џекпот и награди на GG World Million – Шанси за освојување

Последни Резултати (14.6.2024 20:45:00 CEST)

Последни Резултати (14.6.2024 20:45:00 CEST)
2
13
16
24
32
1
7

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store
Земја Распоред Опсег на погодоци
Земја Свет Распоред
вторник 18:45 UTC Локално време на лотарија: вторник 20:45 CEST
петок 18:45 UTC Локално време на лотарија: петок 20:45 CEST
Опсег на погодоци 5/50 + 2/12
Последни Резултати (14.6.2024 20:45:00 CEST): Последни Резултати (14.6.2024 20:45:00 CEST)
2
13
16
24
32
1
7
Ред Натпревар
Х
+
Х
Награда Шанса за добивка
Награда#1I Натпревар
Х
+
Х
:
5 + 2
Награда : Џекпот Шанса за добивка : 1 во 139.838.160
Награда#2II Натпревар
Х
+
Х
:
5 + 1
Награда : 5.000 US$ Шанса за добивка : 1 во 6.991.908
Награда#3III Натпревар
Х
+
Х
:
5 + 0
Награда : 2.500 US$ Шанса за добивка : 1 во 3.107.514,67
Награда#4IV Натпревар
Х
+
Х
:
4 + 2
Награда : 1.000 US$ Шанса за добивка : 1 во 621.502,93
Награда#5V Натпревар
Х
+
Х
:
4 + 1
Награда : 2,10 % споделено
Проценето: 114 US$
Шанса за добивка : 1 во 31.075,15
Награда#6VI Натпревар
Х
+
Х
:
3 + 2
Награда : 0,67 % споделено
Проценето: 16,6 US$
Шанса за добивка : 1 во 14.125,07
Награда#7VII Натпревар
Х
+
Х
:
4 + 0
Награда : 0,38 % споделено
Проценето: 9,2 US$
Шанса за добивка : 1 во 13.811,18
Награда#8VIII Натпревар
Х
+
Х
:
2 + 2
Награда : 1,75 % споделено
Проценето: 3 US$
Шанса за добивка : 1 во 985,47
Награда#9IX Натпревар
Х
+
Х
:
3 + 1
Награда : 1,85 % споделено
Проценето: 2,2 US$
Шанса за добивка : 1 во 706,25
Награда#10X Натпревар
Х
+
Х
:
3 + 0
Награда : 3,50 % споделено
Проценето: 1,9 US$
Шанса за добивка : 1 во 313,89
Награда#11XI Натпревар
Х
+
Х
:
1 + 2
Награда : 4,95 % споделено
Проценето: 1,6 US$
Шанса за добивка : 1 во 187,71
Награда#12XII Натпревар
Х
+
Х
:
2 + 1
Награда : 14,85 % споделено
Проценето: 1,2 US$
Шанса за добивка : 1 во 49,27
Награда#13XIII Натпревар
Х
+
Х
:
2 + 0
Награда : 0,4 US$ Шанса за добивка : 1 во 21,9
Вкупно шанси за добивање било која награда : 1 во 12,97

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store