џекпот и награди на Lotto America – Шанси за освојување

Последни Резултати (12.6.2024 23:00:00 GMT-4)

Последни Резултати (12.6.2024 23:00:00 GMT-4)
3
11
16
30
44
8

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store
Земја Распоред Опсег на погодоци
Земја САД Распоред
вторник 03:00 UTC Локално време на лотарија: понеделник 23:00 GMT-4
четврток 03:00 UTC Локално време на лотарија: среда 23:00 GMT-4
недела 03:00 UTC Локално време на лотарија: сабота 23:00 GMT-4
Опсег на погодоци 5/52 + 1/10
Последни Резултати (12.6.2024 23:00:00 GMT-4): Последни Резултати (12.6.2024 23:00:00 GMT-4)
3
11
16
30
44
8
Ред Натпревар
Х
+
Х
Награда Шанса за добивка
Награда#1I Натпревар
Х
+
Х
:
5 + 1
Награда : Џекпот Шанса за добивка : 1 во 25.989.600
Награда#2II Натпревар
Х
+
Х
:
5 + 0
Награда : 20.000 US$ Шанса за добивка : 1 во 2.887.733,33
Награда#3III Натпревар
Х
+
Х
:
4 + 1
Награда : 1.000 US$ Шанса за добивка : 1 во 110.594,04
Награда#4IV Натпревар
Х
+
Х
:
4 + 0
Награда : 100 US$ Шанса за добивка : 1 во 12.288,23
Награда#5V Натпревар
Х
+
Х
:
3 + 1
Награда : 20 US$ Шанса за добивка : 1 во 2.404,22
Награда#6VI Натпревар
Х
+
Х
:
3 + 0
Награда : 5 US$ Шанса за добивка : 1 во 267,14
Награда#7VII Натпревар
Х
+
Х
:
2 + 1
Награда : 5 US$ Шанса за добивка : 1 во 160,28
Награда#8VIII Натпревар
Х
+
Х
:
1 + 1
Награда : 2 US$ Шанса за добивка : 1 во 29,14
Награда#9IX Натпревар
Х
+
Х
:
0 + 1
Награда : 2 US$ Шанса за добивка : 1 во 16,94
Вкупно шанси за добивање било која награда : 1 во 9,63

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store