lottopark.com ★★★★★

проверете резултати и Добитни броеви Mega Millions

10
17
23
50
67
3
Проценет џекпот: 251.000.000 US$
Ред Натпревар
Х
+
Х
Добитници Исплата по добитник
Награда#1 I Натпревар
Х
Х
:
5+ 1
Добитници:   0 Исплата по добитник:   0,00 US$
Награда#2 II Натпревар
Х
Х
:
5+ 0
Добитници:   3 Исплата по добитник:   1.000.000,00 US$
Награда#3 III Натпревар
Х
Х
:
4+ 1
Добитници:   15 Исплата по добитник:   10.000,00 US$
Награда#4 IV Натпревар
Х
Х
:
4+ 0
Добитници:   379 Исплата по добитник:   500,00 US$
Награда#5 V Натпревар
Х
Х
:
3+ 1
Добитници:   1.176 Исплата по добитник:   200,00 US$
Награда#6 VI Натпревар
Х
Х
:
3+ 0
Добитници:   26.972 Исплата по добитник:   10,00 US$
Награда#7 VII Натпревар
Х
Х
:
2+ 1
Добитници:   24.812 Исплата по добитник:   10,00 US$
Награда#8 VIII Натпревар
Х
Х
:
1+ 1
Добитници:   185.336 Исплата по добитник:   4,00 US$
Награда#9 IX Натпревар
Х
Х
:
0+ 1
Добитници:   429.268 Исплата по добитник:   2,00 US$
Вкупна сума: Вкупно добитници:   667.961 :   5.692.420,00 US$

Проверете ги последните Mega Millions резултати од извлекувањето онлајн и споредете ги со броевите што сте ги одбрале. Можеби сте среќниот добитник!

Можете исто така да ги проверите резултатите од претходните Mega Millions извлекувања, бројот на играчи кои точно избрале одредени броеви, и износот на добивките за секое наградно ниво.

Сегашни Mega Millions резултати од извлекувања се земени од веб-сајтот на официјалната лотарија.

Mega Millions Џекпот – Mega Millions превртувања

Американската Mega Millions лотарија е една од најпопуларните лото игри во светот. Најголемите џекпоти и извлекувања се освојуваат во оваа лотарија, и тоа е она што ги разгорува фантазиите на играчите и ги охрабрува да играат. Минималниот џекпот во Mega Millions е $15 милиони. Нема ограничување за вртењето, што значи дека, ако ниту еден од играчите не го освои џекпотот, тој се префрла на следното извлекување, и така натаму, додека некој не ја скрши банката!

Најголемата Mega Millions добивка во историјата беше $536 милиони, освоена од играч од Индијана.

Проверете го тековното вртење и играјте MegaMillions онлајн!

Mega Millions награди и Mega Millions добитници

Може да ги проверите Mega Millions броевите на LottoPark и да видите колку играчи освоиле Mega Millions награди во последното извлекување. Во нашата табела се прикажани наградните нивоа, износот на наградата и бројот на играчи кои точно ги избрале потребните броеви во американското лото.

Mega Millions нуди 9 наградни нивоа – можете да освоите Mega Millions награди дури и ако изберете само еден број правилно. Додека ги проверувате Mega Millions резултатите од лотарија, осигурајте се да го проверите секој број, затоа што дури и ако не сте ги избрале сите броеви правилно, сеуште имате шанса да добиете награда!

Дали сте заинтересирани за џекпоти и награди од други лотарии? На оваа страна ќе најдете информации за џекпотите и лото наградите кои можете да ги освоите во следните извлекувања.

Mega Millions најчесто извлекувани броеви

На вас е да одлучите кој метод ќе го користите при изборот на броевите на Вашиот Mega Millions лото тикет. Можете да користите случајни броеви, обидете се со родендени или други броеви кои се важни за вас, прашајте го вашето семејство или пријатели за помош, или да ги користите броевите кои се најчесто извлекувани во Mega Millions.

Најчесто извлекувани броеви во Mega Millions се 29, 4, 48, и 36. Бројот 48 е најизвлекуван број, бил извлекуван преку 80 пати од 2005. Најчести извлекувања за MegaBall се 35, 9, 36, и 7.

Анализирајте ја архивата на Mega Millions резултатите од лотарија за да подготвите сопствена стратегија за американското лото. Mega Millions наградите се навистина вредни да се игра за нив, па купете го Вашиот MegaMillions тикет онлајн. Само оние кои го презеле овој чекор кон големо богатство се приклучуваат на групата Mega Millions добитници. Многумина само ги проверуваат Mega Millions добитните броеви да добијат свој лото тикет за следниот ден. Сега е Вашиот ред!

Изберете ги броевите, купете лото тикет и проверете ги Mega Millions резултатите – можеби ќе бидете следниот голем добитник!

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store