Eurojackpot

Играјте Eurojackpot онлајн – Купете билети за еуро джекпот

30.000.000 €
Одберете 5 броеви and 2 Euronumbers ОК Се обработува...
Одберете 5 броеви and 2 Euronumbers ОК Се обработува...
Одберете 5 броеви and 2 Euronumbers ОК Се обработува...
Одберете 5 броеви and 2 Euronumbers ОК Се обработува...
Одберете 5 броеви and 2 Euronumbers ОК Се обработува...
Одберете го типот на овој билет
Сума:

Како да играте Eurojackpot

Eurojackpot е лотарија достапна на локално ниво во неколку европски земји. Таа е релативно нова, бидејќи беше организирана за прв пат во 2012 година. LottoPark ви дава можност да купите тикети за Eurojackpot онлајн на брз и лесен начин, од Вашиот удобен дом.

Изберете ги броевите за Вашиот тикет. Одберете 5 броеви во опсег од 1 до 50 плус 2 дополнителни броја од 1 до 12. Изборот на сите 7 броеви точно ви гарантира џекпот, или можеби дури и огромно Eurojackpot вртење!

Одлучете колку редови сакате да видите на Вашиот тикет. Колку повеќе линии ќе изберете, толку поголеми се Вашите шанси за џекпот!

Eurojackpot тикетите онлајн се достапни 24 часа на ден, 7 дена во неделата, од било кое место во светот. Можноста за учество во една од најбрзорастечките лотарии во Европа ви дава шанса да освоите одличен џекпот!

Кога ќе ја завршите нарачката, нашиот претставник ќе ги купи хартиените тикети во овластените лото канцеларии во Ваше име. Вашите еуро джекпот тикети ќе бидат достапни на Вашата сметка за играње.

Можете лесно да ги проверите резултатите од Eurojackpot извлекувањето. После секое извлекување на европската лотарија, ги објавуваме добитните броеви на нашиот вебсајт.

Вие само треба да го направите првиот чекор за да добиете на Eurojackpot онлајн – изберете ги броевите и купете го Вашиот тикет!

Eurojackpot цени на тикети

Ако сакате да ја проверите цената на Eurojackpot тикетите, одберете го бројот на линии со кои сакате да учествувате во извлекувањето и Вашите среќни броеви. Нашиот систем автоматски ќе ги сумира Вашите нарачки за да ги прикаже вкупните трошоци на тикетите за Eurojackpot.

Прикажаната Eurojackpot цена на тикет е конечна и се состои од трошоци на традиционалните хартиени тикети, купени од нашиот претставник во Ваше име во локална лото канцеларија плус нашата такса.

Дали сте заинтересирани за други лотарии? На оваа страна ќе ги најдете сите онлајн лотарии, како и билети за истите, кои можете да ги купите овде, на LottoPark.

Совети за Eurojackpot онлајн

Користете ја можноста за проверка на архивираните резултати од Eurojackpot за да видите кои броеви се извлечени најмногу пати во претходните извлекувања. Веројатноста повторно да се извлечат овие броеви статистички е многу висока. Уверете се дека Вашите еуро джекпот тикети содржат различни комбинации на броеви.

Можете да ја ставите Вашата судбина во рацете на слепата среќа и да се обидете со алатката за брз избор. Броевите за Вашиот Eurojackpot тикет ќе се одбираат автоматски и случајно.