Rezultatet dhe Numrat Fitues të UK Lottery

1
9
25
29
34
39
22
Jackpot-i i llogaritur: 3 900 000 £
Tier Përputhje
X
+
X
Fituesit Pagesa për fitues
Çmimi #1 I Përputhje
X
:
6
Fituesit:   0 Pagesa për fitues:   0,00 £
Çmimi #2 II Përputhje
X
X
:
5+ 1
Fituesit:   1 Pagesa për fitues:   1 000 000,00 £
Çmimi #3 III Përputhje
X
:
5
Fituesit:   66 Pagesa për fitues:   1 750,00 £
Çmimi #4 IV Përputhje
X
:
4
Fituesit:   5 120 Pagesa për fitues:   140,00 £
Çmimi #5 V Përputhje
X
:
3
Fituesit:   120 148 Pagesa për fitues:   30,00 £
Çmimi #6 VI Përputhje
X
:
2
Fituesit:   1 080 438 Pagesa për fitues:   Zgjedhje e Shpejtë Falas
Shuma Totale: Totali i Fituesve:   1 205 773 :   5 436 740,00 £

Kontrolloni rezultatet aktuale të UK Lotto, lotarisë më popullore në Britani. Numrat e paraqitur më poshtë kanë rënë në shortin e fundit. Krahasojini ata me numrat në biletën tuaj.

LottoPark ju lejon të kontrolloni edhe rezultatet e shorteve të mëparshme të Lotarisë Kombëtare të Mbretërisë së Bashkuar.

Tabela e mëposhtme tregon numrin e lojtarëve që kanë gjetur sasinë e caktuar të numrave, si dhe sasinë e fitoreve.

Jackpot-i i UK National Lottery – Rritjet e jackpot-it të UK Lotto

UK Lottery bazohet në një format popullor 6/59, që do të thotë se 6 numra zgjdhen nga 59. Duke prezantuar një short shtesë, UK National Lottery i rriti shanset e të fituarit, gjë që e bëri mjaft popullore mes fansave të lotos. Jackpot-i minimal të mërkurën është £2,5 milion dhe rritet në £5 milion të shtunën.

Rritja më e madhe e jackpot-it në UK Lotto ka patur vlerën £42 milion.

UK National Lottery është shumë popullore në shumicën e vendeve europiane jo vetëm për jackpot-et e saj, por edhe për vlerat e larta që arrijnë çmimet e rangjeve më të ulëta. Jackpot-et nuk arrijnë shuma aq spektakolare sa ato të lotarive amerikane, por shanset e mëdha për të fituar një nga çmimet e rangjeve më të ulëta janë arsyeja, pse shumë fansa të lotos e luajnë atë rregullisht.

Kontrolloni jackpot-in aktual, zgjidhni numrat tuaj dhe blini biletat e UK National Lottery online.

Çmimet e UK Lottery dhe fituesit e UK National Lottery

Jemi në dijeni të faktit që lojtarët kërkojnë jo vetëm rezultatet e UK National Lottery, por gjithashtu edhe informacion rreth çmimeve të UK Lottery apo rreth fituesve të UK Lotto. Tabela e mësipërme ju lejon të kontrolloni rangjet e çmimeve dhe numrin e lojtarëve që kanë fituar në loton britanike.

Mund të shihet me lehtësi që çmimet e UK Lottery ndahen në 6 rangje çmimesh. vetëm dy numra të zgjedhur saktë ju japin të drejtën për një nga çmimet e rangjeve më të ulëta. Ju mund të kontrolloni gjithashtu edhe numrin e lojtarëve që kanë zgjedhur saktë kombinimin e kërkuar të numrave dhe kanë marrë një çmim.

Çdo short sjell disa qindra mijëra fitues të UK Lottery. Ndonjëherë, mbi një mijë lojtarë me fat ia dalin të fitojnë. Kështu që nëse nuk e keni fituar jackpot-in këtë radhë, kontrollojini përsëri numrat fitues të UK National Lottery për të parë nëse keni fituar një nga çmimet e rangjeve më të ulëta.

Numrat që bien më shpesh në UK Lottery

Shumë strategji lotoje bazohen në statistika. Nëse doni të rritni shanset tuaja për të fituar, duhet t’i hidhni një sy historisë së numrave të rënë më shpesh dhe t’i përdorni ata për biletën tuaj. Ju mund të përdorni edhe veglën zgjedhje-e-shpejtë, duke lejuar sistemin tonë t’i zgjedhë numrat në mënyrë krejt rastësore për ju.

Numrat e rënë për shpesh në UK National Lottery janë 9, 12, 15, 17, dhe 19. Numrat e rënë më pak janë 1, 2, 6, 32, dhe 47.

Nëse i keni kontrolluar tashmë rezultatet e UK Lottery dhe keni përgatitur strategjinë tuaj, mos ngurroni më gjatë dhe jepini vetes një shans për një nga çmimet madhështore të UK National Lottery.

Zgjidhni numrat tuaj, blini biletat e UK Lotto dhe kontrolloni rezultatet aktuale të UK Lottery për të parë nëse keni fituar.

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store

OK