lottopark.com ★★★★★

Резултати и добитни броеви од Mega Sena

4
15
24
40
44
47
Проценет џекпот: 53.000.000 R$
Ред Натпревар
Х
Добитници Исплата по добитник
Награда#1 I Натпревар
Х
Х
:
6
Добитници:   0 Исплата по добитник:   0,00 R$
Награда#2 II Натпревар
Х
Х
:
5
Добитници:   65 Исплата по добитник:   51.676,02 R$
Награда#3 III Натпревар
Х
Х
:
4
Добитници:   4.346 Исплата по добитник:   1.104,11 R$
Вкупна сума: Вкупно добитници:   4.411 :   8.157.403,36 R$

Проверете ги најновите резултати од ждребот за Mega Sena и споредете ги со броевите кои сте ги избрале. Можеби вие ќе бидете следниот среќен добитник! На нашата веб-страница, исто така можете да проверите ги резултатите од Mega Sena од претходните ждребови, информации за износите на наградите за секој ждреб, и бројот на добитниците на бразилската лотарија.

Тековните резултати од ждребот за Mega Sena се земени од официјалната страница на организаторот на бразилската лотарија.

Проверете ги денешните резултати од Mega Sena и видете дали сте добитник!

Mega Sena Резултати

Во Бразил, еден од најочекуваните моменти во неделата е ждребот за Mega Sena. Оваа национална лотарија стана основа во земјата, привлекувајќи милиони Бразилци кои редовно учествуваат во ждребовите. Возбудата е ослободена додека луѓето нетрпеливо ги проверуваат резултатите од Mega Sena, се надевајќи дека ќе ги видат нивните броеви помеѓу добитните броеви на Mega Sena.

Официјалните резултати од Mega Sena може да се проверат на официјалните продажни места на билети за Mega Sena кои ги оперира Caixa Econômica Federal. Исто така се објавени на социјалните мрежи, во локалните весници и на официјалната веб-страница на националната лотарија на Бразил. Возбудата од проверувањето на најновите резултати од Mega Sena е заедничко искуство, што ги обединува заедниците и семејствата во исчекување и надеж.

Проверете ги најновите добитни броеви на Mega Sena на LottoPark

Но, што ако не сте во Бразил? Нема проблем, сè уште може да учествувате во возбудата! Ние нудиме удобност на проверка на резултатите од лотаријата на нашата веб-страница или преку нашата мобилна апликација. Ова го прави лесно за секого, било каде, да биде во тек со најновите броеви на Mega Sena.

Mega Sena Ждребови – Кога се одржуваат?

Mega Sena Ждребови

Времето на одржување на ждребот за Mega Sena може малку да варира од недела до недела, но обично се одржува во 20:00 часот по време на Бразилија, што се преведува на приближно 1:00 часот по британско време на следниот ден.

Причината за овие минорни временски вариации лежи во уникатната структура на самото ждребе. Ждребот за Mega Sena понекогаш се одржува во ТВ студио, но во други случаи, се одржува во Caminhão da Sorte (‘Камион на среќата’). Ова мобилно место за ждребе патува низ Бразил, обезбедувајќи им на локалните жители можност да бидат сведоци и да се вклучат во процедурата за ждребење на место.

Mega da Virada Ждреб

Секој 31-ви декември, се одржува специјален настан – ждребот Mega da Virada. Овој уникатен ждреб е можност да се добијат вистински гигантски награди во лотаријата Mega Sena. Исчекувањето пред овој ждреб е електрично, додека луѓето од целиот Бразил и светот чекаат да го видат резултатот од Mega Sena.

Архива на резултати од ждребот за Mega Sena

Но, возбудата не престанува со најновите резултати од Mega Sena. На LottoPark, исто така можете да проверите ги резултатите од Mega Sena од претходните денови. За да го направите ова, едноставно изберете го соодветниот датум и време на ждребење од паѓачкото мени.

Овие архивирани резултати од Mega Sena се повеќе од само историски записи. Тие може да се користат за проверка на вашите омилени броеви од минатото за да видите дали некогаш имаат добиено награда. Можете да создадете ваши статистики на броеви на Mega Sena и да развиете стратегии базирани на овие статистики.

Победници и награди на Мega Sena

Победници и награди на Мega Sena

Ждребот за Mega Sena не е само за извлечените броеви; тоа е и за добитниците и за наградите. Секој ждреб за Mega Sena може да претвори играч во добитник, со многу луѓе кои заминуваат со привлечни награди по секој ждреб. Секогаш е препорачливо да ги проверите резултатите од Mega Sena барем два пати, бидејќи не е само джекпотот вреден за вашето внимание.

Во горната табела, можете да го проверите точниот износ на наградите за секој слој во даден ждреб. Можете и да видите колку играчи добија награди на тој ждреб. Ова може да служи како мотивација и поттик за учество во идните ждребови за Mega Sena. Запомнете, секој ждреб е нова можност за добивка!

За детални информации за наградите и джекпотот на Mega Sena, посетете ја нашата посветена страница на LottoPark.

Победни броеви на Мega Sena

Возбудата од ждребот за Mega Sena лежи во исчекувањето на добитните броеви. Дали избраните броеви ќе се совпаднат со најновите резултати од Mega Sena? Дали вашата среќна серија ќе влезе во игра? Има само еден начин да го дознаете – учествувајќи во ждребот и потоа проверувајќи ги најновите резултати.

Најчесто извлечени броеви на Mega Sena

Дали сакате да ги зголемите вашите шанси за добивка на лотарија? Тогаш можеби ќе сакате да ги разгледате најчесто извлечените броеви на Mega Sena. Овие броеви – 36, 5, 8, 21, 14, 38, и 3 – се појавуваат во резултатите од Mega Sena повеќе отколку други, правејќи ги популарен избор за многу играчи.

Победни броеви на Mega Sena

Најретко извлечени броеви на Mega Sena

Од друга страна, можеби ќе преферирате да одите против течењето и да ги изберете најретко извлечените броеви на Mega Sena. Овие броеви – 47, 32, 31, 18, 15, 6, 48, 28, и 20 – не се појавуваат толку често во резултатите од Mega Sena, но кој кажува дека тие нема да бидат следните добитни броеви на Mega Sena?

Без разлика дали ќе се определите за најчесто извлечените броеви, најретко извлечените броеви, или комбинација од обата, најважното е да уживате во процесот. Откако, тоа е она што е ждребот за Mega Sena!

Без разлика дали сте искусен играч на лотарија или само се вовлекувате во светот на лотаријата, Mega Sena претставува возбудлива можност да го тестирате вашето среќе. Зошто не ги изберете вашите броеви и да се приклучите во исчекувањето за следниот ждреб за Mega Sena? Не чекајте подолго и играјте Mega Sena онлајн на LottoPark! Кој знае, следниот резултат на Mega Sena може да биде вашата среќна шанса!

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store