Lotaria Eurojackpot Online

Eurojackpot është një lotari relativisht e re. Për herë të parë është organizuar në 2012-ën. Aktualisht, në lotari marrin pjesë shtetet europiane që vijojnë: Kroacia, Danimarka, Estonia, Finlanda, Hollanda, Spanja, Islanda, Lituania, Letonia, Gjermania, Sllovenia, Suedia, Italia, Republika Çeke, Hungaria, dhe Sllovakia.

Biletat për Eurojackpot mund të merren në këto shtete lokalisht në zyrat e lotarisë, ku ju duhet të plotësoni biletën. Nëse nuk qëndroni në një nga këto shtete, LottoPark ju sjell mundësinë për të luajtur Eurojackpot online. Është e thjeshtë, e sigurtë, dhe e volitshme.

Shortet e Eurojackpot zhvillohen çdo të premte.

Rezultati më i Fundit (24 maj 2024, 9:00:00 e pasdites, GMT+3)

Rezultati më i Fundit (24 maj 2024, 9:00:00 e pasdites, GMT+3)
2
3
4
21
45
6
12

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store
Shteti Skeduli Vargu i Hamendjeve
Shteti Europë Skeduli
e martë 6:00 e pasdites UTC Koha Lokake e Lotarisë: e martë 9:00 e pasdites GMT+3
e premte 6:00 e pasdites UTC Koha Lokake e Lotarisë: e premte 9:00 e pasdites GMT+3
Vargu i Hamendjeve 5/50 + 2/12
Rezultati më i Fundit (24 maj 2024, 9:00:00 e pasdites, GMT+3): Rezultati më i Fundit (24 maj 2024, 9:00:00 e pasdites, GMT+3)
2
3
4
21
45
6
12

Eurojackpot lottery në botë

Lotaria Eurojackpot është e vlefshme lokalisht në 17 shtete të Europës. Biletat Eurojackpot mund t’i blini në formë tradicionale letre duke vizituar një dyqan apo një stacion karburanti në këto shtete. Megjithatë, ka shumë shtete ku biletat për lotarinë më të madhe europiane nuk janë të disponueshme.Fatmirësisht ju mund ta luani lotarinë Eurojackpot online. Falë LottoPark, ju mund t’i blini biletat Eurojackpot nga çdo vend i botës. Gjithçka që ju duhet është një pajisje me internet – një pc, një smartfon apo çfarëdo pajisjeje tjetër. Mund t’i blini biletat Eurojackpot nga rehatia e shtëpisë suaj, nga çdo vend në botë.

Lotaria Eurojackpot online ju jep një shans për të fituar një jackpot madhështor ose një nga çmimet e rangut më të ulët. Përfitoni nga shtrirja ndërkombëtare e lotarisë europiane dhe luani online në LottoPark! Ndoshta do të bëheni ju lojtari që do të thyejë bankën e Eurojackpot dhe do të marrë një çmim multimilioner?

Rregullat e Eurojackpot

Jackpot-i minimal në këtë lotari është €10.000.000 dhe rritja e jackpot-it mund të arrijë në 120.000.000€. Nëse asnjë nga lojtarët nuk i gjen të 7 numrat me saktësi gjatë 13 shorteve të njëpasnjëshëm, shuma ndahet ndërmjet 11 çmimeve të rangjeve më të ulëta.

Lojtari duhet të zgjedhë 5 numra, nga 1 në 50; plus 2 numra shtesë brenda vargut 1 deri në 12. Për të fituar jackpot-in, të 7 numrat duhet të jenë të saktë. Për të fituar çfarëdo çmimi, lojtari duhet të gjejë dy numra kryesorë dhe një numër ekstra me saktësi.

Tier Përputhje
X
+
X
Çmimi Shansi për të fituar
Çmimi #1I Përputhje
X
+
X
:
5 + 2
Çmimi : 36,00% të ndara
Jackpot-i
Shansi për të fituar : 1 në 139 838 160
Çmimi #2II Përputhje
X
+
X
:
5 + 1
Çmimi : 8,60% të ndara
Llogaritur: 942 418,4 €
Shansi për të fituar : 1 në 6 991 908
Çmimi #3III Përputhje
X
+
X
:
5 + 0
Çmimi : 4,90% të ndara
Llogaritur: 161 655,2 €
Shansi për të fituar : 1 në 3 107 515
Çmimi #4IV Përputhje
X
+
X
:
4 + 2
Çmimi : 0,80% të ndara
Llogaritur: 5 094,3 €
Shansi për të fituar : 1 në 621 503
Çmimi #5V Përputhje
X
+
X
:
4 + 1
Çmimi : 1,00% të ndara
Llogaritur: 276,6 €
Shansi për të fituar : 1 në 31 075
Çmimi #6VI Përputhje
X
+
X
:
3 + 2
Çmimi : 1,10% të ndara
Llogaritur: 131,2 €
Shansi për të fituar : 1 në 14 125
Çmimi #7VII Përputhje
X
+
X
:
4 + 0
Çmimi : 0,80% të ndara
Llogaritur: 80,3 €
Shansi për të fituar : 1 në 13 811
Çmimi #8VIII Përputhje
X
+
X
:
2 + 2
Çmimi : 2,60% të ndara
Llogaritur: 23,7 €
Shansi për të fituar : 1 në 985
Çmimi #9IX Përputhje
X
+
X
:
3 + 1
Çmimi : 2,90% të ndara
Llogaritur: 19,0 €
Shansi për të fituar : 1 në 706
Çmimi #10X Përputhje
X
+
X
:
3 + 0
Çmimi : 5,40% të ndara
Llogaritur: 16,0 €
Shansi për të fituar : 1 në 314
Çmimi #11XI Përputhje
X
+
X
:
1 + 2
Çmimi : 6,80% të ndara
Llogaritur: 11,4 €
Shansi për të fituar : 1 në 188
Çmimi #12XII Përputhje
X
+
X
:
2 + 1
Çmimi : 20,30% të ndara
Llogaritur: 8,8 €
Shansi për të fituar : 1 në 49
Shanset e përgjithshme për të fituar ndonjë çmim : 1 në 26,39

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store

OK