SuperEnalotto

Luani SuperEnalotto Online

24 900 000 €

Wshtë shumë vonë për të blerë një biletë për shortin më të afërt. Porosia juaj do të zhvendoset te shorti i ardhshëm!

Shuma:

Si të luani SuperEnalotto?

Lotaria SuperEnalotto është e vlefshme në agjensi lokale në Itali. Edhe nëse nuk jetoni atje, apo nëse nuk e keni në plan ta vizitoni Italinë këto kohë, prapë ju mund ta luani SuperEnalotto online duke përdorur shërbimet tona.

Zgjidhni 6 numra, nga 1 në 90. Duhet t’i zgjidhni të saktë të gjashtë numrat për të fituar jackpot-in.

Për t’i rritur shanset tuaja të fitores, mund të blini më shumë rreshta. Kujtohuni të përdorni kombinime të ndryshme numrash në biletën SuperEnalotto.

LottoPark ofron bileta SuperEnalotto online kështu që mund t’i bashkoheni edhe ju garës për shuma marramendëse parash në lotarinë më popullore italiane nga çdo vend i botës.

Biletat SuperEnalotto online janë të vlefshme 24 orë në ditë, 7 shtatë ditë të javës.

Me pak fat, investimi juaj në bileta SuperEnalotto do t’ju japë një shpërblim të madh. Jackpot-i i lotos italiane mund t’ju sjellë një pasuri të madhe të cilën mund ta përdorni për të bërë një jetë luksoze.

Çmimet e biletave SuperEnalotto

Për të parë çmimet e biletave të kësaj lotarie italiane, zgjidhni numrin e rreshtave si dhe numrat e fatit me të cilët doni të merrni pjesë në short. Çmimi aktual i biletës do të shfaqet nën tabelën e numrave dhe do të llogaritet sipas numrit të rreshtave që keni zgjedhur.

Kostoja e biletës SuperEnalotto është përfundimtare dhe konsiston në koston e blerjes së biletës prej letre në Itali plus tarifën tonë.

Këshilla për SuperEnalotto Online

Kontrolloni nëse shuma e numrave që keni zgjedhur është brenda vargut 208 deri në 338 duke i mbledhur numrat. Mbi 70% e jackpot-eve SuperEnalotto janë fituar nga kombinime numrash brenda këtij vargu.

Ne rekomandojmë një strategji numrash lart-poshtë. Ndajeni biletën SuperEnalotto në dy gjysma: gjysma e poshtme përmban numrat nga 1-45 dhe gjysma e sipërme numrat 46-90. Kombinimet më të mira të numrave janë ato që e kanë raportin 2:4, 4:3 dhe 3:3. P.sh.: zgjidhni dy numra nga gjysma e sipërme dhe katër nga ajo e poshtme.

Si ta rrisni mundësinë e fitores në loton italiane? Ne ju nxisim të blini bileta SuperEnalotto online me një grup miqsh. Një numër më i madh biletash i rrit shanset tuaja për të fituar një çmim. Për më tepër, kostoja e përgjithshme e biletave do të ndahet ndërmjet të gjithë anëtarëve të grupit, duke e bërë kështu shumë tërheqës çmimin e biletës SuperEnalotto.

Luani SuperEnalotto online dhe bashkojuni lojës me shuma marramendëse parash!

OK