проверете резултати и Добитни броеви Eurojackpot

10
21
27
42
46
2
6
Проценет џекпот: 27.000.000 €
Ред Натпревар
Х
+
Х
Добитници Исплата по добитник
Награда#1 I Натпревар
Х
Х
:
5+ 2
Добитници:   0 Исплата по добитник:   0,00 €
Награда#2 II Натпревар
Х
Х
:
5+ 1
Добитници:   3 Исплата по добитник:   1.040.240,00 €
Награда#3 III Натпревар
Х
Х
:
5+ 0
Добитници:   8 Исплата по добитник:   132.008,00 €
Награда#4 IV Натпревар
Х
Х
:
4+ 2
Добитници:   32 Исплата по добитник:   5.443,60 €
Награда#5 V Натпревар
Х
Х
:
4+ 1
Добитници:   678 Исплата по добитник:   321,10 €
Награда#6 VI Натпревар
Х
Х
:
3+ 2
Добитници:   1.632 Исплата по добитник:   146,70 €
Награда#7 VII Натпревар
Х
Х
:
4+ 0
Добитници:   1.286 Исплата по добитник:   135,40 €
Награда#8 VIII Натпревар
Х
Х
:
2+ 2
Добитници:   23.574 Исплата по добитник:   23,50 €
Награда#9 IX Натпревар
Х
Х
:
3+ 1
Добитници:   29.364 Исплата по добитник:   21,10 €
Награда#10 X Натпревар
Х
Х
:
3+ 0
Добитници:   62.769 Исплата по добитник:   18,70 €
Награда#11 XI Натпревар
Х
Х
:
1+ 2
Добитници:   128.671 Исплата по добитник:   11,40 €
Награда#12 XII Натпревар
Х
Х
:
2+ 1
Добитници:   440.502 Исплата по добитник:   10,00 €
Вкупна сума: Вкупно добитници:   688.519 :   13.201.442,90 €

Проверете ги броевите од последното извлекување на најголемата европска лотарија, Eurojackpot. Ако тие броеви се совпаѓаат со оние што сте ги одбрале и може да се видат на Вашиот тикет, Вие сте добиле!

Исто така можете да ги проверите броевите кои биле извлекувани во последно време. Проверете ги резултатите од архивата на Eurojackpot, бидејќи тие можат да ви помогнат при изготвувањето на Вашата лото стратегија и изборот на броевите за следните тикети.

Eurojackpot превртувања

Eurojackpot е најголемата европска лотарија, која привлекува внимание на се повеќе и повеќе големи фанови на големи џекпоти од целиот свет. Минимален фонд за награда е €10 милиони. Вртењето на Eurojackpot може да достигне €120 000 000.

Тоа е точно колку што изнесува и износот на рекордната добивка, која веќе двапати беше освоена, на 15 мај 2015 година во Чешка и на 14 октомври 2016 година во Германија. Втората најголема добивка беше освоена од играч од Германија и му донесе €84 777 435 .80€.

Покрај огромните вртења, пониски нивоа на Eurojackpot награди исто така се многу атрактивни. Милиони играчи од целиот свет учествуваат во секое извлекување за да ја скршат банката и да ги исполнат своите соништа, искористувајќи милиони евра од фондот на лотаријата. Вреди да се напомене дека многу победници на Eurojackpot купиле тикети онлајн!

Eurojackpot награди и Eurojackpot добитници

Со користење на табелата претставена погоре, можете да ги проверите наградите на Eurojackpot или бројот на победниците кои правилно ги погодиле бараните броеви, остварувајќи право на парична награда.

Оваа европска лотарија има 12 наградни нивоа, што значи дека со изборот на минимум 3 броја, вие ќе станете подобни за добивање на една од ниските награди на Eurojackpot. Целокупните шанси за освојување на секоја награда во оваа лотарија се навистина високи.

Eurojackpot добитници колоната е вредна да се погледне поблизу, од неа лесно може да се види дека секое извлекување на оваа лотарија носи стотици илјади победници. Не грижете се ако не сте го погодиле џекпотот, само повторно проверете ги резултатите на Eurojackpot онлајн, можеби сте еден од добитниците на награда од пониско ниво?

Одете и учествувајте во следното извлекување, дајте си уште една шанса да освоите одлично вртење. Одберете ги Вашите среќни Eurojackpot броеви, земете тикет и придружете се Eurojackpot добитниците!

Посетете го нашиот водич за џекпотите и наградите од пониско ниво на најпопуларните лотарии во светот. Дознајте какви награди ве очекуваат во други лотарии кои ги нудиме на нашиот вебсајт.

Eurojackpot најчесто извлекувани броеви

Проверете ги броевите што се извлекувани најмногу пати на Eurojackpot. Тие можат да бидат корисни за подготовка на стратегијата за претстојните извлекувања. Исто така, можете да ги одбирате Вашите броеви со помош на алатките за брз избор или да користите сопствени омилени броеви, како родендени.

Најчесто извлекувани броеви во Eurojackpot се 6, 7, 9, 22, и 32. Најмногу извлекувани екстра броеви, наречени Euro Numbers, се 5, 8, 4, и 2.

Добра идеја е да поминете извесно време во анализа на резултатите од извлекувањата од претходните недели и да подготвите сет од броеви кои ќе ги зголемат Вашите шанси за една одEurojackpot наградите.

Бидете во тек со Eurojackpot резултатите за да видите кои броеви се извлекувани најмногу, изберете ги броевите за следното извлекување и купете го Вашиот тикет. Можеби ќе станете еден Eurojackpot добитниците?

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store