џекпот и награди на UK Lottery – Шанси за освојување UK Lotto

UK Lottery е национална лотарија на Обединетото Кралство, достапна локално во лото агенциите низ целата земја. Можете да ја играте британската лотарија онлајн од било кое место во светот со користење на нашите услуги. Тоа е брзо, лесно и не мора да го напуштите вашиот дом.

Лотарија започна со работа во 1994. Најпрво, извлекувањата беа одржувани само во саботите, но од 1997, извлекувањето се одржува и во среда. Тоа ја зголемува можноста за победа, а исто така ја зголемува можноста за извлекувања.

Лотаријата на Обединетото Кралство се базира на 6/59 системот. Основниот џекпот е 2.500.000 £.

Последни Резултати (19.6.2024 19:30:00 GMT+1)

Последни Резултати (19.6.2024 19:30:00 GMT+1)
3
7
13
15
21
52
23

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store
Земја Распоред Опсег на погодоци
Земја ВБ Распоред
среда 18:30 UTC Локално време на лотарија: среда 19:30 GMT+1
сабота 18:30 UTC Локално време на лотарија: сабота 19:30 GMT+1
Опсег на погодоци 6/59
Последни Резултати (19.6.2024 19:30:00 GMT+1): Последни Резултати (19.6.2024 19:30:00 GMT+1)
3
7
13
15
21
52
23

UK National Lottery во светот

UK Lottery е многу популарно во Обединетото Кралство. Низ годините, многу играчи ја откриле оваа лотарија случајно во продавници или бензински пумпи поставени во Велика Британија, каде што биле достапни тикетите. Хартиените тикети за UK National Lottery сеуште се достапни само во Обединетото Кралство,но играчите од целиот свет веќе слушнале за оваа лотарија, па секојдневно добива се повеќе внимание.

До скоро, требаше да го посетите Обединетото Кралство или да побарате некој да купи тикет во ваше име ако сакате да играте UK National Lottery. Сега е можно сами да си купите тикетите. Се што ви треба е уред со пристап до интернет и можете да го играте UK Lottery онлајн на LottoPark.

Не е важно каде престојуваш – можеш да играш UK Lottery во Полска, Франција, Перу, Грција, Кина, Колумбија, Австралија, Мароко, или во која било друга земја во светот. The UK National Lottery онлајн е без граници – можете да играте во секое време – ден и ноќ!

Популарноста на UK National Lottery онлајн расте секој ден, се повеќе и повеќе играчи ќе ја играат оваа лотарија, користејќи ги услугите на LottoPark. UK Lotto prizes се многу атрактивни, правилата на играта се навистина едноставни, и шансите за освојување на една од наградите од пониските нивоа се навистина високи.

Ако не сте запознаени со UK Lottery сеуште, проверете ги сите информации за оваа извонредна лотарија и играјте денес. Запомнете дека онлајн лотото не знае за граници во XXI век. Можеби ќе бидете еден од среќните играчи, кој ќе стане милионер со играње на UK Lottery онлајн.

Правила на UK Lottery

UK lottery се базира на 6/59 системот, што значи дека играчот мора да избере 6 броеви во опсег од 1 до 59. За да го освоите џекпотот, играчот треба да ги избере сите 6 броеви правилно.  Дополнителен бонус број се избира за да донесе дополнителна награда за избирање на 5 броеви и бонус број правилно.

UK National Lottery извлекувањата имаат максимум од £22 милиони, но лимитот може да се зголеми од организаторите на лотаријата. Ако максималното извлекување не го освои ниту еден играч (никој не ги избере правилно 6-те броеви), тоа е поделено помеѓу играчите кои точно избрале 5 броеви.

После секое извлекување на UK Lottery, ги објавуваме последните добитни броеви и резултати од UK Lottery на нашиот вебсајт. Исто така нудиме и архива на резултати од UK Lottery каде што можете да проверите кои броеви биле добитни во минатото.

Во табелата подолу се прикажани наградните нивоа и целокупната шанса за освојување на награда во UK Lotto.

Ред Натпревар
Х
+
Х
Награда Шанса за добивка
Награда#1I Натпревар
Х
:
6
Награда : 83,20 % споделено
Џекпот
Шанса за добивка : 1 во 45.057.474
Награда#2II Натпревар
Х
+
Х
:
5 + 1
Награда : 1,90 % споделено
Проценето: 1.000.000 GBP
Шанса за добивка : 1 во 7.509.579
Награда#3III Натпревар
Х
:
5
Награда : 2,00 % споделено
Проценето: 1.750 GBP
Шанса за добивка : 1 во 144.415
Награда#4IV Натпревар
Х
:
4
Награда : 12,90 % споделено
Проценето: 140 GBP
Шанса за добивка : 1 во 2.180
Награда#5V Натпревар
Х
:
3
Награда : 30 GBP Шанса за добивка : 1 во 97
Награда#6VI Натпревар
Х
:
2
Награда : Бесплатен Брз Избор Шанса за добивка : 1 во 10,3
Вкупно шанси за добивање било која награда : 1 во 9,27

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store