Lotaria SuperEnalotto Online

SuperEnalotto është lotaria më e madhe dhe më popullore në Itali. Kjo lotari ka patur një popullaritet teper të madh mes italianëve, sepse siguron çmime dhe rritje shumë të mëdha jackpot=esh. Fillimisht, lotaria njihej si “EnaLotto” dhe i ka fillimet në vitet 1950. Që nga 1997, kjo lotari është njohur si SuperEnalotto. Organizohet nga SISAL.

Zyrat lokale të SuperEnalotto vizitohen shpesh jo vetëm nga italianët por edhe nga turistë të tunduar nga jackpot-et e mëdha. Duke përdorur faqen tonë të internetit, çdokush në botë mundet të luajë SuperEnalotto online. Gjithçka që duhet të bëni është të zgjidhni numrat tuaj me fat, dhe me të tjerat merremi ne.

Shortet SuperEnalotto hidhen çdo të martë, të enjte, dhe të shtunë.
Jackpot-i më i madh është fituar më 30 tetor 2010 dhe ka arritur €177.729.043,16. Ai u nda ndërmjet 70 lojtarëve duke përdorur lojën në grup SuperEnalotto.

Rezultati më i Fundit (13 qer 2024, 8:00:00 e pasdites, GMT+2)

Rezultati më i Fundit (13 qer 2024, 8:00:00 e pasdites, GMT+2)
5
22
47
54
63
84
85

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store
Shteti Skeduli Vargu i Hamendjeve
Shteti Itali Skeduli
e martë 6:00 e pasdites UTC Koha Lokake e Lotarisë: e martë 8:00 e pasdites GMT+2
e enjte 6:00 e pasdites UTC Koha Lokake e Lotarisë: e enjte 8:00 e pasdites GMT+2
e premte 6:00 e pasdites UTC Koha Lokake e Lotarisë: e premte 8:00 e pasdites GMT+2
e shtunë 6:00 e pasdites UTC Koha Lokake e Lotarisë: e shtunë 8:00 e pasdites GMT+2
Vargu i Hamendjeve 6/90
Rezultati më i Fundit (13 qer 2024, 8:00:00 e pasdites, GMT+2): Rezultati më i Fundit (13 qer 2024, 8:00:00 e pasdites, GMT+2)
5
22
47
54
63
84
85

Lotaria SuperEnalotto në botë

Kjo lotari italiane ka qenë lotaria më popullore në Europë për shumë kohë. SuperEnalotto nisi të kishte konkurrencë pas prezantimit të Eurojackpot dhe mundësisë për të luajtur lotaritë amerikane online, por mbetet ende popullore mes lojtarëve. Italianët janë ende të çmendur pas lotarisë së tyre kombëtare, duke përhapur kështu fjalën për SuperEnalotto.

Disa vite më parë, duhej të udhëtoje për në Italinë plot diell dhe të vizitoje një nga vendet që ofronte biletat, si dyqane apo pika karburanti, për të blerë biletën dhe për të luajtur lotarinë SuperEnalotto. Sot ju mund t’i blini biletat SuperEnalotto online në çdo kohë – gjithçka që ju duhet është një pc, një smarfon apo çfarëdo pajisjeje tjetër me internet.

Sot mund ta ndjeni nxehtësinë e lotarisë SuperEnalotto online nga çdo vend i botës. Nuk ka rëndësi nëse jeni italian, francez, grek, polak, kanadez, meksikan, nigerian, australian apo kinez – ju mund ta luani loton italiane nëse keni akses në internet.

A do të donit të provonit fatin në lotarinë SuperEnalotto online? Është shumë e thjeshtë! Mund t’i blini biletat për këtë lotari të madhe dhe t’i jepni vetes një shans për të fituar miliona euro në LottoPark!

Rregullat e SuperEnalotto

Në SuperEnalotto, duhet të zgjidhni 6 nga 90 numra. Të 6 numrat duhet të zgjidhen me saktësi për të fituar jackpot-in. Gjetja e saktë e minimumi 3 numrave ju lejon të fitoni një çmim nga një prej rangjeve më të ulëta të çmimeve në lotarinë italiane.

Çdo short ka dy pjesë. Në pjesën e parë hidhen numrat kryesorë dhe Numri Xholi; Në pjesën e dytë hidhet shorti për numrin Super Star.

Çmimi mund të merret si pagesë e vetëm një here ose në formën e kësteve vjetore. Është vetë fituesi ai që vendos se cila mënyrë i përshtatet nevojave të tij dhe duket më tërheqëse.

Tier Përputhje
X
+
X
Çmimi Shansi për të fituar
Çmimi #1I Përputhje
X
:
6
Çmimi : 17,40% të ndara
Jackpot-i
Shansi për të fituar : 1 në 622 614 630
Çmimi #2II Përputhje
X
+
X
:
5 + 1
Çmimi : 13,00% të ndara
Llogaritur: 311 000 €
Shansi për të fituar : 1 në 103 769 105
Çmimi #3III Përputhje
X
:
5
Çmimi : 4,20% të ndara
Llogaritur: 32 000 €
Shansi për të fituar : 1 në 1 250 230
Çmimi #4IV Përputhje
X
:
4
Çmimi : 4,20% të ndara
Llogaritur: 300 €
Shansi për të fituar : 1 në 11 907
Çmimi #5V Përputhje
X
:
3
Çmimi : 12,80% të ndara
Llogaritur: 25 €
Shansi për të fituar : 1 në 327
Çmimi #6VI Përputhje
X
:
2
Çmimi : 40,00% të ndara
Llogaritur: 5 €
Shansi për të fituar : 1 në 22
Shanset e përgjithshme për të fituar ndonjë çmim : 1 në 20,58

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store

OK