џекпот и награди на OZ Lotto – Шанси за освојување

Последни Резултати (21.5.2024 20:30:00 GMT+10)

Последни Резултати (21.5.2024 20:30:00 GMT+10)
3
7
8
25
26
30
47
4
15
16

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store
Земја Распоред Опсег на погодоци
Земја Australia Распоред
вторник 10:30 UTC Локално време на лотарија: вторник 20:30 GMT+10
Опсег на погодоци 7/47
Последни Резултати (21.5.2024 20:30:00 GMT+10): Последни Резултати (21.5.2024 20:30:00 GMT+10)
3
7
8
25
26
30
47
4
15
16
Tier Натпревар
Х
+
Х
Награда Шанса за добивка
Награда#1I Натпревар
Х
:
7
Награда : 40,00 % споделено
Џекпот
Шанса за добивка : 1 во 62.891.499
Награда#2II Натпревар
Х
+
Х
:
6 + 1
Награда : 1,70 % споделено
Проценето: 48.192,8 AUD
Шанса за добивка : 1 во 2.994.833
Награда#3III Натпревар
Х
:
6
Награда : 3,50 % споделено
Проценето: 4.591,2 AUD
Шанса за добивка : 1 во 242.824
Награда#4IV Натпревар
Х
+
Х
:
5 + 1
Награда : 1,80 % споделено
Проценето: 362,2 AUD
Шанса за добивка : 1 во 26.270
Награда#5V Натпревар
Х
:
5
Награда : 2,10 % споделено
Проценето: 48,6 AUD
Шанса за добивка : 1 во 4.497
Награда#6VI Натпревар
Х
:
4
Награда : 24,00 % споделено
Проценето: 24,6 AUD
Шанса за добивка : 1 во 182
Награда#7VII Натпревар
Х
+
Х
:
3 + 1
Награда : 26,90 % споделено
Проценето: 15,5 AUD
Шанса за добивка : 1 во 71
Вкупно шанси за добивање било која награда : 1 во 51

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store