Rezultatet dhe Numrat Fitues të Lotarisë Eurojackpot

1
2
29
36
48
1
11
Jackpot-i i llogaritur: 63 000 000 €
Tier Përputhje
X
+
X
Fituesit Pagesa për fitues
Çmimi #1 I Përputhje
X
X
:
5+ 2
Fituesit:   0 Pagesa për fitues:   0,00 €
Çmimi #2 II Përputhje
X
X
:
5+ 1
Fituesit:   4 Pagesa për fitues:   567 073,40 €
Çmimi #3 III Përputhje
X
X
:
5+ 0
Fituesit:   7 Pagesa për fitues:   182 744,50 €
Çmimi #4 IV Përputhje
X
X
:
4+ 2
Fituesit:   21 Pagesa për fitues:   10 047,80 €
Çmimi #5 V Përputhje
X
X
:
4+ 1
Fituesit:   572 Pagesa për fitues:   461,10 €
Çmimi #6 VI Përputhje
X
X
:
3+ 2
Fituesit:   1 350 Pagesa për fitues:   214,90 €
Çmimi #7 VII Përputhje
X
X
:
4+ 0
Fituesit:   1 532 Pagesa për fitues:   137,70 €
Çmimi #8 VIII Përputhje
X
X
:
2+ 2
Fituesit:   18 731 Pagesa për fitues:   35,90 €
Çmimi #9 IX Përputhje
X
X
:
3+ 1
Fituesit:   29 215 Pagesa për fitues:   25,70 €
Çmimi #10 X Përputhje
X
X
:
3+ 0
Fituesit:   75 534 Pagesa për fitues:   18,80 €
Çmimi #11 XI Përputhje
X
X
:
1+ 2
Fituesit:   102 705 Pagesa për fitues:   17,30 €
Çmimi #12 XII Përputhje
X
X
:
2+ 1
Fituesit:   437 100 Pagesa për fitues:   12,20 €
Shuma Totale: Totali i Fituesve:   666 771 :   14 476 053,60 €

Kontrolloni numrat që dolën nga shorti i fundit i lotarisë më të madhe europiane, Eurojackpot. Nëse këta numra përputhen me ata që keni zgjedhur ju dhe që mund të shihen në biletën tuaj, atëherë keni fituar!

Mund të kontrolloni gjithashtu edhe numrat që janë hedhur kohët e fundit. Kontrolloni rezultatet e arkivave të shorteve Eurojackpot, pasi ata mund t’ju ndihmojnë të përgatitni strategjinë tuaj dhe të zgjidhni numrat për biletat e ardhshme.

Rritjet e jackpot-it të Eurojackpot

Eurojackpot është lotaria më e madhe europiane, e cila tërheq vëmendjen e gjithnjë e më shumë fansave të jackpot-eve të mëdha nga e gjithë bota. Fitorja minimale është €10 milion. Rritja e jackpot-it të Eurojackpot mund të arrijë €120 000 000.

Është pikërisht kjo sasia e fitores rekord, e cila është arritur dy herë, më 15 maj 2015 në Republikën Çeke dhe më 14 tetor 2016 në Gjermani. Fitorja e dytë më e madhe u arrit gjithashtu nga një lojtar nga Gjermania i cili fitoi €84 777 435 80€.

Përveç rritjeve gjigande të jackpot-it, çmimet Eurojackpot të rangjeve më të ulëta janë shumë tërheqëse gjithashtu. Miliona lojtarë nga e gjithë bota marrin pjesë në secilin short për të thyer bankën dhe për të përmbushur ëndrrat e tyre, duke përdorur miliona euro nga lotaria. Ia vlen të përmendim që shumë fitues të Eurojackpot i kanë blerë biletat online!

Çmimet Eurojackpot dhe fituesit e Eurojackpot

Duke përdorur tabelën më sipër, ju mund t’i kontrolloni çmimet e Eurojackpot apo numrin e fituesve, që i kanë zgjedhur numrat saktësisht, gjë që i ka bërë të fitojnë një çmim.

Kjo lotari europiane ka 12 rangje çmimesh, që do të thotë se duke zgjedhur minimumi 3 numra me saktësi, ju fitoni të drejtën për të fituar një nga çmimet Eurojackpor të rangjeve më të ulëta. Gjasat e përgjithshme për të fituar çfarëdo çmimi në këtë lotari janë të shumta.

Kolona Fituesit e Eurojackpot ia vlen të shqyrtohet me kujdes. Mund të shihet qartë që çdo short i kësaj lotarie sjell me qindra mijëra fitues. Mos u shqetësoni nëse nuk keni gjetur jackpot-in, thjesht kontrolloni rezultatet online përsëri, ndoshta jeni një nga fituesit e ndonjë çmimi të rangjeve më të ulëta?

Vazhdoni dhe merrni pjesë në shortin e ardhshëm, jepini vetes një shans tjetër për të fituar një jackpot të madh. Zgjidhni numrat tuaj me fat, merrni një biletë dhe bashkohuni me fituesit e Eurojackpot!

Numrat që bien më shpesh në Eurojackpot

Kontrolloni numrat që kanë rënë më shpesh në shortet e kaluara të Eurojackpot. Ata mund t’ju hyjnë në punë për të përgatitur strategjinë për shortet e ardhshme. Ju mund t’i zgjidhni numrat edhe duke përdorur veglat zgjedhje-e-shpejtë, apo të përdorni numrat tuaj të preferuar, si p.sh. ditëlindjet.

Numrat që bien më shpesh në Eurojackpot janë 6, 7, 9, 22, dhe 32. Numrat ekstra që bien më shpesh, të quajtur Euro Numbers, janë 5, 8, 4, dhe 2.

Është ide e mirë të shpenzoni pak kohë duke analizuar rezultatet e shorteve nga javët e kaluara, dhe të përgatitni një grup numrash që do t’i rrisin shanset tuaja për një nga çmimet Eurojackpot.

Qëndroni të përditësuar me rezultatet e Eurojackpot për të parë se cilët numra kanë rënë më shpesh, zgjidhni numrat për shortin e ardhshëm dhe blini biletën tuaj. Ndoshta do të bëheni një nga fituesit e Eurojackpot?

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store

OK