Rezultatet dhe Numrat Fitues të Lotarisë Mega Millions

5
50
53
58
64
22
Jackpot-i i llogaritur: 301 000 000 US$
Tier Përputhje
X
+
X
Fituesit Pagesa për fitues
Çmimi #1 I Përputhje
X
X
:
5+ 1
Fituesit:   0 Pagesa për fitues:   0,00 US$
Çmimi #2 II Përputhje
X
X
:
5+ 0
Fituesit:   1 Pagesa për fitues:   1 000 000,00 US$
Çmimi #3 III Përputhje
X
X
:
4+ 1
Fituesit:   16 Pagesa për fitues:   10 000,00 US$
Çmimi #4 IV Përputhje
X
X
:
4+ 0
Fituesit:   328 Pagesa për fitues:   500,00 US$
Çmimi #5 V Përputhje
X
X
:
3+ 1
Fituesit:   1 004 Pagesa për fitues:   200,00 US$
Çmimi #6 VI Përputhje
X
X
:
3+ 0
Fituesit:   24 329 Pagesa për fitues:   10,00 US$
Çmimi #7 VII Përputhje
X
X
:
2+ 1
Fituesit:   21 602 Pagesa për fitues:   10,00 US$
Çmimi #8 VIII Përputhje
X
X
:
1+ 1
Fituesit:   175 641 Pagesa për fitues:   4,00 US$
Çmimi #9 IX Përputhje
X
X
:
0+ 1
Fituesit:   440 480 Pagesa për fitues:   2,00 US$
Shuma Totale: Totali i Fituesve:   663 401 Çmimi Total:   3 567 634,00 US$

Kontrolloni rezultatet e shortit të fundit të Mega Millions online dhe krahasojini ato me numrat që keni zgjedhur vetë. Mund të jeni ju fituesi me fat!

Mund të kontrolloni gjithashtu edhe rezultatet e shorteve të mëparshme të Mega Millions, numrin e lojtarëve që kanë zgjedhur saktë një sasi të caktuar numrash, dhe shumën e fitoreve për secilin rang çmimesh.

Rezultatet aktuale të shortit të Mega Millions merren nga faqja zyrtare e lotarisë.

Jackpot-i i Mega Millions – Rritjet e jackpot-it të Mega Millions

Lotaria amerikane Mega Millions është një nga lotot më popullore në botë. Jackpot-et më të mëdha fitohen në këtë lotari, dhe është kjo gjë që ndez imagjinatat e lojtarëve dhe i nxit që të luajnë. Jackpot-i minimal në Mega Millions është $15 million. Nuk ka limit për rritjet e jackpot-it, që do të thotë se, nëse asnjë prej lojtarëve nuk e fiton jackpot-in, ai rritet për shortin tjetër, e kësshtu me rradhë, deri sa dikush ta thyejë bankën!

Fitorja më e madhe e Mega Millions në histori ka qenë $536 milion, fituar nga një lojtar nga Indiana.

Kontrolloni jackpot-in aktual dhe luani MegaMillions online!

Çmimet e Mega Millions dhe fituesit e Mega Millions

Numrat e Mega Millions mund t’i kontrolloni në LottoPark dhe të shihni se sa lojtarë kanë fituar çmimet Mega Millions në shortin e fundit. Tabela jonë tregon rangjet e çmimeve, shumat e çmimeve dhe numrin e lojtarëve që kanë zgjedhur saktë sasinë e kërkuar të numrave në shortin e lotarisë amerikane.

Mega Millions ofron 9 rangje çmimesh – ju mund të fitoni çmime në Mega Millions edhe nëse zgjidhni saktë vetëm një numër. Ndërsa kontrolloni rezultatet e lotarisë Mega Millions, sigurohuni të kontrolloni çdo numër, sepse edhe nëse nuk i zgjidhni të gjithë numrat e saktë, prapë keni shans për të fituar një çmim!

Numrat që bien më shpesh në Mega Millions

E keni ju në dorë të vendosni se çfarë metode të përdorni për të zgjedhur numrat në biletën tuaj të lotos Mega Millions. Mund të përdorni numra të rastësishëm, ditëlindje apo numra të tjerë që janë të rëndësishëm për ju, t’u kërkoni ndihmë familjes e miqve, apo të përdorni numrat që bien më shpesh në Mega Millions.

Numrat që bien më shpesh në Mega Millions janë 29, 4, 48, dhe 36. Numri 48 është numri i rënë më shpesh; ai ka rënë më shumë se 80 herë që nga 2005. Numrat më të shpeshtë që bien për MegaBall janë 35, 9, 36, dhe 7.

Analizoni rezultatet e arkivuara të lotarisë Mega Millions për të përgatitur strategjinë tuaj për loton amerikane. Ia vlen vërtet të luani për çmimet e Mega Millions, kështu që blini biletat MegaMillions online. Vetëm ata që e kanë ndërmarrë këtë hap drejt pasurisë së madhe bashkohen me grupin e fituesve të Mega Millions. Shumë prej tyre sapo kanë kontrolluar numrat fitues të Mega Millions për të marrë biletën e tyre të lotarisë ditën tjetër. Tani është radha juaj!

Zgjidhni numrat, blini biletën e lotarisë dhe kontrolloni rezultatet e Mega Millions – ndoshta do të jeni ju fituesi i madh i radhës!

OK