Lotto Austria spletna loterija – Jackpot in nagrade – možnosti za zmago

Zadnji rezultati (19. maj 2024 19:17:00 GMT+2)

Zadnji rezultati (19. maj 2024 19:17:00 GMT+2)
7
13
19
25
33
39
40

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store
Država Urnik Razpon ugibanja
Država Austria Urnik
sreda 16:47 UTC Lokalni čas loterije: sreda 18:47 GMT+2
nedelja 17:17 UTC Lokalni čas loterije: nedelja 19:17 GMT+2
petek 16:47 UTC Lokalni čas loterije: petek 18:47 GMT+2
Razpon ugibanja 6/45
Zadnji rezultati (19. maj 2024 19:17:00 GMT+2): Zadnji rezultati (19. maj 2024 19:17:00 GMT+2)
7
13
19
25
33
39
40
Tier Tekma
X
+
X
Nagrada Možnost za zmago
Nagrada #1I Tekma
X
:
6
Nagrada : 40,00 % deljeno
Jackpot
Možnost za zmago : 1 v 8.145.060
Nagrada #2II Tekma
X
+
X
:
5 + 1
Nagrada : 5,50 % deljeno
Ocenjeno: 182.762,2 €
Možnost za zmago : 1 v 1.357.510
Nagrada #3III Tekma
X
:
5
Nagrada : 6,00 % deljeno
Ocenjeno: 1.401,5 €
Možnost za zmago : 1 v 35.724,9
Nagrada #4IV Tekma
X
+
X
:
4 + 1
Nagrada : 1,80 % deljeno
Ocenjeno: 185,3 €
Možnost za zmago : 1 v 14.290,6
Nagrada #5V Tekma
X
:
4
Nagrada : 10,00 % deljeno
Ocenjeno: 51,6 €
Možnost za zmago : 1 v 772,4
Nagrada #6VI Tekma
X
+
X
:
3 + 1
Nagrada : 4,50 % deljeno
Ocenjeno: 16,2 €
Možnost za zmago : 1 v 579,3
Nagrada #7VII Tekma
X
:
3
Nagrada : 18,10 % deljeno
Ocenjeno: 5,5 €
Možnost za zmago : 1 v 48,3
Nagrada #8VIII Tekma
X
+
X
:
0 + 1
Nagrada : 1,2 € Možnost za zmago : 1 v 16,2
Celostna možnost za zmago : 1 v 12

LottoPark app

Lottopark .apk
Google Play
App Store

OK