Lotaria e Mbretërisë së Bashkuar

Luani UK Lottery Online

3 900 000 £
Choose the type of ticket
Shuma:

Si të luani Lotarinë Kombëtare të Mbretërisë së Bashkuar

UK National Lottery është e vlefshme lokalisht në Mbretërinë e Bashkuar. LottoPark ju jep mundësinë ta luani online UK Lottery. Gjithçka që duhet të bëni është të zgjidhni numrat tuaj të fatit, dhe përfaqësuesi ynë do të blejë një biletë në emrin tuaj. Bileta juaj do të mund të gjendet në llogarinë tuaj të lojtarit.

Zgjidhni 6 nga 59 numra. Duhet t’i zgjidhni të 6 numrat me saktësi për të fituar jackpot-in. Një numër shtesë, i quajtur Bonus Ball, hidhet për çmimet e rangut të dytë.

Luani UK Lottery online nga çdo vend i botës, 7 ditë të javës, 24 orë në ditë. Është një zgjidhje e volitshme dhe moderne, që e bën më të aksesueshme UK lotto për një grup më të gjerë lojtarësh.

Çmimet e biletave të UK Lottery

Për të parë çmimet e biletave të UK Lottery në LottoPark, zgjidhni numrin e rreshtave dhe numrat me fat. Çmimi i biletës UK Lottery do të shfaqet poshtë tabelës së numrave.

Çmimi i biletës së UK Lottery konsiston në koston e blerjes së biletës tradicionale prej letre dhe tarifën tonë. Çmimi i shfaqur është gjithmonë përfundimtar.

Këshilla për UK Lottery

Ju mund t’i zgjidhni vetë numrat për të marrë pjesë në shortin e ardhshëm të lotarisë. Përdorni data të rëndësishme ose numra të tjerë që ju pëlqejnë. Zgjedhja-e-shpejtë është një metodë tjetër ku numrat zgjidhen në mënyrë rastësore nga sistemi ynë.

Kontrolloni numrat që bien më shpesh duke përdorur të dhënat statistikore. Numrat e rënë më shpesh në UK Lotto janë 9, 12, 15, 17, dhe 19.

Nëse doni t’i rritni shanset e fitores– luani UK Lottery online me një grup miqsh. Zgjedhja e blerjes së biletave të UK Lottery online me një grup ju lejon të blini më shumë rreshta, dhe çmimi i përgjithshëm i biletës UK Lotto do të jetë shumë tërheqës. Ju mund ta ndani koston e përgjithshme ndërmjet pjesëtarëve të grupit.

UK National Lottery nuk është vetëm argëtuese, por ajo sjell edhe një shans për të fituar miliona paundë për të përmbushur gjithë ëndrrat tuaja, për të ndryshuar jetën dhe për të siguruar të ardhmen tuaj!

Luani UK National Lottery online dhe jepini vetes një shans për një jackpot multimilioner!

OK