проверете резултати и Добитни броеви Powerball

24
29
44
47
54
2
Проценет џекпот: 78.000.000 US$
Tier Натпревар
Х
+
Х
Добитници Исплата по добитник
Награда#1 I Натпревар
Х
Х
:
5+ 1
Добитници:   0 Исплата по добитник:   0,00 US$
Награда#2 II Натпревар
Х
Х
:
5+ 0
Добитници:   1 Исплата по добитник:   1.000.000,00 US$
Награда#3 III Натпревар
Х
Х
:
4+ 1
Добитници:   3 Исплата по добитник:   50.000,00 US$
Награда#4 IV Натпревар
Х
Х
:
4+ 0
Добитници:   158 Исплата по добитник:   100,00 US$
Награда#5 V Натпревар
Х
Х
:
3+ 1
Добитници:   447 Исплата по добитник:   100,00 US$
Награда#6 VI Натпревар
Х
Х
:
3+ 0
Добитници:   11.680 Исплата по добитник:   7,00 US$
Награда#7 VII Натпревар
Х
Х
:
2+ 1
Добитници:   9.066 Исплата по добитник:   7,00 US$
Награда#8 VIII Натпревар
Х
Х
:
1+ 1
Добитници:   72.429 Исплата по добитник:   4,00 US$
Награда#9 IX Натпревар
Х
Х
:
0+ 1
Добитници:   175.516 Исплата по добитник:   4,00 US$
Вкупна сума: Вкупно добитници:   269.300 :   2.347.502,00 US$

Проверете ги најновите Powerball резултати онлајн. Можеби Вие сте оној кој го освоил џекпотот! Проверете ги извлечените броеви, кои овозможуваат да се подигне награда во познатата американска лотарија.
LottoPark исто така има архива на резултати од извлекувањата Лото, така што можете да ги проверите најчесто извлекуваните броеви.

Powerball Џекпот – Powerball превртувања

Американската лотарија Powerball една од најпопуларните лотарии во светот, благодарение на своите најголеми вртења, што можат да донесат вистинско богатство на среќниот добитник.  Најголемиот џекпот во Powerball беше добиен во 2016 и му донесе на добитникот неверојатни $1,5 билиони!

Powerball превртувањето три пати има надминато 500 милиони долари: $587,5 милиони во 2012, $590,5 милиони во 2013, и $564,1 милиони во 2015.

Минималниот Powerball џекпот е $40 милиони!

Powerball награди и Powerball добитници

Можете да ги проверите информациите за Powerball добитниците и наградите на LottoPark. Можете да ги најдете информациите за нивоата на наградите и бројот на играчи кои правилно ги погодиле потребниот збир на броеви, давајќи им право да освојат награда.

Powerball наградата има 9 наградни нивоа, па проверете ги Powerball резултатите од извлекувањето внимателно, затоа што неколку стотици илјади играчи освојуваат парична награда на секое извлекување на американската лотарија.

Ако не сте го погодиле џекпотот, проверете ги Powerball броевите повторно за да видите дали сте освоиле некоја од пониските награди.

Powerball најчесто извлекувани броеви

Анализирањето на архивираните на Powerball добитните броеви може да биде корисно додека подготвувате Powerball стратегија која се потпира на статистиката и зачестеноста на извлекување на конкретните броеви.

Најчесто извлекувани броеви во Powerball се 8, 26, 22, 23, и 36. Најмалку извлекувани броеви се 15, 51, 37, 47, 12, 4, и 24.

Можете да ги користите нашите совети и да одберете еден од најчесто извлекуваните лото броеви или подобро да одите со Вашите сопствени броеви, врз основа на вашите критериуми.

Дајте си шанса за голема добивка. Одберете ги Вашите Powerball броеви, пополнете го тикетот и играјте Powerball онлајн!

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store