проверете резултати и Добитни броеви UK Lottery

1
9
25
29
34
39
22
Проценет џекпот: 3.900.000 GBP
Ред Натпревар
Х
+
Х
Добитници Исплата по добитник
Награда#1 I Натпревар
Х
:
6
Добитници:   0 Исплата по добитник:   0,00 GBP
Награда#2 II Натпревар
Х
Х
:
5+ 1
Добитници:   1 Исплата по добитник:   1.000.000,00 GBP
Награда#3 III Натпревар
Х
:
5
Добитници:   66 Исплата по добитник:   1.750,00 GBP
Награда#4 IV Натпревар
Х
:
4
Добитници:   5.120 Исплата по добитник:   140,00 GBP
Награда#5 V Натпревар
Х
:
3
Добитници:   120.148 Исплата по добитник:   30,00 GBP
Награда#6 VI Натпревар
Х
:
2
Добитници:   1.080.438 Исплата по добитник:   Бесплатен Брз Избор
Вкупна сума: Вкупно добитници:   1.205.773 :   5.436.740,00 GBP

Проверете ги сегашните резултати на UK Lotto, најпопуларна лотарија во Велика Британија. Броевите презентирани подолу се извлечени во последното извлекување. Споредете ги со оние на Вашиот тикет.

LottoPark ви овозможува исто така да го проверите претходните UK National Lottery резултати од извлекувањето.

Во табелата подолу е прикажан бројот на играчи кои го погодиле бараниот износ на броеви, како и износот на добивките.

UK National Lottery Џекпот – UK Lotto превртувања

UK Lottery се базира на популарниот 6/59 формат, што значи дека 6 броеви се избираат од 59. Со воведување на дополнително извлекување, UK National Lottery ги зголеми шансите за добивка, што го направи многу популарен кај фановите на лото. Минималниот џекпот во среда е £2,5 милиони и расте до £5 милиони во сабота.

Најголемиот вртење во UK Lotto беше вредно £42 милиони.

UK National Lottery е мошне популарна во повеќето европски земји не само за нејзините вртења, но исто така и за навистина големите награди од пониските нивоа. Вртењата не растат до такви спектакуларни износи како оние што се гледаат во американските лотарии, но причината се високите шанси за освојување на една од нагрдадите од пониските нивоа, затоа многу фанови на лото го играат редовно.

Проверете го сегашното вртење UK Lottery, изберете ги Вашите броевите и купете UK National Lottery тикети онлајн.

UK Lottery награди и UK National Lottery добитници

Ние сме свесни за фактот дека играчите бараат не само UK National Lottery резултати, туку бараат и информации за UK Lottery наградите или за UK Lotto добитниците. Табелата погоре ви овозможува да ги проверите наградните нивоа и бројот на играчи кои добија на British lotto.

Лесно може да се види дека UK Lottery наградите се поделени на 6 наградни нивоа. Само два точно избрани UK National Lottery броја ви носат една од пониско рангираните награди. Исто така, можете да го проверите бројот на играчи кои правилно ја одбрале потребната комбинација и добиле парична награда.

Секое извлекување носи неколку стотици илјади UK Lottery добитници. Понекогаш, повеќе од милион среќни играчи можат да добијат. Значи, ако не сте го погодиле џекпотот овој пат, проверете ги UK National Lottery добитните броеви повторно за да видите дали сте добиле една од пониско рангираните награди.

Дали сакате да ги проверите џекпотите и лотариските награди од другите лотарии достапни во нашата понуда? Кликнете и дознајте колку можете да добиете во следното.

Најчесто извлекувани броеви во UK Lottery

Многу лото стратегии се базираат на статистика. Ако сакате да ги зголемите Вашите шанси за победа, треба да ја погледнете историјата на најчесто извлекувани броеви и да ги искористите за Вашиот тикет. Исто така можете да ја користите алатката за брз избор, дозволувајќи му на нашиот систем да избере случајно броеви за Вас.

Најчесто извлекувани броеви во UK National Lottery се 9, 12, 15, 17, и 19. Најмалку извлекувани броеви се 1, 2, 6, 32, и 47.

Доколку ги проверивте UK Lottery резултатите и ја подготвивте Вашата стратегија, немојте да се двоумите и дадете си шанса за една од импресивните UK National Lottery награди.

Одберете ги Вашите броеви, купете UK Lottery тикети и проверете ги сегашните UK Lottery резултати да видите дали сте добиле.

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store