SuperEnalotto

Играјте SuperEnalotto онлајн – Купете билети за SuperEnalotto

24.900.000 €

Предоцна е да се купи тикет за најблиското извлекување. Вашата нарачка ќе биде префрлена за следното извлекување!

Сума:

Како да играте SuperEnalotto?

SuperEnalotto лотаријата е достапна во локалните агенции во Италија. Дури и ако не живеете таму, или не планирате да ја посетите Италија во скоро време, сеуште можете да играте SuperEnalotto онлајн со користење на нашите услуги.

Одберете 6 броеви, во опсег од 1 до 90. Треба да ги одберете сите 6 броеви правилно за да освоите џекпот.

За да ги зголемите шансите за победа SuperEnalotto, можете да одите со повеќе редови. Запомнете да користите разни комбинации на броеви на SuperEnalotto тикет.

LottoPark ви нуди SuperEnalotto тикети онлајн па можете да се придружите на трката за огромни пари во најпопуларната италијанска лотарија од кое било место во светот.

SuperEnalotto тикетите на интернет се достапни 24 часа на ден, 7 дена во неделата.

Со малку среќа, Вашата SuperEnalotto тикет инвестицијата ќе даде одлична исплата. Италијанскиот лото-џекпот може да ви донесе богатство што можете да го користите за да живеете луксузен живот.

SuperEnalotto цени на тикети

За да се проверат цените на италијанската лотарија, изберете го бројот на редови и изберете ги среќните броеви со кои сакате да учествувате во извлекувањето. Сегашната цена на билетот ќе се прикаже под табелата за избор на броеви и ќе се сумира соодветно на бројот на редови што сте ги одбрале.

SuperEnalotto цената на тикети е конечна и се состои од трошоци за набавка на хартиени тикети во Италија, плус нашата такса.

Дали сте заинтересирани за цените на билетите за друи лото игри? Проверете ја нашата листа на онлајн мотарии достапни на LottoPark, одберете ја лотаријата за која сте заинтересирани и проверете колку чинат билетите. Нудиме компетитивни цени и 100% безбедност за нашите играчи. Ги скенираме сите билети!

Совети за SuperEnalotto онлајн

Проверете дали избраниот збир на броеви е во опсегот од 208 до 338 со додавање на Вашите броеви. Над 70% од SuperEnalotto џекпотите беа добиени од комбинации на броеви во тој опсег.

Препорачуваме стратегија со големи-мали броеви. Поделете го SuperEnalotto тикетот на две половини: долната половина ги содржи броевите од 1-45 а горната половина ги содржи броевите од 46-90. Најдобрите комбинации на броеви се оние со 2:4, 4:3 и 3:3 сооднос. На пр.: да одбереш два броја од горната половина и четири од долната половина.

Како да ја зголемите шансата за добивање во италијанското лото? Ве охрабруваме да купите SuperEnalotto тикети онлајн со група пријатели. Поголем број на тикети ги зголемуваат Вашите шанси да добиете награда. Дополнително, вкупните трошоци за тикети ќе бидат поделени меѓу сите членови на Вашата група, со што цената на билетот на SuperEnalotto ќе биде многу привлечна.

Како лесно да ги проверите резултатите од SuperEnalotto извлекувањето? Многу е лесно. После секое извлекување од италијанската лотарија, ќе ги најдете последните резултати од SuperEnalotto на нашиот вебсајт. Запомнете два пати да ги проверите добитните броеви!

Играјте SuperEnalotto онлајн и приклучете се на играта со огромни пари во прашање!