Rezultatet dhe Numrat Fitues të Lotarisë SuperEnalotto

2
25
34
67
73
77
36
Jackpot-i i llogaritur: 101 100 000 €
SuperEnalotto

SuperEnalotto

102 100 000 €
Tier Përputhje
X
+
X
Fituesit Pagesa për fitues
Çmimi #1 I Përputhje
X
:
6
Fituesit:   0 Pagesa për fitues:   0,00 €
Çmimi #2 II Përputhje
X
X
:
5+ 1
Fituesit:   0 Pagesa për fitues:   0,00 €
Çmimi #3 III Përputhje
X
:
5
Fituesit:   4 Pagesa për fitues:   47 005,35 €
Çmimi #4 IV Përputhje
X
:
4
Fituesit:   506 Pagesa për fitues:   379,25 €
Çmimi #5 V Përputhje
X
:
3
Fituesit:   19 828 Pagesa për fitues:   29,09 €
Çmimi #6 VI Përputhje
X
:
2
Fituesit:   327 813 Pagesa për fitues:   5,46 €
Shuma Totale: Totali i Fituesve:   348 151 Çmimi Total:   2 746 577,40 €

Kontrolloni cilët numra kanë rënë në shortin e fundit të SuperEnalotto dhe krahasojini ata me biletën tuaj – nëse i keni zgjedhur me saktësi, do të thotë që keni fituar!

Këtu janë rezultatet aktuale për SuperEnalotto online.

Gjithashtu, ju mund të kontrolloni edhe rezultatet e arkivuara të lotarisë italiane. Përdorini ato për të përgatitur strategjinë tuaj për të luajtur SuperEnalotto online.

Jackpot-i i SuperEnalotto – Rezultatet e SuperEnalotto

Lotaria italiane, SuperEnalotto, është gjithashtu shumë popullore jashtë kufijve të Italisë, sepse rritje të mëdha të jackpot-it ndodhin shumë shpesh. Nuk ka limit për jackpot-in në SuperEnalotto, që do të thotë se çmimi i madh mund të rritet në një numër të palimituar. Jackpot-i minimal është €1.3 milion, por falë faktit që shortet hidhen tri herë në javë, jackpot-i e rrit vlerën e vet shumë shpejt dhe mund të arrijë në shuma të pamasa.

Jackpot-i më i madh i regjistruar ndonjëherë në SuperEnalotto ka qenë 177.800.000€!

Çmimet e SuperEnaLotto dhe fituesit e SuperEnalotto

Mund të kontrolloni lehtësisht nëse dikush ka fituar një çmim në loton italiane dhe se sa ka fituar. Në tabelën e mëposhtme ne paraqesim 6 rangje çmimesh të lotarisë, që kanë rrëmbyer zemrat e miliona italianëve por edhe të shumë lojtarëve nga e gjithë bota.

Ju mund të kontrolloni shpejt jo vetëm numrat fitues të SuperEnalotto nga shorti i fundit, por mund të shihni edhe se sa lojtarë fituan çmime SuperEnalotto. Nëse nuk mundët ta fitonit jackpot-in kësaj radhe, kontrollojini përsëri rezultatet e SuperEnalotto; ka mundësi që keni zgjedhur mjaftueshëm numra të saktë sa për të fituar një nga çmimet e rangjeve më të ulëta.

Numrat që bien më shpesh në SuperEnalotto

Numrat e rënë më shpesh u japin një ndihmë të çmuar atyre që i marrin statistikat parasysh kur zgjedhin numrat për biletën e tyre. Përdorimi i tyre ju jep mundësinë të përgatitni grupe specifike numrash, të cilët mund t’ju sjellin një fitore të madhe.

Numrat që kanë rënë më shpesh në SuperEnalotto janë 4, 19, 24, 38, 74, dhe 8. Numrat që kanë rënë më pak kohët e fundit janë 2, 8, 17, 29, 55, dhe 77.

Ia vlen të shpenzoni pak kohë duke analizuar numrat fitues të arkivuar të SuperEnalotto, që kanë rënë kohët e fundit. Milionerët që kanë fituar eurojackpot-in në loton italiane pohojnë se, marrja parasysh e rezultateve të kaluara dhe zgjedhja e numrave që kanë rënë më shpesh, ka qenë një pikë kyçe e strategjisë së tyre.

Nëse i keni përgatitur numrat tuaj tashmë, blini biletën dhe kontrolloni rezultatet e SuperEnalotto për të parë nëse keni fituar!

SuperEnalotto

SuperEnalotto

102 100 000 €

OK