Lotaria Mega Millions Online

E nisur në 1996-ën si “The Big Game” (Loja e Madhe), Mega Millions është një nga lotaritë më të mëdha në SHBA. Në fillim, biletat ishin të disponueshme vetëm në disa shtete, dhe shortet hidheshin vetëm të premteve. Emri i saj ndryshoi në 2002, vit kur u shtua edhe shorti shtesë të martave.Ju mund të bleni bileta për Mega Millions në çdo shtet në SHBA ose t’i merrni nëpërmjet faqes sonë të internetit — ju thjesht zgjidhni numrat, dhe ne e blejmë biletën për ju.

Mega Millions është lotaria me rritje të mëdha jackpot-i, të cilat tërheqin vëmendjen e lojtarëve nga e gjithë bota. Rritja më e madhe e jackpot-it ka qenë $656.000.000 dhe është fituar më 30 Mars, 2012 nga tre lojtarë me fat.

Rezultati më i Fundit (11 qer 2024, 11:00:00 e pasdites, GMT-4)

Rezultati më i Fundit (11 qer 2024, 11:00:00 e pasdites, GMT-4)
1
5
7
22
24
8

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store
Shteti Skeduli Vargu i Hamendjeve
Shteti SHBA Skeduli
e mërkurë 3:00 e paradites UTC Koha Lokake e Lotarisë: e martë 11:00 e pasdites GMT-4
e shtunë 3:00 e paradites UTC Koha Lokake e Lotarisë: e premte 11:00 e pasdites GMT-4
Vargu i Hamendjeve 5/70 + 1/25
Rezultati më i Fundit (11 qer 2024, 11:00:00 e pasdites, GMT-4): Rezultati më i Fundit (11 qer 2024, 11:00:00 e pasdites, GMT-4)
1
5
7
22
24
8

Lotaria Mega Millions në botë

Lotaria Mega Millions online është lotaria më popullore në botë. Me shumë mundësi çdo lojtar lotosh në botë ka dëgjuar për loton Amerikane me rritje gjigande jackpot-esh. Wshtë vizioni i një fitoreje multimilionere e paguar në dollarë amerikanë që i bën një numër gjithnjë e më të madh lojtarësh të blejnë biletat.Jo shumë kohë më parë, e vetmja mundësi për të luajtur lotarinë Mega Millions ishte të blije bileta tradicionale letre në një zyrë lokale lotarie. Tani, të gjithë fansat e interesuar të lotos mund ta luajnë Mega Millions online. Gjithçka që duhet për të blerë një biletë është një pc, një smartfon apo çfarëdo pajisjeje tjetër me akses interneti.Shteti (madje as kontinenti) ku banoni nuk ka më rëndësi. Mega Millions online është një mënyrë e volitshme për të luajtur loton amerikane për të gjithë ata që ëndërrojnë ta thyejnë bankën dhe të bëhen milionerë.Edhe ju mund ta luani lotarinë Mega Millions online! Thjesht zgjidhni numrat me fat dhe merrinit biletat tuaja online. Ndoshta do të bëheni ju lojtari me fat që përmbush ëndrrën amerikane.

Rregullat e Mega Millions

Lojtari zgjedh 5 numra kryesorë brenda vargut 1 deri në 70 dhe një numër Mega Ball shtesë brenda vargut 1 deri në 25. Për të fituar jackpot-in e Mega Millions, të 6 numrat duhet të zgjidhen saktësisht — 5 kryesorët dhe numri shtesë.Lotaria

Mega Millions ka disa rangje çmimesh. Në rast se i gjen të gjithë numrat kryesorë me saktësi, lojtari fiton një çmim prej $1.000.000.

Tier Përputhje
X
+
X
Çmimi Shansi për të fituar
Çmimi #1I Përputhje
X
+
X
:
5 + 1
Çmimi : Jackpot-i Shansi për të fituar : 1 në 302 575 350
Çmimi #2II Përputhje
X
+
X
:
5 + 0
Çmimi : 1 000 000 US$ Shansi për të fituar : 1 në 12 607 306
Çmimi #3III Përputhje
X
+
X
:
4 + 1
Çmimi : 10 000 US$ Shansi për të fituar : 1 në 931 001
Çmimi #4IV Përputhje
X
+
X
:
4 + 0
Çmimi : 500 US$ Shansi për të fituar : 1 në 38 792
Çmimi #5V Përputhje
X
+
X
:
3 + 1
Çmimi : 200 US$ Shansi për të fituar : 1 në 14 547
Çmimi #6VI Përputhje
X
+
X
:
3 + 0
Çmimi : 10 US$ Shansi për të fituar : 1 në 606
Çmimi #7VII Përputhje
X
+
X
:
2 + 1
Çmimi : 10 US$ Shansi për të fituar : 1 në 693
Çmimi #8VIII Përputhje
X
+
X
:
1 + 1
Çmimi : 4 US$ Shansi për të fituar : 1 në 89
Çmimi #9IX Përputhje
X
+
X
:
0 + 1
Çmimi : 2 US$ Shansi për të fituar : 1 në 37
Shanset e përgjithshme për të fituar ndonjë çmim : 1 në 24,12

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store

OK