Mega Millions

Luani Mega Millions Online

453 000 000 US$
Choose the type of ticket
Shuma:

Si të luani Mega Millions

Mega Millions është një lotari që mund të luhet vetëm nëse vizitoni SHBA-në. LottoPark ofron mundësinë për ta luajtur online këtë lotari. Mega Millions online është një mënyrë e volitshme për të luajtur një nga lotaritë më të mëdha në botë me jackpot-et më të mëdha.

Zgjidhni 5 numra kryesorë nga 1 në 70 dhe një numër shtesë Mega Ball nga 1 në 25. Për të fituar jackpot-in Mega Millions, ju duhet të zgjidhni me saktësi të pesë numrat kryesorë dhe numrin shtesë.

Blerja online e biletave Mega Millions është mjaft e thjesht dhe mund të jetë mënyra më e mirë për të fituar. Nëse jeni me fat, kjo lotari amerikane mund t’jua ndryshojë jetën përgjithmonë!

Mbani mend, ju mund të blini një biletë Mega Millions online në çdo kohë, 24 orë në ditë. Është një mënyrë e thjeshtë dhe e volitshme për të luajtur lotarinë amerikane dhe për të përmbushur ëndrrën tuaj të madhe amerikane.

Çmimet e biletave të Mega Millions

Kur mbaroni së zgjedhuri numrin e rreshtave dhe numrat e fatit për biletën tuaj, çmimi i biletës së Mega Millions do të shfaqet automatikisht nga sistemi ynë. Pavarësisht nga mënyra që keni përdorur për të zgjedhur numrat (me dorë apo zgjedhje-e-shpejtë), çmimi i biletës Mega Millions mbetet i njëjtë.

Çmimi i shfaqur është përfundimtar dhe përfshin tarifën tonë. Ne përpiqemi në maksimum t’i mbajmë çmimet e biletave të Mega Millions në një nivel të qëndrueshëm dhe tërheqës.

Këshilla për Mega Millions

Ju mund të luani një ose më shumë rreshta. Sa më shumë rreshta, aq më të mëdha janë shanset për të fituar jackpot-in e lotarisë amerikane. Ju mund të vendosni të merrni pjesë vetëm në shortin e ardhshëm, apo edhe në shortet e mëtejshme të Mega Millions.

Mund të përdorni veglën tonë automatike zgjedhje-e-shpejtë për të zgjedhur numrat për biletën tuaj. Gjithashtu, mund t’i zgjidhni numrat edhe vetë, duke përdorur kriteret tuaja personale për të plotësuar biletën e MegaMillions, e cila mund t’ju sjellë një pasuri vërtet të madhe.

Për t’i rritur shanset tuaja të fitores, mund të përdorni blerjen e biletës Mega Millions online me miqtë tuaj. Blerja e një numri më të madh biletash ju lejon të zgjidhni një sasi më të madhe numrash me fat dhe të rritni shanset e fitimit të jackpot-it të ofruar nga kjo lotari e famshme amerikane.

OK