Mega-Sena

Играјте Лотарија Mega Sena Онлајн – Купете Билети за MegaSena

42.000.000 R$
Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Сума:

Како да играте Mega Sena онлајн?

Mega Sena онлајн

Mega Sena е најпопуларната лотарија во Бразил и во цела Јужна Америка. Извлекувањето на оваа неверојатна лотарија се одржува два пати неделно: секоја среда и сабота во 20:00 часот по локално време.

Во Бразил, секој може да игра лотарија Mega Sena на традиционален начин. Редиците до локалните продажни места секогаш се долги, бидејќи речиси секој сака да учествува во извлекувањето на националната лотарија. За да купи традиционален билет за Mega Sena, играчот мора да пополни хартиен лото купон.

Mega Sena онлајн

Оние играчи кои сакаат да користат модерен начин на играње Mega Sena може да ги користат нашите услуги и да купат билети за Mega Sena онлајн.

Исто така, може да играте оваа бразилска лотарија онлајн тука на LottoPark. Не е важно каде живеете – благодарение на LottoPark, светот на лотаријата нема граници. Билети за Mega Sena се достапни 7 дена во неделата, 24 часа на ден, 365 дена во годината за играчите од целиот свет.

Регистрирајте се на LottoPark за помалку од 2 минути и играјте Mega Sena онлајн за да освоите големо.

Правила за Mega Sena

Сите правила за Mega Sena се доста лесни за разбирање. За игра – изберете 6 броеви во опсегот од 1-60. Можете да го направите тоа рачно или користејќи ја опцијата “Брз избор”. Нашиот алат ги избира броевите за Mega Sena 100% случајно.

За да добиете джекпот на Mega Sena – сите ваши 6 броеви мора да се совпаѓаат со извлечените победнички броеви.

Посебно извлекување на Mega Sena – Mega da Virada

Освен редовните извлекувања на Mega Sena, оваа лотарија нуди и посебно извлекување, кое се нарекува “Mega da Virada”. Овој настан се одржува на 31 декември секоја година.

Сите правила за играње на Mega da Virada се речиси исти како во класичната форма на оваа бразилска лотарија. Разликата помеѓу новогодишното извлекување и редовното извлекување на Mega Sena е огромниот джекпот што може да се добие и методот на дистрибуција на паричните награди во случај никој да не го добие джекпотот.
Лотарија Mega Sena

Билети за Mega Sena

Нудиме билети за Mega Sena онлајн за претстојното извлекување на LottoPark. Тоа значи дека „мулти-извлекувања“ билети не се достапни за оваа бразилска лотарија.

Се разбира, можете да купите повеќе од една линија среќни броеви за Mega Sena. Ако 5 линии не се доволни – кликнете на копчето “Повеќе линии” и изберете колку нови линии ви требаат.

Препорачуваме да изберете различен сет броеви за секоја линија за претстојното извлекување на Mega Sena.

Лесно можете да ги проверите сите вашите билети за Mega Sena купени онлајн на вашата сметка на LottoPark во делот „Мои билети“.

Награди на Mega Sena

Класичната форма на лотаријата Mega Sena нуди 3 категории на награди:

  • 35% оди за джекпот наградата на Mega Sena
  • 19% оди за наградите од 2ри степен на Mega Sena
  • 19% оди за наградите од 3ти степен на Mega Sena


Минималниот джекпот на Mega Sena започнува од R$ 3,000,000 (приближно € 480,000). Джекпотот нема горна граница, што значи дека ќе расте сè додека некој не ја добие лотаријата Mega Sena!

Најголемиот джекпот на Mega Sena во историјата достигна R$ 289,000,000 во мај 2019 година.

Малиот број на секундарни награди гарантира поголеми добивки за добитниците во споредба со други лотариски игри, каде што наградниот фонд мора да се споделува меѓу неколку награди од пониски категории.

Бразилска лотарија

Награди на Mega da Virada

Джекпотот за Mega da Virada изнесува приближно R$ 300,000,000. Джекпотот за Mega Da Virada се финансира со одвојување на 5% од приходот генериран од годишните класични извлекувања на Mega Sena.

Најголемата добивка за Mega da Virada се случи во 2020 година и достигна R$ 325,200,000!

Ако никој не го погоди джекпотот за време на извлекувањето на Mega da Virada – сите пари од джекпотот одат кај играчите кои точно избрале 5 броеви.

Проверете го нашиот дел за наградите на Mega Sena и шансите за добивка.

Како да проверите резултати од Mega Sena

Нашиот веб-сајт е најбрзиот метод за проверка на резултатите од Mega Sena. Знаеме дека најновите резултати од лото се изузетно важни за секој играч, затоа веднаш по извлекувањето ги објавуваме најновите резултати од Mega Sena.

Нашиот играчи исто така можат да го користат архивот на резултати и добитни броеви на Mega Sena. Претставуваме резултати од бразилската лотарија од претходни извлекувања. Можете да го користите нашиот архив за подготовка на вашите стратегии за избор на среќни броеви.

Благодарение на LottoPark може да играте Mega Sena онлајн и да ги проверите најновите резултати од Mega Sena на едно место. Тоа е лесно и безбедно решение достапно 24/7!

Кликнете и проверете ги најновите резултати од Mega Sena онлајн на LottoPark за да видите дали сте добиле.

Mega Sena – совети за играчите

Билети за Mega Sena

Не заборавајте да купите билети за посебното извлекување на Mega Sena – Mega da Virada. Билет за ова извлекување може да купите на крајот на декември.

Ако не знаете кои броеви да ги изберете како вашите среќни броеви за претстојното извлекување на Mega Sena – користете го нашиот алат “Брз избор”. Вреди да му верувате на вашата судбина и вашата среќа. Многу милионери во Бразил и низ светот освоиле богатство благодарение на случајно избрани броеви.

Дури и ако не добиете джекпот, не грижете се. Користете ги вашите помали награди за купување повеќе билети за Mega Sena онлајн. Што повеќе играте – повеќе шанси за добивка имате.

Ве интересираат многу поголеми джекпоти? Проверете ги сите лото джекпоти за претстојните извлекувања. Нудиме најдобри лотарии со највпечатливи джекпоти и награди.