Eurojackpot

Luani Eurojackpot Online

73 000 000 €
Zgjidh 5 numra and 2 Euronumbers OK Duke procesuar...
Zgjidh 5 numra and 2 Euronumbers OK Duke procesuar...
Zgjidh 5 numra and 2 Euronumbers OK Duke procesuar...
Zgjidh 5 numra and 2 Euronumbers OK Duke procesuar...
Zgjidh 5 numra and 2 Euronumbers OK Duke procesuar...
Choose the type of ticket
Shuma:

Si të luani Eurojackpot

Eurojackpot është një lotari e vlefshme lokalisht në disa vende europiane. Është relativisht e re, e organizuar për herë të parë në 2012. LottoPark ju jep mundësinë të blini bileta për Eurojackpot online në një mënyrë të shpejtë e të volitshme, nga rehatia e shtëpisë suaj.

Zgjidhni numrat për biletën tuaj. Zgjidhni 5 numra nga 1 në 50 plus 2 numra shtesë nga 1 në 12. Zgjedhja e saktë e të 7 numrave garanton jackpot-in, ose ndoshta edhe një rritje të stërmadhe jackpot-i të Eurojackpot!

Vendosni se sa rreshta do të donit të shihnit në biletën tuaj. Sa më shumë rreshta të zgjidhni, aq më shumë shanse keni për jackpot-in!

Biletat Eurojackpot online janë të vlefshme 24 orë në ditë, 7 ditë të javës, nga çdo vend i botës. Mundësia për të marrë pjesë në një nga lotaritë me rritje më të shpejtë në Europë ju jep një shans për të fituar një jackpot të madh!

Kur e mbaroni porosinë tuaj, përfaqësuesi ynë do t’i blejë në emrin tuaj biletat prej letre në zyrat e autorizuara të lotarisë. Biletat tuaja të Eurojackpot do të mund të gjenden në llogarinë tuaj të lojtarit.

Ju thjesht duhet të bëni hapin e parë për të fituar Eurojackpot online – zgjidhni numrat dhe blini biletën tuaj!

Çmimet e biletave të Eurojackpot

Nëse do të donit të shihnit çmimin e biletës së Eurojackpot, zgjidhni numrin e rreshtave me të cilat doni të merrni pjesë në short dhe numrat tuaj me fat. Sistemi ynë do ta llogarisë automatikisht porosinë tuaj për të treguar koston e përgjithshme të biletave të Eurojackpot.

Çmimi i biletës së Eurojackpot është përfundimtar dhe konsiston në koston e një bilete tradicionale prej letre, të blerë nga përfaqësuesi ynë në emrin tuaj në një zyrë lokale lotoje plus tarifën tonë.

Këshilla për Eurojackpot Online

Përdoreni mundësinë e të kontrolluarit të rezultateve të arkivuara të shorteve të Eurojackpot për të parë se cilët numra kanë rënë më shumë në shortet e mëparshme. Probabiliteti që ata numra të bien sërish është statistikisht shumë i lartë. Sigurohuni që biletat tuaja të Eurojackpot të përmbajnë kombinime të ndryshme numrash.

Mund ta vendosni fatin tuaj në duart e një shansi të verbër dhe të përdorni veglën zgjedhje-e-shpejtë. Numrat për biletën tuaj të Eurojackpot do të zgjidhen automatikisht dhe në mënyrë rastësore.

OK