џекпот и награди на El Gordo – Шанси за освојување на Ел Гордо

Последни Резултати (16.6.2024 21:30:00 CEST)

Последни Резултати (16.6.2024 21:30:00 CEST)
5
11
23
38
40
2

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store
Земја Распоред Опсег на погодоци
Земја Шпанија Распоред
недела 19:30 UTC Локално време на лотарија: недела 21:30 CEST
Опсег на погодоци 5/54
Последни Резултати (16.6.2024 21:30:00 CEST): Последни Резултати (16.6.2024 21:30:00 CEST)
5
11
23
38
40
2
Ред Натпревар
Х
R
Награда Шанса за добивка
Награда#1I Натпревар
Х
+
Х
:
5 + R
Награда : 22,00 % споделено
Џекпот
Шанса за добивка : 1 во 31.625.100
Награда#2II Натпревар
Х
+
Х
:
5
Награда : 33,00 % споделено
Проценето: 173.873,4 €
Шанса за добивка : 1 во 3.513.900
Награда#3III Натпревар
Х
+
Х
:
4 + R
Награда : 6,00 % споделено
Проценето: 6.020,3 €
Шанса за добивка : 1 во 129.082
Награда#4IV Натпревар
Х
+
Х
:
4
Награда : 7,00 % споделено
Проценето: 201,3 €
Шанса за добивка : 1 во 14.342
Награда#5V Натпревар
Х
+
Х
:
3 + R
Награда : 8,00 % споделено
Проценето: 42,8 €
Шанса за добивка : 1 во 2.689
Награда#6VI Натпревар
Х
+
Х
:
3
Награда : 26,00 % споделено
Проценето: 15 €
Шанса за добивка : 1 во 299
Награда#7VII Натпревар
Х
+
Х
:
2 + R
Награда : 20,00 % споделено
Проценето: 6,7 €
Шанса за добивка : 1 во 172
Награда#8VIII Натпревар
Х
+
Х
:
2
Награда : 3 € Шанса за добивка : 1 во 19
Награда#9IX Натпревар
Х
+
Х
:
R
Награда : 1,5 € Шанса за добивка : 1 во 10
Вкупно шанси за добивање било која награда : 1 во 6,16

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store