Играчот избира 5 главни броеви во опсег од 1 до 70 и еден дополнителен Mega Ball број во опсег од 1 до 25. За да го добие Mega Millions jackpot, сите 6 броеви мора да ги избере точно — 5 главни и еден дополнителен.

Mega Millions лотаријата има неколку нивоа на награди. Во случај на избирање на сите главни броеви точно, играчот добива награда од $1.000.000.

Како да ги проверите тековните резултати од Mega Millions извлекувањето? Не треба да ги пребарувате американските сајтови или да гледате американска телевизија. После секое извлекување ќе ги најдете најновите добитни броеви од Mega Millions на нашиот вебсајт.

Исто така можете да ја користите нашата архива на лото резултати за да проверите кои броеви биле извлечени од машината за извлекување во минатото.

Ред Натпревар
Х
+
Х
Награда Шанса за добивка
Награда#1I Натпревар
Х
+
Х
:
5 + 1
Награда : Џекпот Шанса за добивка : 1 во 302.575.350
Награда#2II Натпревар
Х
+
Х
:
5 + 0
Награда : 1.000.000 US$ Шанса за добивка : 1 во 12.607.306
Награда#3III Натпревар
Х
+
Х
:
4 + 1
Награда : 10.000 US$ Шанса за добивка : 1 во 931.001
Награда#4IV Натпревар
Х
+
Х
:
4 + 0
Награда : 500 US$ Шанса за добивка : 1 во 38.792
Награда#5V Натпревар
Х
+
Х
:
3 + 1
Награда : 200 US$ Шанса за добивка : 1 во 14.547
Награда#6VI Натпревар
Х
+
Х
:
3 + 0
Награда : 10 US$ Шанса за добивка : 1 во 606
Награда#7VII Натпревар
Х
+
Х
:
2 + 1
Награда : 10 US$ Шанса за добивка : 1 во 693
Награда#8VIII Натпревар
Х
+
Х
:
1 + 1
Награда : 4 US$ Шанса за добивка : 1 во 89
Награда#9IX Натпревар
Х
+
Х
:
0 + 1
Награда : 2 US$ Шанса за добивка : 1 во 37
Вкупно шанси за добивање било која награда : 1 во 24,12

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store