џекпот и награди на OtosLotto – Шанси за освојување

Последни Резултати (8.6.2024 18:45:00 CEST)

Последни Резултати (8.6.2024 18:45:00 CEST)
19
41
60
77
81

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store
Земја Распоред Опсег на погодоци
Земја Унгарија Распоред
сабота 16:45 UTC Локално време на лотарија: сабота 18:45 CEST
Опсег на погодоци 5/90
Последни Резултати (8.6.2024 18:45:00 CEST): Последни Резултати (8.6.2024 18:45:00 CEST)
19
41
60
77
81
Ред Натпревар
Х
Награда Шанса за добивка
Награда#1I Натпревар
Х
+
Х
:
5
Награда : 36,50 % споделено
Џекпот
Шанса за добивка : 1 во 43.949.268
Награда#2II Натпревар
Х
+
Х
:
4
Награда : 13,00 % споделено
Проценето: 1.161.925 HUF
Шанса за добивка : 1 во 103.410
Награда#3III Натпревар
Х
+
Х
:
3
Награда : 14,00 % споделено
Проценето: 18.045 HUF
Шанса за добивка : 1 во 1.231
Награда#4IV Натпревар
Х
+
Х
:
2
Награда : 36,50 % споделено
Проценето: 1.770 HUF
Шанса за добивка : 1 во 44
Вкупно шанси за добивање било која награда : 1 во 43

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store