Lotaria e Mbretërisë së Bashkuar Online

UK Lottery është lotaria kombëtare e Mbretërisë së Bashkuar, e vlefshme lokalisht në agjencitë e lotarisë brenda vendit. Ju mund ta luani Lotarinë Britanike online nga çdo vend në botë duke përdorur shërbimet tona. Është e shpejtë, e volitshme, dhe nuk ju duhet ta lini shtëpinë.Lotaria e filloi veprimtarinë në 1994. Fillimisht, shortet hidheshin vetëm të shtunave, por që në 1997-ën, shorti hidhet edhe të mërkurave. Kjo gjë e rrit shansin për të fituar, dhe shton gjithashtu edhe mundësitë për për rritje jackpot-i.

Lotaria e Mbretërisë së Bashkuar është e bazuar në sistemin 6/59. Jackpot-i bazë është 2.500.000 £.

Rezultati më i Fundit (19 qer 2024, 7:30:00 e pasdites, GMT+1)

Rezultati më i Fundit (19 qer 2024, 7:30:00 e pasdites, GMT+1)
3
7
13
15
21
52
23

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store
Shteti Skeduli Vargu i Hamendjeve
Shteti Mbretëria e Bashkuar Skeduli
e mërkurë 6:30 e pasdites UTC Koha Lokake e Lotarisë: e mërkurë 7:30 e pasdites GMT+1
e shtunë 6:30 e pasdites UTC Koha Lokake e Lotarisë: e shtunë 7:30 e pasdites GMT+1
Vargu i Hamendjeve 6/59
Rezultati më i Fundit (19 qer 2024, 7:30:00 e pasdites, GMT+1): Rezultati më i Fundit (19 qer 2024, 7:30:00 e pasdites, GMT+1)
3
7
13
15
21
52
23

Lotaria Kombëtare e Mbretërisë së Bashkuar në botë

UK Loto është tepër popullore në Mbretërinë e Bashkuar. Gjatë viteve, shumë lojtarë e kanë zbuluar këtë lotari rastësisht nëpër dyqane apo pika karburanti të vendosura në Mbretërinë e Bashkuar, ku janë të disponueshme biletat. Biletat letre të UK Lottery janë ende të disponueshme vetëm në Mbretërinë e Bashkuar, por lojtarë nga e gjithë bota kanë dëgjuar për këtë lotari, kështu që ajo merr gjithnjë e more vëmendje.

Deri pak më parë, duhej të vizitoje Mbretërinë e Bashkuar apo t’i kërkonit dikujt të blinte një biletë për ju nëse donit ta luanit UK National Lottery. Tani është e mundur t’i blini vetë biletat online. Gjithçka që ju duhet është një pajisje me internet dhe mund ta luani Lotarinë e Mbretërisë së Bashkuar online në LottoPark.

Nuk ka rëndësi ku banoni – mund ta luani UK Lottery në Poloni, Francë, Peru, Greqi, Kinë, Kolumbi, Australi, Marok, apo në çfarëdo shteti tjetër të botës. UK National Lottery online nuk ka kufij – mund ta luani në çdo kohë; ditë e natë!

Popullariteti i UK National Lottery online po rritet çdo ditë e more; gjithnjë e more lojtarë do ta luajnë këtë lotari, duke përdorur shërbimet e LottoPark. Çmimet e UK Lotto janë tepër tërheqëse, rregullat e lojës janë vërtet të thjeshta, dhe gjasat për të fituar një nga çmimet e rangjeve më të ulëta janë shumë të larta.

Nëse nuk e keni njohur UK Lottery ende, shihni të gjithë informacionin rreth kësaj lotarie të pakrahasueshme dhe luani sot. Mbani mend që loto online nuk njeh kufij në shekullin XXI. Ndoshtad do të jeni një nga lojtarët me fat, që u bënë milionerë duke luajtur UK Lottery online.

Rregullat e UK Lottery

UK lottery bazohet në formatin 6/59, që do të thotë që lojtari duhet të zgjedhë 6 numra nga 1 në 59. Për të fituar jackpot-in, lojtari duhet t’i gjejë me saktësi të 6 numrat. Një numër shtesë bonus zgjidhet për të sjellë një rang shtesë çmimesh për zgjedhjen e saktë të 5 numrave dhe numrit bonus.Rritjet e jackpot-it të

UK National Lottery kanë një maksimum prej £22 million, por ky limit mund të rritet nga organizatorët e lotarisë. Kur jackpot-i maksimal nuk fitohet nga asnjë lojtar (askush nuk i zgjedh me saktësi të 6 numrat), ai ndahet ndërmjet lojtarëve që kanë zgjedhur 5 numra të saktë.

Tabela më poshtë tregon rangjet e çmimeve dhe shansin e përgjithshëm për të fituar një çmim në UK Lotto.

Tier Përputhje
X
+
X
Çmimi Shansi për të fituar
Çmimi #1I Përputhje
X
:
6
Çmimi : 83,20% të ndara
Jackpot-i
Shansi për të fituar : 1 në 45 057 474
Çmimi #2II Përputhje
X
+
X
:
5 + 1
Çmimi : 1,90% të ndara
Llogaritur: 1 000 000 £
Shansi për të fituar : 1 në 7 509 579
Çmimi #3III Përputhje
X
:
5
Çmimi : 2,00% të ndara
Llogaritur: 1 750 £
Shansi për të fituar : 1 në 144 415
Çmimi #4IV Përputhje
X
:
4
Çmimi : 12,90% të ndara
Llogaritur: 140 £
Shansi për të fituar : 1 në 2 180
Çmimi #5V Përputhje
X
:
3
Çmimi : 30 £ Shansi për të fituar : 1 në 97
Çmimi #6VI Përputhje
X
:
2
Çmimi : Zgjedhje e Shpejtë Falas Shansi për të fituar : 1 në 10,3
Shanset e përgjithshme për të fituar ndonjë çmim : 1 në 9,27

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store

OK