Одберете броеви во опсег од 1 - 70
Француско Кено

Играјте француско кено онлајн – Купете билети за француско кено

2.000.000 €
Можете да одберете 1-10 броеви во опсег од 1 - 70

Колку броеви би сакале да одиграте?

Можете да одберете 1-10 броеви во опсег од 1 - 70
Колку поголем влог, толку поголема добивка. Можете да освоите до 2.000.000 € ако одберете 10 проеви со х10 влог

Одберете влог (Множител)

Колку поголем влог, толку поголема добивка. Можете да освоите до 2.000.000 € ако одберете 10 проеви со х10 влог
Одберете броеви ОК
Сума:
Gaming Labs Certified

Извлекувањето е потврдено од Gaming Laboratories International

Нашиот генератор на вистински случаен број е потврден од Gaming Laboratories International за да обезбеди највисока безбедност и да гарантира 100% правичност во процесот на извлекување.

Gaming Labs Certified

Click here to see how does the TRNG work