Rezultatet dhe Numrat Fitues të Lotarisë Powerball

19
36
37
42
59
19
Jackpot-i i llogaritur: 77 000 000 US$
Tier Përputhje
X
+
X
Fituesit Pagesa për fitues
Çmimi #1 I Përputhje
X
X
:
5+ 1
Fituesit:   0 Pagesa për fitues:   0,00 US$
Çmimi #2 II Përputhje
X
X
:
5+ 0
Fituesit:   1 Pagesa për fitues:   1 000 000,00 US$
Çmimi #3 III Përputhje
X
X
:
4+ 1
Fituesit:   10 Pagesa për fitues:   50 000,00 US$
Çmimi #4 IV Përputhje
X
X
:
4+ 0
Fituesit:   211 Pagesa për fitues:   100,00 US$
Çmimi #5 V Përputhje
X
X
:
3+ 1
Fituesit:   540 Pagesa për fitues:   100,00 US$
Çmimi #6 VI Përputhje
X
X
:
3+ 0
Fituesit:   14 570 Pagesa për fitues:   7,00 US$
Çmimi #7 VII Përputhje
X
X
:
2+ 1
Fituesit:   12 052 Pagesa për fitues:   7,00 US$
Çmimi #8 VIII Përputhje
X
X
:
1+ 1
Fituesit:   94 271 Pagesa për fitues:   4,00 US$
Çmimi #9 IX Përputhje
X
X
:
0+ 1
Fituesit:   230 088 Pagesa për fitues:   4,00 US$
Shuma Totale: Totali i Fituesve:   351 743 :   3 058 890,00 US$

Kontrolloni rezultatet e shortit më të fundit të Powerball online. Ndoshta jeni ju ai që ka fituar jackpot-in! Kontrolloni numrat që kanë rënë, të cilët ju lejojnë të merrni një çmim në lotarinë e famshme amerikane.

LottoPark paraqet gjithashtu edhe rezultatet e shorteve të arkivuara, kështu që ju mund të kontrolloni edhe se cilët janë numrat e rënë më shpesh.

Jackpot-i i Powerball – Rritjet e jackpot-it të Powerball

Lotaria amerikane Powerball është një nga lotaritë më popullore në botë, falë jackpot-eve të saj të mëdha, të cilat mund të sjellin një pasuri vërtet të madhe për fituesin me fat.  Jackpot-i më i madh në Powerball u fitua në 2016 dhe i dha fituesit $1,5 bilion të mrekullueshme!
Rritja e jackpot-it të Powerball e ka tejkaluar $500 milion dollarë tri herë tashmë: $587,5 milion në 2012, $590,5 milion në 2013, dhe $564,1 milion në 2015.

Jackpot-i minimal i Powerball është $40 milion!

Çmimet e Powerball dhe fituesit e Powerball

Ju mund të kontrolloni informacionin rreth fituesve të Powerball dhe çmimeve në LottoPark. Mund të gjeni informacion për rangun e çmimit dhe numrin e lojtarëve që kanë zgjedhur me saktësi sasinë e kërkuar të numrave, duke fituar kështu të drejtën për një çmim.

Powerball ka 9 rangje çmimesh, kështu që kontrollojini rezultatet e shortit të Powerball me kujdes, sepse me qindra mijëra lojtarë fitojnë një çmim në çdo short të lotarisë amerikane.

Nëse nuk e keni marrë jackpot-in, kontrollojini numrat Powerball përsëri për të parë nëse keni fituar një nga çmimet e rangjeve më të ulëta.

Numrat që bien më shpesh në Powerball

Analizimi i numrave fitues të arkivuar të Powerball mund t’ju hyjë në punë gjatë përgatitjes së një strategjie bazuar në statistika dhe shpeshtësinë e rënies së numrave të caktuar.

Numrat e rënë më shpesh në Powerball janë 8, 26, 22, 23, dhe 36. Numrat e rënë më pak janë 15, 51, 37, 47, 12, 4, dhe 24.

Ju mund të përdorni këshillat tona dhe të zgjidhni një nga numrat që kanë rënë më shpesh në loto apo të luani me numrat tuaj të preferuar, bazuar në kriteret tuaja.

Jepini vetes një shans për një fitore të madhe. Zgjidhni numrat tuaj Powerball, plotësoni biletën dhe luani Powerball online!

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store

OK