џекпот и награди на Lotto Austria – Шанси за освојување

Последни Резултати (19.6.2024 18:47:00 CEST)

Последни Резултати (19.6.2024 18:47:00 CEST)
2
5
6
22
23
30
3

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store
Земја Распоред Опсег на погодоци
Земја Австрија Распоред
среда 16:47 UTC Локално време на лотарија: среда 18:47 CEST
недела 17:17 UTC Локално време на лотарија: недела 19:17 CEST
петок 16:47 UTC Локално време на лотарија: петок 18:47 CEST
Опсег на погодоци 6/45
Последни Резултати (19.6.2024 18:47:00 CEST): Последни Резултати (19.6.2024 18:47:00 CEST)
2
5
6
22
23
30
3
Ред Натпревар
Х
+
Х
Награда Шанса за добивка
Награда#1I Натпревар
Х
:
6
Награда : 40,00 % споделено
Џекпот
Шанса за добивка : 1 во 8.145.060
Награда#2II Натпревар
Х
+
Х
:
5 + 1
Награда : 5,50 % споделено
Проценето: 182.762,2 €
Шанса за добивка : 1 во 1.357.510
Награда#3III Натпревар
Х
:
5
Награда : 6,00 % споделено
Проценето: 1.401,5 €
Шанса за добивка : 1 во 35.724,9
Награда#4IV Натпревар
Х
+
Х
:
4 + 1
Награда : 1,80 % споделено
Проценето: 185,3 €
Шанса за добивка : 1 во 14.290,6
Награда#5V Натпревар
Х
:
4
Награда : 10,00 % споделено
Проценето: 51,6 €
Шанса за добивка : 1 во 772,4
Награда#6VI Натпревар
Х
+
Х
:
3 + 1
Награда : 4,50 % споделено
Проценето: 16,2 €
Шанса за добивка : 1 во 579,3
Награда#7VII Натпревар
Х
:
3
Награда : 18,10 % споделено
Проценето: 5,5 €
Шанса за добивка : 1 во 48,3
Награда#8VIII Натпревар
Х
+
Х
:
0 + 1
Награда : 1,2 € Шанса за добивка : 1 во 16,2
Вкупно шанси за добивање било која награда : 1 во 12

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store