Rezultatet dhe Numrat Fitues të Lotarisë Mega-Sena

2
11
19
27
57
60
Jackpot-i i llogaritur: 6 500 000 BRL
Mega-Sena

Mega-Sena

1 659 657 €
Tier Përputhje
X
Fituesit Pagesa për fitues
Çmimi #1 I Përputhje
X
X
:
6
Fituesit:   0 Pagesa për fitues:   0,00 BRL
Çmimi #2 II Përputhje
X
X
:
5
Fituesit:   80 Pagesa për fitues:   21 123,67 BRL
Çmimi #3 III Përputhje
X
X
:
4
Fituesit:   3 919 Pagesa për fitues:   616,00 BRL
Shuma Totale: Totali i Fituesve:   3 999 Çmimi Total:   4 103 997,60 BRL
Mega-Sena

Mega-Sena

1 659 657 €
newsletter

OK