lottopark.com ★★★★★

Lotaria Powerball Online

Powerball është një lotari shumë e njohur në SHBA, që në fillim quhej “Lotto America”. Ajo nisi në 1988. Në 1992, u riemërtua si “Powerball.” Shortet hidhen të mërkurave dhe të shtunave. Biletat Powerball janë të disponueshme lokalisht në 44 shtete të SHBA-së.

Ju mund t’i blini biletat Powerball duke vizituar një zyrë lokale lotarie dhe t’i mbushni biletat me numrat tuaj ose të përdorni numrat automatikë të zgjedhur nga makineria printuese e biletave të lotarisë. Ju mund të blini bileta Powerball online duke përdorur shërbimet tona në një mënyrë të shpejtë, të volitshme dhe të sigurtë, nga rehatia e shtëpisë suaj.

Një nga rritjet më të mëdha të jacpot-it në Lotarinë Powerball u fitua më 18 Maj, 2013. Vlera e saj ishte $590.500.000! Çmimi u fitua nga një fitues i vetëm me fat. Fituesi vendosi të merrte një pagesë prej $370 million.

Jackpot-i i Powerball arriti vlerën më të madhe në historinë e tij në janar 2016: $1.500.000.000!

Rezultati më i Fundit (20 korr 2024, 10:59:00 e pasdites, GMT-4)

Rezultati më i Fundit (20 korr 2024, 10:59:00 e pasdites, GMT-4)
18
25
31
40
57
4

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store
Shteti Skeduli Vargu i Hamendjeve
Shteti SHBA Skeduli
e martë 2:59 e paradites UTC Koha Lokake e Lotarisë: e hënë 10:59 e pasdites GMT-4
e enjte 2:59 e paradites UTC Koha Lokake e Lotarisë: e mërkurë 10:59 e pasdites GMT-4
e diel 2:59 e paradites UTC Koha Lokake e Lotarisë: e shtunë 10:59 e pasdites GMT-4
Vargu i Hamendjeve 5/69 + 1/26
Rezultati më i Fundit (20 korr 2024, 10:59:00 e pasdites, GMT-4): Rezultati më i Fundit (20 korr 2024, 10:59:00 e pasdites, GMT-4)
18
25
31
40
57
4

Lotaria Powerball në botë

Lotaria
Powerball online është tepër popullore mes lojtarëve nga e gjithë bota. Wshtë e qartë që jackpot-et gjigande, që mund t’ju bëjnë milioner në sekonda, janë arsyeja që kjo lotari tërheq gjithnjë fansa të rinj. Biletat Powerball nuk ishin të lehta për t’u gjetur deri pak kohë më parë, sepse biletat ofroheshin vetëm në zyra lokale të lotarisë.

Sot, biletat Powerball online mund të blihen duke përdorur një pc, një smartfon apo çfarëdo pajisjeje tjetër me internet. Nuk ka rëndësi nëse jetoni në Amerikë, Europë, Australi, Azi apo Afrikë – ju mund ta luani Lotarinë Powerball online pa asnjë kufizim thjesht duke pasur akses në internet.

Shumë fitues e kanë blerë biletën për lotarinë amerikane online. Falë LottoPark, edhe ju mund të përfshiheni në klubin e multimilionerëve.

Rregullat e Poëerball

Lojtari zgjedh numra nga dy sete në Powerball. Numrat kryesorë zgjidhen nga 1 në 69. Lojtari duhet të zgjedhë 5 numra (topa të bardhë). Një numër ekstra, i quajtur Power Ball, duhet të zgjidhet nga 1 në 26 (top i kuq). Për të fituar çmimin e madh, të gjithë numrat kryesorë dhe numri ekstra Powerball duhet të jenë të saktë.

Lojtarët që i gjejnë të gjithë numrat kryesorë, por nuk e gjejnë Powerball-in mund të fitojnë një çmim prej $1 milion.

Fitoret në Lotarinë Powerball mund të paguhen si pagesë e vetëm një here ose si këste vjetore. Në rastin e kësteve vjetore, jackpot-i duhet të jetë të paktën $15 milion dhe paguhet për 30 vitet në vijim. Çdo pagesë bëhet më e madhe se e mëpërparshmja.

Tier Përputhje
X
+
X
Çmimi Shansi për të fituar
Çmimi #1I Përputhje
X
+
X
:
5 + 1
Çmimi : Jackpot-i Shansi për të fituar : 1 në 292 201 338
Çmimi #2II Përputhje
X
+
X
:
5 + 0
Çmimi : 1 000 000 US$ Shansi për të fituar : 1 në 11 688 053,52
Çmimi #3III Përputhje
X
+
X
:
4 + 1
Çmimi : 50 000 US$ Shansi për të fituar : 1 në 913 129,18
Çmimi #4IV Përputhje
X
+
X
:
4 + 0
Çmimi : 100 US$ Shansi për të fituar : 1 në 36 525,17
Çmimi #5V Përputhje
X
+
X
:
3 + 1
Çmimi : 100 US$ Shansi për të fituar : 1 në 14 494,11
Çmimi #6VI Përputhje
X
+
X
:
3 + 0
Çmimi : 7 US$ Shansi për të fituar : 1 në 579,76
Çmimi #7VII Përputhje
X
+
X
:
2 + 1
Çmimi : 7 US$ Shansi për të fituar : 1 në 701,33
Çmimi #8VIII Përputhje
X
+
X
:
1 + 1
Çmimi : 4 US$ Shansi për të fituar : 1 në 91,98
Çmimi #9IX Përputhje
X
+
X
:
0 + 1
Çmimi : 4 US$ Shansi për të fituar : 1 në 38,32
Shanset e përgjithshme për të fituar ndonjë çmim : 1 në 24,87

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store

OK