џекпот и награди на French Lotto – Шанси за освојување на France Loto

Последни Резултати (19.6.2024 20:35:00 CEST)

Последни Резултати (19.6.2024 20:35:00 CEST)
11
18
30
35
46
2

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store
Земја Распоред Опсег на погодоци
Земја Франција Распоред
понеделник 18:35 UTC Локално време на лотарија: понеделник 20:35 CEST
среда 18:35 UTC Локално време на лотарија: среда 20:35 CEST
сабота 18:35 UTC Локално време на лотарија: сабота 20:35 CEST
Опсег на погодоци 5/49 + 1/10
Последни Резултати (19.6.2024 20:35:00 CEST): Последни Резултати (19.6.2024 20:35:00 CEST)
11
18
30
35
46
2
Ред Натпревар
Х
+
Х
Награда Шанса за добивка
Награда#1I Натпревар
Х
+
Х
:
5 + 1
Награда : Џекпот Шанса за добивка : 1 во 19.068.840
Награда#2II Натпревар
Х
+
Х
:
5 + 0
Награда : 8,44 % споделено
Проценето: 100.000 €
Шанса за добивка : 1 во 2.118.760
Награда#3III Натпревар
Х
+
Х
:
4 + 1
Награда : 2,06 % споделено
Проценето: 1.000 €
Шанса за добивка : 1 во 88.677
Награда#4IV Натпревар
Х
+
Х
:
4 + 0
Награда : 7,43 % споделено
Проценето: 500 €
Шанса за добивка : 1 во 9.631
Награда#5V Натпревар
Х
+
Х
:
3 + 1
Награда : 4,44 % споделено
Проценето: 50 €
Шанса за добивка : 1 во 2.016
Награда#6VI Натпревар
Х
+
Х
:
3 + 0
Награда : 15,98 % споделено
Проценето: 20 €
Шанса за добивка : 1 во 224
Награда#7VII Натпревар
Х
+
Х
:
2 + 1
Награда : 12,43 % споделено
Проценето: 10 €
Шанса за добивка : 1 во 144
Награда#8VIII Натпревар
Х
+
Х
:
2 + 0
Награда : 49,22 % споделено
Проценето: 5 €
Шанса за добивка : 1 во 16
Награда#9IX Натпревар
Х
+
Х
:
0 + 1
Награда : 2,2 € Шанса за добивка : 1 во 18
Вкупно шанси за добивање било која награда : 1 во 5,99

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store