Mega Millions

Играјте Mega Millions онлајн – Купете билети за MegaMillions

453.000.000 US$
Одберете го типот на овој билет
Сума:

Како да играте Millions онлајн?

Mega Millions е лотарија која можете да ја играте само додека го посетувате САД. LottoPark ви нуди можност да ја играте лотарија онлајн. Mega Millions онлајн е лесен начин да ја играте една од најголемите лотарии во светот со највисоки вртења.

Изберете 5 примарни броеви од 1 до 70 и дополнителен Mega Ball број од 1 до 25. Да го добиете Mega Millions џекпотот, треба правилно да ги изберете сите 5 примарни броеви и дополнителниот.

Купувањето на Mega Millions тикетите онлајн е навистина едноставно и може да биде начин да се оди на голема добивка. Ако сте доволно среќни, оваа американска лотарија може да го промени Вашиот живот засекогаш!

Запомнете, можете да купите Mega Millions тикети онлајн во секое време, 24 часа на ден. Тоа е лесен и удобен начин да се игра американската лотарија и да си го исполните Вашиот голем американски сон.

Ако сакате да ја играте следната популарна лотарија од САД – кликнете овде и купете Powerball билети онлајн. Оваа лотарија е популарна колку Mega Millions лото.

Mega Million цени на тикети

Кога ќе завршите со одбирање на бројот на редови и среќните броеви за Вашиот тикет, Mega Millions цената на тикетот автоматски ќе биде прикажана од нашиот систем. Без оглед на методот за избор на броеви што ќе го одберете (рачно или брз избор), Mega Millions цената на тикетот останува иста.

Прикажаната цена е конечна и ја вклучува нашата такса. Ние вложуваме максимални напори да ги задржиме Mega Millions цените на билетите на стабилно и атрактивно ниво.

Ако имате некакви прашања за цените на билетите – контактирајте ја корисничката поддрѓка на LottoPark.com и дознајте повеќе за онлајн лотариите и цените на лотариските билети. Ги скенираме сите билети за нашите играчи.

Совети за Mega Millions

Можете да одиграте еден или повеќе редови. Повеќе редови, поголеми шанси за освојување на џекпот на американската лотарија. Можете да одлучите да учествувате само на следното извлекување, или повеќе последователни Mega Millions извлекувања.

Можете да ја користите нашата автоматска алатка за брзо бирање за да изберете броеви за Вашиот билет. Можете исто така да ги одберете броевите сами, користејќи ги вашите лични критериуми за да го пополните MegaMillions тикетот, што може да ви донесе вистинско богатство.

Користете ја нашата архива на резултати од Mega Millions ако сакате да дознаете кои броеви најчесто биле избрани. Ги објавуваме тековните резултати од Mega Millions извлекувањето на нашиот вебсајт веднаш по завршувањето на извлекувањето на оваа фантастична лотарија.

За да ги зголемите шансите за добивка, можете да одите на купување на Mega Millions тикети онлајн со Вашите пријатели. Купувањето поголем број на билети ви овозможува да одберете поголем број на сетови со среќни броеви и да си ја зголемите шансата да го погодите џекпот, донесен од оваа позната американска лотарија.

Проверете го актуелниот џекпот Mega Millions, изберете ги Вашите среќни броеви и купете Mega Millions тикети онлајн!